Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ne mogu da nadjem odgovarajucu lepu sliku sveca,potrazicu jos a ne vredi izbacuje ukrasne koje veze nemaju ni sa cim - teze je kucati ovako,jos teze traziti.

Za ostalo je potrebno čudo.
stisni zube, kakav god da je, to je tvoj zivot
bice ti lakse ako pocnes na sve te teske i lose stvari koje su ti svakodnevica, da gledas kao na zivotnu prepreku koju ti je zivot postavio kao izazov
savladaces ih i ides dalje
nista ne traje vecito

Ne razumem baš o kome i čemu se konkretno radi ali kapiram da si imala neku hirušku intervenciju i da je u toku oporavak.
A iebiga, nezgodno je to kad je čovek bolestan, kad mu nešto fali. Nervoza, strah, bol... Mora mnogo strpljenja, trudi se da budeš pozitivna i da nađeš sebi neku zabavu dok sve ne prođe. I pokušaj da što manje da smaraš ljude oko sebe i unosiš im nervozu. Ceniće oni to sigurno.
Nije operacija nego mi je ozbiljno lose,ne mogu bukvalno nista - taj osecaj nemoci ubija.Ne mogu da jedem,pijem vodu,perem zube jedva stojim a kao da to ne radim,nema efekta da osetim,bol je tu stalno.Obicne stvari koje ljudi ne vide kad su dobro a veoma bitne.Ne mogu da stojim normalno - treba da operem kosu,nema teorije da sagnem glavu.

Lakse mi je kad napisem,tome sluzi ova tema - bar taj osecaj postoji,ne znam kako da ga opisem uopste.

stisni zube, kakav god da je, to je tvoj zivot
bice ti lakse ako pocnes na sve te teske i lose stvari koje su ti svakodnevica, da gledas kao na zivotnu prepreku koju ti je zivot postavio kao izazov
savladaces ih i ides dalje
nista ne traje vecito
Nadam se da cu doziveti to prevazilazenje svih prepreka,konacno da bude lako - dosla
sam do toga da sve moram da pustim,sacuvam sebe jer evo gde tenzija dovede na kraju.

Nije operacija nego mi je ozbiljno lose,ne mogu bukvalno nista - taj osecaj nemoci ubija.Ne mogu da jedem,pijem vodu,perem zube jedva stojim a kao da to ne radim,nema efekta da osetim,bol je tu stalno.Obicne stvari koje ljudi ne vide kad su dobro a veoma bitne.Ne mogu da stojim normalno - treba da operem kosu,nema teorije da sagnem glavu.

Lakse mi je kad napisem,tome sluzi ova tema - bar taj osecaj postoji,ne znam kako da ga opisem uopste.

Ma dobro, ne sumnjam da ti je loše, samo nadam se da ako je već tako, da si bila kod lekara i da je to tvoje stanje već pod kontrolom. Ne znam kakvo ti je zdravstveno stanje i o čemu se radi konkretno pa ne mogu nošta da ti kažem.
Nisam mislio na smaranje ljudi ovde, naravno. Kao što kažeš ovo i jeste takva tema gde treba da kažeš šta te muči. Nego na ljude tu oko tebe, u tvojoj blizini. Ako je već tako kao što kažeš, shvati da ni njima nije lako da te gledaju tako, a kapiram i da si još pride prilično nervozna i "teška". Probaj sad za promenu malo da budeš pozitivnija. Znam, teško je kad te nešto boli, razumem te, ali probaj. I opet kažem, nađi neku zabavu, nešto da ubiješ vreme.

Anksioznost ?
Probaj da isčitavaš forume i teme sa sličnim problemima...možda pomogne.

Ne znam da li si imala neki virus pa oporavak predugo traje ili je nesto drugo u pitanju, molim te otidji doktoru ako jos nisi bila. Ako tvoji ukucani smatraju da ti nije nista i nece da ti pomognu, zamoli nekog iz komsiluka, prijatelja ili dalje rodbine da te odveze do doktora. Psihicki problemi imaju fizicke simptome koji te totalno onesposobe za normalno funkcionisanje, nekad to ne moze samo od sebe da se rijesi, zato ti je potrebna pomoc, potrazi je sto prije. Nemoj se zapustati, sve sto je zapusteno teze se lijeci.

termofor-800x800.jpg

Apoteka, a mozes I na kupi prodaj da potrazis
Jastuk radi, nije prevara, ali istu funkciju ima bilo koji jastuk izmedju nogu kad si na boku
Ja i koristim obican jastuk tako i sapavam na ledja ne mogu boli me. Misila sam da je ovo nesto kao bolje, onda nista.
Potrazicu taj pojas da bi drzao toplo nerviraju me salovi zamotani, stalno to spada. Ima li to neku velicinu ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back