- Poruka
- 122.060
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skroz si u pravuCile malo sexa i sve ce da se resi

ja bih zauz na tvom mestu prvo promenila avatar, pa onda ostaloBoli me rame,vrat,uvo,od sinoc,povracam od jutros,ne prestaje a iscrpljena sam,umorna,zabrinuta.
Ovo je malo dete, bolesno, lezi... na kraju umire u teskim mukama... jer ga je majka naterala da radi... neke gluposti... uzas uzasa...
ili neka fluorescentno zelena suknjaCile malo sexa i sve ce da se resi

Bas sam bila raspolozena ceo dan...san je posledica opterecenosti tokom dana.
Boli me rame,vrat,uvo,od sinoc,povracam od jutros,ne prestaje a iscrpljena sam,umorna,zabrinuta.
nisi primetila koliko taj san ima veze sa pricama koje si pisala po forumu zadnjh dana?Bas sam bila raspolozena ceo dan...
Nemam pojma sta je
Tu pricu je smoki pokrenulanisi primetila koliko taj san ima veze sa pricama koje si pisala po forumu zadnjh dana?
Biće bolje. Pogledaj neki vedar film, pusti neku lepu muziku, pročitaj neku lepu knjigu...odluči da želiš da ti bude bolje...Besan je jer mi nije dobro,treba pomoc -bilo bi najbolje da umrem,ne smetam nikome kad mi je ovako.
Na zalost,ziva sam,smetam,nema tu nazad a bar me tolerise iako besni,kupio je sta sam pitala -bas mi je jos gore sto ne mogu da kazem dalje sta se desava jer bi dobila gore surovost,ignorisanje ili "ti izmisljas/umisljas/ne trazis paznju" .
Nisam nista jela juce sto je u redu - treba organizam da se fokusira na oporavak,popila sam nesto malo tecnosti.Prestala da povracam juce posle podne nakon neceg protiv bolova.
Probala sam nesto posle ponoci malo pire krompira,malo vitamina popila uz nesto protiv bolova - ne mogu da pijem vodu.
Ne mogu da zaspim,ide mi se do kupatila a ne mogu da ustanem - bas je tesko
stajati,iscrpljena sam, hladno je.
То је једна неизлечива болест.gladna sam
То је једна неизлечива болест.
Таман се наједеш и помислиш добро је, прошло је, она рецидивира за пар сати...
ja sanjo da me jure 4umasice...bacam evrice da ih odvratim i da odustanu, ne pomaze... skidam se go misleci da ce da sfate da dzaba jure...a one se jos vise raspomamile...ne znam sta to znaci![]()

Hladno jeJa sve tako i pripisujem vremenu ali me cudi kako je uvek oziljak bio bled jedva vidljiv, a sad postao bordo/ljubicast.
hmmm... sad me uvati na srednjoj noziTo znaci pusti snovi.![]()

jel na krivoj trecoj nozi?hmmm... sad me uvati na srednjoj nozi![]()

paz da ti ta krivina ne polomi vilicujel na krivoj trecoj nozi?![]()

Sad ne mogu da nadjem odgovarajucu lepu sliku sveca,potrazicu jos a ne vredi izbacuje ukrasne koje veze nemaju ni sa cim - teze je kucati ovako,jos teze traziti.ja bih zauz na tvom mestu prvo promenila avatar, pa onda ostalo
Drugi dan grickam jednu bananu,pijem akva vivu da nadoknadim sta mi treba - ne mogu da jedem,pijem vodu,ovo je cisto jer treba nesto kao jesti,unositi tecnost.Biće bolje. Pogledaj neki vedar film, pusti neku lepu muziku, pročitaj neku lepu knjigu...odluči da želiš da ti bude bolje...
Besan je jer mi nije dobro,treba pomoc -bilo bi najbolje da umrem,ne smetam nikome kad mi je ovako.
Na zalost,ziva sam,smetam,nema tu nazad a bar me tolerise iako besni,kupio je sta sam pitala -bas mi je jos gore sto ne mogu da kazem dalje sta se desava jer bi dobila gore surovost,ignorisanje ili "ti izmisljas/umisljas/ne trazis paznju" .
Nisam nista jela juce sto je u redu - treba organizam da se fokusira na oporavak,popila sam nesto malo tecnosti.Prestala da povracam juce posle podne nakon neceg protiv bolova.
Probala sam nesto posle ponoci malo pire krompira,malo vitamina popila uz nesto protiv bolova - ne mogu da pijem vodu.
Ne mogu da zaspim,ide mi se do kupatila a ne mogu da ustanem - bas je tesko
stajati,iscrpljena sam, hladno je.