Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sanjo da me jure 4umasice...bacam evrice da ih odvratim i da odustanu, ne pomaze... skidam se go misleci da ce da sfate da dzaba jure...a one se jos vise raspomamile...ne znam sta to znaci :sad2:

Besan je jer mi nije dobro,treba pomoc -bilo bi najbolje da umrem,ne smetam nikome kad mi je ovako.
Na zalost,ziva sam,smetam,nema tu nazad a bar me tolerise iako besni,kupio je sta sam pitala -bas mi je jos gore sto ne mogu da kazem dalje sta se desava jer bi dobila gore surovost,ignorisanje ili "ti izmisljas/umisljas/ne trazis paznju" .

Nisam nista jela juce sto je u redu - treba organizam da se fokusira na oporavak,popila sam nesto malo tecnosti.Prestala da povracam juce posle podne nakon neceg protiv bolova.
Probala sam nesto posle ponoci malo pire krompira,malo vitamina popila uz nesto protiv bolova - ne mogu da pijem vodu.

Ne mogu da zaspim,ide mi se do kupatila a ne mogu da ustanem - bas je tesko
stajati,iscrpljena sam, hladno je.

Besan je jer mi nije dobro,treba pomoc -bilo bi najbolje da umrem,ne smetam nikome kad mi je ovako.
Na zalost,ziva sam,smetam,nema tu nazad a bar me tolerise iako besni,kupio je sta sam pitala -bas mi je jos gore sto ne mogu da kazem dalje sta se desava jer bi dobila gore surovost,ignorisanje ili "ti izmisljas/umisljas/ne trazis paznju" .

Nisam nista jela juce sto je u redu - treba organizam da se fokusira na oporavak,popila sam nesto malo tecnosti.Prestala da povracam juce posle podne nakon neceg protiv bolova.
Probala sam nesto posle ponoci malo pire krompira,malo vitamina popila uz nesto protiv bolova - ne mogu da pijem vodu.

Biće bolje. Pogledaj neki vedar film, pusti neku lepu muziku, pročitaj neku lepu knjigu...odluči da želiš da ti bude bolje...

Biće bolje. Pogledaj neki vedar film, pusti neku lepu muziku, pročitaj neku lepu knjigu...odluči da želiš da ti bude bolje...
Drugi dan grickam jednu bananu,pijem akva vivu da nadoknadim sta mi treba - ne mogu da jedem,pijem vodu,ovo je cisto jer treba nesto kao jesti,unositi tecnost.

Gledam delove iz filma,slusam muziku,mirujem.
.................

Juce sam legla na stranu,ruka je utrnula,evo odmaram je,mozda pomogne a mucnina je prisutna.

Poslednja izmena:

Ne razumem baš o kome i čemu se konkretno radi ali kapiram da si imala neku hirušku intervenciju i da je u toku oporavak.
A iebiga, nezgodno je to kad je čovek bolestan, kad mu nešto fali. Nervoza, strah, bol... Mora mnogo strpljenja, trudi se da budeš pozitivna i da nađeš sebi neku zabavu dok sve ne prođe. I pokušaj da što manje da smaraš ljude oko sebe i unosiš im nervozu. Ceniće oni to sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back