Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne smem ni da otvorim link, plašim se da joj nisu izrasla preko noći dva, tri penisa i da je raskinula sa dečkom... oće to od luka, pričale su babe da je čudotvorno lekovit... magična biljka...

Ja imam Samsung a i super je. Misim da nije toliko
I ja neki prastari.
S obzirom na to da Domaćic neće da otvara zahtevne pdf fajlove, ne treba joj 10" a muž će da igra android igrice i čita novine, surfuje i sl
dovoljno je skromno nešto.
Meni su tableti inače ne znam ni da li su šminkeraj, možda jesu nekima, pa proizviđači umeju da uzmu i pare za skuplje, jaće modele....

tablet je za one kojima je ekran mobilnog mali :)
licno nemam tablet ali imam dobar mobilni i ne treba mi tablet.
imas povoljne i od 10" da uzmes..oko 6..7 hiljada i rade posao..jedino je problem sto zbog starog androida moze se desiti za koju godinu da nece moci da updatuje nove aplikacije.

inace cene novih modela samsungovih tableta su da se smrznes..idu i po 500$

Oformile sestre grupu na viberu,nas je tu sad 7, kao pronasle su neke podatke o nasem rodoslovu koji sezu bas daleko.ja sam iskreno operisana od tih stvari.znam cukunbabe i cukundede,sve ostalo me nacisto zbunjuje.inace samo sam ja iz novog sada,ostale su iz nisa,beograda i kanade.sad imaju predlog da kontaktiraju neku daleku rodbinu,koja je po sloveniji,nemackoj...i kao hajde da organizujemo susret porodica u novom sadu
???
Sve kao,jao ajde,super,a ja cutim
Meni pozlilo
Pa covece ja ni sa dve iz grupe se nit vidim nit cujem,samo uredno lajkujem na fejsu
Doslo mi da pitam,a sto u novom sad???

Oformile sestre grupu na viberu,nas je tu sad 7, kao pronasle su neke podatke o nasem rodoslovu koji sezu bas daleko.ja sam iskreno operisana od tih stvari.znam cukunbabe i cukundede,sve ostalo me nacisto zbunjuje.inace samo sam ja iz novog sada,ostale su iz nisa,beograda i kanade.sad imaju predlog da kontaktiraju neku daleku rodbinu,koja je po sloveniji,nemackoj...i kao hajde da organizujemo susret porodica u novom sadu
???
Meni pozlilo
Pa covece ja ni sa dve iz grupe se nit vidim nit cujem,samo uredno lajkujem na fejsu
Pa sto nisi pitala?
Samo cuti i uhvati se organizacije.

???
Meni pozlilo
qq smoki al su nasle crkvu da se pomole:)))

Smoki, volim te.
Što ti meni umeš da ulepšaš dan, nisi svesna.
:zag:
Imam ja drugaricu,jako jako je negativna,morala sam da se distanciram od nje.uglavnom muz je prevario sa svojom bivsom zenom,sa kojom je bio u braku pre ...vise od 26 god.pomirili se,ali ziveli u paklu dve godine i sad se letos razisli.kukala ona meni da je usamljena,da joj fali muskarac...pre neko vece krecem kod mame,vidim ona seta,drzi se za ruku sa nekim tipom,smeju se,pricaju,cvrkucu...
To je meni tako ulepsalo dan,najbolji dogadjaj tog dana mi je to bilo.svima sam pricala 😂
Ne znam zasto sam ovo napisala....?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back