Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
okle mi bokvica:lol:
uberi ispred kuce :)

znaci stvarno zivimo u zemlji koju vode zaliboze neznalice
pojavio mi se kupac koji je odabrao robu koju treba da fakturisem na drzavnu firmu u kojoj radi
vec smo saradjivali, oprema je stvarno za potrebe jednog radnog mesta kao zastitna
ok..odvojim opremu i napisem predracun
prodje sedam dana, nema uplate..pustim mail da proverim da li dogovor ostaje ili odvojeno mogu da ponudim drugim kupcima
kaze vazi, ali da bi faktura bila realizovana moram da je zavedem u centralni registar faktura
:eek:
ok..izguglam trezor, min finansija, nadjem stranicu, registrujem se elektronski
super, napokon prednost 21.veka
stize mi na mail obavestenje o podnetom zahtevu za registraciju sa obrascem
otvorim, sve sto sam od podataka popunila je tu i u dnu stranice samo stoji mesto za pecat i potpis
ok, super sad cu da popunim i posaljem
hoces djavola
dva sada sam se vrtela u krug..zvala knjigovodju i rekla joj da mi nista nije jasno..
jos pola sata sa njom, a onda posle svega saznam da obrazac treba da odstampam zajedno sa ovlascenjem (ja kao ovlasceno lice firme moram sebe da ovlastim :pop: ) i da ODNESEM u poresko i predam na salteru
:aaa:
prvo sam pobacala sve oko sebe, pa sam ispsovala i brnabicku i malog i sve njihovo do devetog kolena, onda sam u kantu pobacala sve, svu prepisku, uradjenu fakruru, viber komunikaciju sa podacima koju sam vodila sa kupcem
onda sam rekla da cu da zatvorim firmu i da radim ubuduce samo na crno!
onda sam rekla ok, stizu rate za kredit na naplatu, spakuj se i u poresko
kao pokajnik odnela dokumentaciju, predala i u ponedeljak idem po resenje i broj koji mi treba da bih registrovala fakturu
jbmti drzavu, gori smo od tunguzije

@tara како сте данас?
nikako minka

rezultati krvi nisu mogli da budu uradjeni, danas je vet ceo dan pokusavao krv da mu izvadi opet u dve navrata ali ni makac
infuzija, vitamini, insulin, antibiotik to je sve sto sme
jedva je malo pre uspeo malo vise krvi da sakupi pa je odjurio da ostavi za biohemiju i ks opet, da bar nesto znamo

secer mu je preko 36, aparat ne meri jer je preko 36 : (
temp 36.6 i pada, to je za macke jako lose, oci upale od dehidratacije
ne krece se vise uopste, ne stoji na nogama, progresivno ide na gore, ne reaguje ni na sta, ni na mazenje, na silno bockanje

samo da sutra bar nesto znamo pa da idemo tamo ili vamo,ako prezivi noc

u isto vreme otkazuju bubrezi i secer divlja, on dobar deo terapija ne sme da primi zbog epilepsije
sanse su nikakve, znamo i vet i ja ali nekako cekamo tu krv

msm vet je car, sedeo je 45 min sa nama veceras, infuzija, pokusaka krv da mu uzme, insulin daje
trci da nosi krv, dubi na trevicama a oboje smo svesni da se predao, ali vet je sjajan vet i ljudina i znam da zna sta radi i da ce mi iskreno reci

samo je tesko jer je sve preko noci i mnogo je tesko bilo koju odluku na slepo doneti i njemu kao vetu i meni

Таро, озбиљно се мучите и ви и он...знам да је тешко донети одлуку.
Не желим ништа да ти кажем, јер знам да би те погодило,неке ствари просто не желимо да чујемо.
Желим вам само да мучење што краће траје, да стрелица што пре превагне на неку страну :zag:

ma to je jasno svima, ja tu nemam dilemu, vet takodje, sve sto radi radi maltene za dz juce i danas

ali cekam krv da potvrdi bar nesto

ovako na slepo, preko noci ali bukvalno preko noci da donesem odluku nema sanse
on je do prekjuce bio sasvim ok,bukvalno do prekjuce i ja ne mogu za dan da donesem odluku bez bilo kakve potvrde
posle 13 god nema sanse

Ако је то тако брзо, можда може и да се опорави, немогуће да тако брзо падне...мислила сам да то траје.
Сачекајте резултате, држим вам палчеве...

Ваљда и вет не би толико инсистирао на кс, ако мисли да нема наде...болују као људи, а не умеју да кажу, мишеви мали...

ma vet insistira na ks da zna na cemu je ipak
i da olaksa odluku i sebi i meni vrv

on je stvarno prvo covek pa onda vet, najdivniji vet na svetu bez da preterujem, emotivan do zla boga ali realan, zato nemamtrunku sumnje da zna sta radi
izvlacio ga je iz mrtvih pa par puta, sada negde oboje znamo da je to to al jbg

Plakala sam,sad cu da se sklupcam,pokusam da odspavam jos neki sat.

Cudno je kada sanjam lepe snove,podsete me na ono sto nemam - sanjala sam jedan obican,lep razgovor dok u zivotu dobijem cutanje/bes,bacanje cega god na pod/strah od toga sta moze sta ne jer skoro sve izazove takvu reakciju.

Зазо, ово што ти доживљаваш је класично насиље у породици.
Време је да се тргнеш и урадиш нешто за себе.

Cudno je kada sanjam lepe snove,podsete me na ono sto nemam - sanjala sam jedan obican,lep razgovor dok u zivotu dobijem cutanje/bes,bacanje cega god na pod/strah od toga sta moze sta ne jer skoro sve izazove takvu reakciju.
Ако већ пишеш, надам се да се нећеш увредити због коментара.
Добро је да пишеш. Саветујем да некоме и кажеш. Тек онда ће се решити.
Ништа не траје вечно, али треба издржати. Срећно!

Откуд то?
Мени се није десило, ја на осећања узвраћам реципроцитетно.

pisi ovde
pricaj sa nekim i ko ne moze da ti resi problem
kad izgovoris na glas, gubi na znacaju
samo izbaci to iz sebe
doci ces sama do onoga na kraju sto ce da ti bude resenje
citava sustina je da mir nastane tek kad ocekivanja prestanu

ne daj se!
to je tvoj zivot
sa nekim ljudima u njemu ili bez njih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back