Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moja mašina štrajkuje kad stavim više od 4 majice, samo se zaključa i ćuti i čeka da odvadim deo veša,
ima 12 godina i šta sad da joj radim, ono što normalno se opere u jednom cugu ja podelim na 3 dela,
a tako je nekako počela sa skakanjem, pa kad nisam reagovala onda ključ i nećeš ti mene mučiti

Više bih voleo da je našao nešto, pa da znamo na čemu smo. Zasad je misterija jer žena kaže da ne lupa uvek ( : Msm, stalno tako nešto sličo u minut do 12 Marfijevi zakon.. Mašina je vremešna, ali lepo pere, mora i ona ponekad da odlepi (:
tako i kod mojih skače nekad, u zavisnosti od toga kakav veš pereš
npr ako je neki koji ne može lepo da se rasporedi i laganije .. posteljina
kaže predviđeno je da na nju id emašina za sušenje i onda je l ne bi skakala
i imaju neke nogice šta li u salonu
mi to nismo gledali

Čuje se mašina.
I skače.
Kako skače? Mnogo skače, lupa užasno. Šta ću, aj servis.
Eo došo neki momak, kaže, mašina radi, sve ispravno. Platio dolazak i odlazak majstora. Msm, ja da sam majstor naplaćivao bih i odlazak.
Vidi da nije lose pozicionirana, ako je odskakutala a vi je samo odgurali nazad, moze biti da ne stoji ravnimjerno.
Obavezno skacu ako ubacis nesto vece i pred centrifugu zbije sadrzaj na jednu stranu i nema balans u bubnju.
Moja tada odvrcka, preventivno otvorim vrata kad ubacujem frotirne prekrivace da mogu da udjem i odvrckam je nazad.

Čiki, čekaj sad ću da ti nađem i da ti iskopiram onaj post kojim si ti mene onako majčinski bodrila. Da ne patetišeš, da ćeš upropastiti decu, jadna tvoja deca... Čekaj, sad ćuja, biće ti odmah bolje. :lol:
Pa ne znam, ja sam procitala od Cicka da postoje te djevojke koje cuvaju dzaba i koje svako moze i naci i povjeriti im djecu i priustiti, ne vidim frku za cimanhem roditelja. A ona slobodno da ide da radi.
Kako ono ide, ko hoce nadje nacin i samar za otreznjenje a ko nece, ko mu kriv.
Sastaviti cickova sabrana djela i pokloniti koj da joj se nadje kad ustreba: )

Čiči, treba da im uspostaviš granice, a to je jako teško ako ste svakodnevno upućeni jedni na druge
Ne pitaj me kako znam :lol:
Mislim da su oni zaboravili da su bili mladi.
I svako malo ih moramo podsecati.
Mozda sam pricala o njihovom ulasku kod nas sa zadnje strane jedno vreme, samo sedim u dnevnoj, i vidim neko mi je u dvoristu. Imaju ljudi kljuc, udju, setaju, vocnjak, pas...
Nemam ja nista protiv kad nisam kuci, zato i imaju kljuc. Ali kad sam kuci brate mili zvoni! Zovi i najavi se! I zvoni! Na kraju sam popizdela i prestali su.
Sad se izgleda opet zaboravili... :lol:
Kazem muzu, tacno cu jednom namerno da pustim da nas uhvate u sexu(zezam se naravno). Ali dodje mi nekad.

Tata i sveki me zovu po 2-3 puta dnevno minimum.
I mama toliko i vise ali mama je brza. A ovo dvoje, kao da me tupom stranom noza kolju.

I sad da ja njima kazem da mm i ja nismo bili sami 24h od maja meseca, oni ne bi verovali. :aha:
Pa ne znam, ja sam procitala od Cicka da postoje te djevojke koje cuvaju dzaba i koje svako moze i naci i povjeriti im djecu i priustiti, ne vidim frku za cimanhem roditelja. A ona slobodno da ide da radi.
Ma sve ste u pravu...
Zato ja danas nisam otisla i nisam se javila posle kad je zvala...
Odlucila sam vise se ne javljam.

Više bih voleo da je našao nešto, pa da znamo na čemu smo. Zasad je misterija jer žena kaže da ne lupa uvek ( : Msm, stalno tako nešto sličo u minut do 12 Marfijevi zakon.. Mašina je vremešna, ali lepo pere, mora i ona ponekad da odlepi (:

Ako ne lupa uvek,onda imas dve opcije,li je postavljena neravno (to sam proveris) ili se ves zapetlja u gomilu kao topovsko djule,i kad pocne da vrti bubanj se od tezine toga vrti ekscentricno,ume tako masina da predje i metar,dok ima kabla... )))
moja mašina štrajkuje kad stavim više od 4 majice, samo se zaključa i ćuti i čeka da odvadim deo veša,
ima 12 godina i šta sad da joj radim, ono što normalno se opere u jednom cugu ja podelim na 3 dela,
a tako je nekako počela sa skakanjem, pa kad nisam reagovala onda ključ i nećeš ti mene mučiti
Ili ti se istegao kais ili se pojeo kaisnik (tocak na koji se nabacuje kais na bubnju).Resava se lako,to je nekome ko zna 15 minuta posla sa sve pijenjem kafe :D

Pa dobro, ona ne zna kad radi, što je vikendom, i kako da ugovori termine unapred i nije joj baš svejedno kome ostavlja.
Meni kad iz vrtića jave vaspitačice da pokupim decu jer su bolesna, ja samo okrenem neku od pouzdanih devojaka koje vise na ofingeru i javim im da odu po decu i da će ih čuvati dok ne ozdrave, nedelju, dve, tri... Plus meni je svejedno, pa mi je mnogo lakše.

A ova informacija da sa mužem nisi 24 h bio sam nekoliko meseci... pored sitne dece, i da će neko zbog toga da se jako iznenadi, mi je ipak reper koliko su ta sabrana dela ozbiljna.

Screenshot_2019-09-21-05-51-52-1.png

Udjem da pogledam nesto drugo,vidim ovo,iznerviram se.

Ako ne lupa uvek,onda imas dve opcije,li je postavljena neravno (to sam proveris) ili se ves zapetlja u gomilu kao topovsko djule,i kad pocne da vrti bubanj se od tezine toga vrti ekscentricno,ume tako masina da predje i metar,dok ima kabla... )))
Pod je pod libelu, rađeno celo kupatilo, od poda do plfona,cevj, ravnanje, pad, i nivelisanje pod mm, prošlog leta.
Na krarkom je "lancu" tj. crevu sa priklj. u zidu.Nema mnogo kud.
Juče još 2 ture oprala, ukurvila se ćuti...ne mrda

Mogla bi mašina, ako reši zorom da đuska, da povede sa sobom i psa u šetnju (:

Pod je pod libelu, rađeno celo kupatilo, od poda do plfona,cevj, ravnanje, pad, i nivelisanje pod mm, prošlog leta.
Na krarkom je "lancu" tj. crevu sa priklj. u zidu.Nema mnogo kud.
Juče još 2 ture oprala, ukurvila se ćuti...ne mrda

Mogla bi mašina, ako reši zorom da đuska, da povede sa sobom i psa u šetnju (:
Onda je velika verovatnoca da se upleo ves u klupko i da je sila inercije napravila problem..savet da obratis paznju kako ves ubacujete..komad po komad..narocito duze stvari, peskire i posteljinu

Ja to natrpam ofrlje, a i navikao sam da budem vešmašinositerka. Izmenjalo se na njoj majstora, menjao je od delova šta je ko stigao, i filozofirao oko nje, a ona i dalje skakuće, i to uvek ka vratima, što bi rekao neki rođa ''đe ćeš, nijesam te ukr'o''... :D Najveći hit je bio lik koji je hteo da zameni samo jedan amortizer, rek'o majstore jesi li ti to našao ovde da eksperimentišeš, pa nije ovo rodeo...

bila mučenica, iz 67 kandijevka, prala bolje nego sve ove danas, ali zarđala i nije bilo više delova za nju,
nagovarala ja moje dapišemo kandiju i pokažemoda još uvek radi pa dobijemo novu al njih mrzelo pa sam
je izbacila u kontejner i kupila novu koja sad zeza mene :lol:

bila mučenica, iz 67 kandijevka, prala bolje nego sve ove danas, ali zarđala i nije bilo više delova za nju,
nagovarala ja moje dapišemo kandiju i pokažemoda još uvek radi pa dobijemo novu al njih mrzelo pa sam
je izbacila u kontejner i kupila novu koja sad zeza mene :lol:
E pa to, da organizuju neku akciju, ili nagradnu igru, kao Gorenje, u fazonu stara za novu. :ok:
Bolje su bile starije od novih modela, to i majstori ističu. :)

E pa to, da organizuju neku akciju, ili nagradnu igru, kao Gorenje, u fazonu stara za novu. :ok:
Bolje su bile starije od novih modela, to i majstori ističu. :)
ma sve što je prala izađe belo kao novo, doduše i ova sad pere dobro, beo veš je stvarno beo, nije siv kako ume da bude kod drugih, Indesit a puni se odozgo, zato mi i žao što nije sva svoja, ne bih da menjam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back