- Poruka
- 41.452
Ovaj bezi i ne pokusava da ih duvaМоја ћера је бежала у другу собу кад дувамо балоне, јер је једном балон пукао приликом надувавања.
Тек кад је сама почела да их дува, прошла је фобија.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj bezi i ne pokusava da ih duvaМоја ћера је бежала у другу собу кад дувамо балоне, јер је једном балон пукао приликом надувавања.
Тек кад је сама почела да их дува, прошла је фобија.
a baloni od zvaka?A ne ne ; ovaj lik se plasi i duvanja balona ; znaci ako neko duva balon ispred njega, dobije napade

mislim da neces problem imati oko te reklamacije kad se utvrdi kvarJa sad donijam mail da mi je reklamacija odbijena i momentalno dobijam tenziju 300. Kupila sam amsinu za sudove u maju, ista je dopremljena 01.07 u stan a stavljena u funkciju 11.08. Od tada je oprala tri puta i to na srecu jer jednostavno se ponasa kao mrtva, ne daje znake od sebe niakakve...Posto tehnomanija nema telefon negos ve ide preko reklamacije.com njima sam pislaa, zvala, poslala sve, oni me zamlacivali tri nedelje da ce proslediti dalje moju reklamaciju zavedenu pod brojem tim i tim i obavestiti me. do dana danasjeg nisu, a zvala sam bar sedam puta u medjuvremenu.
Uredno su me pitali da li ja zelim novi uredjasj, popravku ili refundaciju noca...ja samo zelim masinu koja radi.
Po protokolu mora ovlasceni servis da izadje utvrdi kvar koji je nas deset vec utvrdilo jer je vise nego ocigedan pa da sa njihovim misljejem Tehnomanija poslaje drugi aparat.
Kako stoje stvari u ponedlejak idem u Tehnomaniju pa cte citati u Kuriru nastavak....![]()
Ja sam kupovala i ranije. Sada za novi stan sam kupila SVE. I ispostavilo se da mašina ne radi. Ali resavanje po njihovoj proceduri traje jako dugo. Ponudili su mi novac, popravku ili novi aparat, izabrala sam novi jer je to bilo logično ali i posle zvanja i ceknja- ništa.mislim da neces problem imati oko te reklamacije kad se utvrdi kvar
ja sam reklamirala sokovnik koji je crkao nakon 2 godine koristenja
bio je u garanciji, nisu imali dio da poprave i ponudili su mi ili novac ili neki drugi aparat
nije nikakve frke oko toga bilo
tako da bas volim kupovati kod njih
procedura traje, al ispostuju kupcaJa sam kupovala i ranije. Sada za novi stan sam kupila SVE. I ispostavilo se da mašina ne radi. Ali resavanje po njihovoj proceduri traje jako dugo. Ponudili su mi novac, popravku ili novi aparat, izabrala sam novi jer je to bilo logično ali i posle zvanja i ceknja- ništa.
U ponedeljak ću da se bavim njima.
A do tada peri sudove na ruke? Imaš mašinu novu novcijatu, koja je došla sa greškom ali zbog sporosti procedure ćuti za svoj novac i peri..procedura traje, al ispostuju kupca
cekaj kako su odbili reklamaciju ako nisu izlazili na teren?Ja sad donijam mail da mi je reklamacija odbijena i momentalno dobijam tenziju 300. Kupila sam amsinu za sudove u maju, ista je dopremljena 01.07 u stan a stavljena u funkciju 11.08. Od tada je oprala tri puta i to na srecu jer jednostavno se ponasa kao mrtva, ne daje znake od sebe niakakve...Posto tehnomanija nema telefon negos ve ide preko reklamacije.com njima sam pislaa, zvala, poslala sve, oni me zamlacivali tri nedelje da ce proslediti dalje moju reklamaciju zavedenu pod brojem tim i tim i obavestiti me. do dana danasjeg nisu, a zvala sam bar sedam puta u medjuvremenu.
Uredno su me pitali da li ja zelim novi uredjasj, popravku ili refundaciju noca...ja samo zelim masinu koja radi.
Po protokolu mora ovlasceni servis da izadje utvrdi kvar koji je nas deset vec utvrdilo jer je vise nego ocigedan pa da sa njihovim misljejem Tehnomanija poslaje drugi aparat.
Kako stoje stvari u ponedlejak idem u Tehnomaniju pa cte citati u Kuriru nastavak....![]()

Mora da se ponasa kao kreten jer dolke god ides redovnim putem i ljubazno ne resavas nista.I to je tako na svim nivoima.cekaj kako su odbili reklamaciju ako nisu izlazili na teren?
inace oni su jako teski..secam se pre par godina sam kupio masinicu za brijanje i to ne bilo kakvu..top model po paprenoj ceni i nije ni radila..kako sam dosao kuci i stavio je na punjac ona nije davala znake zivota..nije se ni punila.. sutradan sam otisao u prodavnicu da je zamenim.....sine.....koja je to golgota bila..znaci sat vremena sam bio u prodavnici jer su prodavacice htele da je uzmu i posalju u servis a meni nije padalo na pamet da to radim, nego sam trazio zamenu za drugu novu ispravnu....to je bilo natezanje..trazim ja sefa..one ga zovu i odgovaraju..nece da sidje..ja popizdim..i kako ko dolazi na kasu da placa ja krenem kako ne postuju garanciju kakvi su ovakvi..onakvi..da vidis posle 10 minuta zvoni telefon i zovu prodavacicu da ode "gore" i ona se vraca i kaze..sef je odobrio zamenu uredjaja ... mislim zar covek mora da se ponasa kao kreten da bi ostvario svoja prava kod njih![]()
Stici cu ja do vlasnika ko god da je, ima licno da mi donese I zameni uredjajJa u principu nisam imao takvih problema...
Vodio sam jednu vecu prodavnicu godinama,tako da znam i zakone i koja inspekcija je odgovorna za sta.Nema sta da razgovaram sa njima,nece da zameni u roku (15 dana od kupovine) samo kulturno kazem da se vracam za pola sata sa trzisnom inspekcijom.
A jesam napravio problem u jednoj radnji kad su mi drsko rekli da nemaju terminal za karticu.
A vec 15 god. je OBAVEZA cak i na tezgama na pijaci da imaju,a ne u lancu poznatih trafika.
Kako sam naduvao sefa radnje,radnica jadna nije smela da pisne,ali joj se u ocima videlo da joj je drago,neki kreten izgleda taj sef.
Najgore od svega je i ako ti uzmu na po garanciji,zakon dozvoljava 45 dana (ili 30,zavisi) da bude kod njih na resavanju reklamacije.Pa ako ti odbiju posle tog perioda,tek tad mozes da se zalis....Zacarani krug,da bi se ljudi odbili da ne podnose zahteve,a navodno smo zasticeni zakonom...
Macko,samo ostro sa njima,trazi sefa ili menadzera,obicni radnici nista ne mogu da rese.
Odmah to napomeni,kao zapazanjena fiskalnom racunu na kome je doticna masina Stoja tipa gorenje masina a ne electrolux

Kazi da po informacijama koje sam im predocila nisu utvrdili nesaobraznost koju sam im reklamirala. U duhu dobrih odnosa...trala la la..kontaktirace me servis ovlasceni dakako radi detaljnog testiranja, a po zavrsenom testiranju bicu obavestena o rezultatima.a sta su rekli kao obrazlozenje, zasto je odbijena garancija?
i ne rece..kako su mogli da je odbiju kad nisu ni izasli na teren?