Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledala 4.ep Cernobilja.
Bolje da sam poslusala osjecaj I da je nisam ni pocela, nego ajd budi drug.

Osusila kosu. Boja bezveze I bolje mi stoji tamno. Kad pustim frizera da me ubijedi da je bolje da pramenovi idu vise. Al ajd.

Pre desetak godina pošalješ dete na ekskurziju, ono dođe za nedelju dana ponekad šmrkavo i sa vaškama, al ti nemaš pojma šta su tamo radili pa ti to ok.
Danas ova moja otišla na Zlatar, učiteljica poslala snimak...sunce joj njeno, svi trče u helankama i patikama, a ona u šorcu i japankama koje sam joj spakovala za kupatilo.
Hahaaaaa

Setamo veceras i bacim pogled na umrlice, kad devojka, 34 god, umrla. Znam je iz vidjenja.
Imala je brata koji se druzio sa mojim bratom, i dolazio nam kuci, koji se pre 10ak godina ubio.
A sad izgleda i ona.
Koja tuga... sva sam se najezila

Vec sat vremena cistim i ribam kucu i dvoriste,kacim ves i perem sudove od dorucka.muz je zbrisao,a majcini balvani leze i bulje uz telefone.i necu ni jednom da kazem,aj skoci pa uradi to i to jer onda krece,zasto ja to,zasto njemu ne kazes,ja sam juce,ja sam ovo,on nije ono ...
Cutim i radim i kusam svoj majcinski uspeh...

Pa kad volim da ugodim,ja sam vaga
A dobro,proslo me je
Sad je za rupu sto je vrucinstina,sto sam ulepljena pola sata posle tusiranja i sto sam ozdravila,al lazem okolo da sam bolesna i dalje i zato se ne kupam u moru,a zapravo sam lenja :(

Pa kad volim da ugodim,ja sam vaga
A dobro,proslo me je
Sad je za rupu sto je vrucinstina,sto sam ulepljena pola sata posle tusiranja i sto sam ozdravila,al lazem okolo da sam bolesna i dalje i zato se ne kupam u moru,a zapravo sam lenja :(
idi na plazu iza 4 ili 5
tad i je najbolje za kupanje
nama je danas zadnji dan
sutra idemo za bg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back