црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Možda su Mađarice rešenje za njega?pa gde ga guras u suboticu, jedan problem da resi, veci da navuce na ledja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda su Mađarice rešenje za njega?pa gde ga guras u suboticu, jedan problem da resi, veci da navuce na ledja![]()
Nije bezbedan, plivaju pacovi, pardon, zovu ih nutrije ili tako nekako lepše. Bara u koju se izlivaju fekalije. Politička posla, svi koji koče čišćenje palića imaju deonice u Morahalomu pa im se ne isplatiČuj sad, nije tako, nacija sa najvećom stopom samoubistava u Evropi...ako ih nismo zamalo mi pretekli, al teško...
Kažu i da je grad koji će da seisprZni, toliko beže.....a toliko super tamo...i usput, Palić još uvek nije bezbedan za kupanje?
Lično, kako dođem tamo meni muka fizički....a ok mi je i grad i ljudi tamo i sfe....otju se zanesvestim....kad semdočepam NS u povratku, bude mi Loma bolje....
Ma..... U očin....štetočinsku, lopovsku....godinama ne funkcioniše...Nije bezbedan, plivaju pacovi, pardon, zovu ih nutrije ili tako nekako lepše. Bara u koju se izlivaju fekalije. Politička posla, svi koji koče čišćenje palića imaju deonice u Morahalomu pa im se ne isplati
Čuj sad, nije tako, nacija sa najvećom stopom samoubistava u Evropi...ako ih nismo zamalo mi pretekli, al teško...
Kažu i da je grad koji će da seisprZni, toliko beže.....a toliko super tamo...i usput, Palić još uvek nije bezbedan za kupanje?
Lično, kako dođem tamo meni muka fizički....a ok mi je i grad i ljudi tamo i sfe....otju se zanesvestim....kad semdočepam NS u povratku, bude mi Loma bolje....
pa ko je to mogao da znacitam vest o vremenskoj nesreci u grckoj
ljudi moji, covek radi godinu dana, jedva ceka da ode na odmor i tamo nastrada od oluje
kad se setim da sma tari preporucivala kamp u toj zoni, samo sam se ujela za jezik i na temu preporuke ubuduce cutim
isto vejo, doslovce isto, ima svega toga ali prosto nije samo to, mnogo cudan osecaj i mislila sam da sam jedina..sad mi je lakse posle ovih vasih opisa mucnine, mislila sam da sam u nekom mnogo gadnom tripu oko zelenjaka..povezala sam i sa ogromnom kolicnom izduvnih gasova tamo, sa manjkom vazduha u samom prolazu i miomirisu koji se siri od preprodavaca, beskucnika i prosjaka, ali nije to tj nije samo to.
kad izadjem na prizrensku, ja prodisem i svaki put je trka sa vremenom, hocu li povratiti dok se ne iskobeljam odande.
jedino mi se tu desava tako nesto. dobro, i u Uzicu, al kapiram da to jeset samo zbog onog njihovog groznog zagadjenja, pa kad se sjurim sa zlatibora i one miline od vazduha, Uzice mi dodje kao gasna komora.
******* Cicak, dobro ste vas dvoje zakljucili to za Rim i nadam se da ce vam se zelja ostvariti.Mm i meni je tako muka kad dodjemo u BG.
Juce smo bili na Vidikovcu i malo je bilo lakse
Ali sam BG, osecaj dok smo tamo, sva ta kolicina ljudi, hladnoce, prolaznosti... brrrr...
Zakljucili smo da se lepse osecamo u Rimu, Padovi, nekim gradovima koje smo prvi put videli, i da bi pre tamo ziveli nego u Bg.
Juce npr.osecaj kad smo izasli da autoputa, usli u susedni grad, kao da mi je neko dozvolio da udahnem punim plucima.
ma super smo mi sto nam nije nista :*Meni sad tako glupo sto mi nigde nije muka,ja dosla iz ledinaca,seljanka ko od brega odvaljena,rumenih obraza...
Tako sam jednom putovala sa dve drugarice,jedna se otrovala,povraca,ovu drugu glava razbija,a mene sramota sto mi nije nista![]()
da, bas ti je glupo pa dolazis da nabijas na nos, onako suptilno, nama kilavima : (Meni sad tako glupo sto mi nigde nije muka,ja dosla iz ledinaca,seljanka ko od brega odvaljena,rumenih obraza...
Tako sam jednom putovala sa dve drugarice,jedna se otrovala,povraca,ovu drugu glava razbija,a mene sramota sto mi nije nista![]()