Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve ste u pravu, ali ja ni mojim klincima ne dozvoljavam da idu u trenerkama, papučama ili šorcu u školu.
Bune se neviđeno jer većina dece ide tako u školu.
Rekla sam im da ne treba da ih interesuje većina nego ono što je ispravno.

Tako je.
Mene je u gimnaziji, sa dežurstva, vratila prof hemije kući, da se obučem, znači bukvalno je rekla - biće ti tako hladno, idi kući da se obučeš pa se vrati, a imala sam vrlo pristojan šorc do kolena.
Na nastavu nikad nisam otišla kratkih nogavica, ali sam kapirala da za dežurstvo može da prođe ali avaj :lol:

Tada su se znali propisi i svi su ih poštovali.
Sada nema propisa pa se većina ponaša kao na pijaci, u stilu "ako prođe-prođe".
Narod mora da ima smernice inače se razmili na sve strane, a većina krene za najvećim volom u krdu.

ja sam odrasla u dalmaciji
kakve duge nogavice
+ su vam uciteljice zloglasne po dopicnjacima ovdje, al ajde :lol:
pa jao da vidite vi uciteljicu najpopularniju u nasoj najpopularnijoj skoli u kraju
znaci 1.sept prosle god, ona dobije odeljenje, kup u parku, ona blista - pocrnela zapravo je crna da crnja ne moze biti, przila se dva meseca na suncu, kosa plava, duga peglana, blajhana, usne silikonske, sako dekoltiran do pupka, beli dakako i bela uska suknja do kolena, mala sirena uska, slic do sredine butine, sandale bele naravski, stikla do nebesa

pa jao da vidite vi uciteljicu najpopularniju u nasoj najpopularnijoj skoli u kraju
znaci 1.sept prosle god, ona dobije odeljenje, kup u parku, ona blista - pocrnela zapravo je crna da crnja ne moze biti, przila se dva meseca na suncu, kosa plava, duga peglana, blajhana, usne silikonske, sako dekoltiran do pupka, beli dakako i bela uska suknja do kolena, mala sirena uska, slic do sredine butine, sandale bele naravski, stikla do nebesa
eto nje medju direktorke vrlo brzo

Teror nad slobodom oblacenja treba da nestane a ne da se vraca iz srednjeg veka u danasnji.

Kodeksi oblacenja postoje za sud,posao - tako treba da ostane,tu su jedino bitni.

Uzasno je kada ljudi pokusavaju da drugima nametnu zabranu licnog izbora - svako bira za sebe,to tako treba da ostane jer je licna sloboda zagarantovana svakome.

Pa ne znam stvarno za Novi Sad, eto. Možda je tamo drugačije. Ja sam juče bio u Beogradu u agenciji za privredne registre. U sred Beograda. Uzeo onaj papir, njih 53 pre mene na redu. Od njih 53, sigurno 30 ih je obučeno kao da je sad sjahalo sa konja ili ide na plaštenje. Ne mogu da shvatim.
I to obezbeđenje koje ih pusti unutra mi nije jasno. Nema to "gospodone, gospođo" samo kažeš - Marš! Marš kući da se obučeš kao čovek pa onda dođi. Nego to ti je nekultura i aljkavost gde god se okreneš i onda valjda ljude više i briga.
Sto bi neko tjerao odrasle ljude da se presvlace?:dontunderstand:

Opaaa izadje gore obavijest kad neko postuje u temi u kojoj si postovao, svaka čas. Mada, šta ako sam postovao prošle godine? Trebalo je to da ograniče na isti dan ili mjesec il nešta

Meni je propao plan.nasla super za pariz,4 dana,3 noci 149 sve avio karte,takse i smestaj placeno.al leti se prvi dan uvece,poslednji dan rano ujutru.znaci dva dana.a to nije vredno planiranja
Nasla 4 dana 200 e,al kad smo sabrale transver od aerodroma i metro ide jos 100 e
Tako da trenutno je corak

gledas samo pariz?
jel to ponud sa fb stranice agent za putovanja?
Da,ovo prvo jeste agent,ovo drugo smo same karte i studio za troje
Ovo je nesto neplanirano,muz i ja bi maroko u novembru preko njih,drugarica pita da se organizujemo svi da idemo zajedno.ali muz i ja idemo jednom godisnje negde i to bi voleli da se posvetimo sebi
Pa smo nas dve pokusale da napravimo neko mini putovanje u septembru za nas tri,al da bude nesto povoljno
Drugo nismo gledale,ja sam u zurbi i oko puta sutra za petrovac,tako da nista od toga izgleda

Da,ovo prvo jeste agent,ovo drugo smo same karte i studio za troje
Ovo je nesto neplanirano,muz i ja bi maroko u novembru preko njih,drugarica pita da se organizujemo svi da idemo zajedno.ali muz i ja idemo jednom godisnje negde i to bi voleli da se posvetimo sebi
Pa smo nas dve pokusale da napravimo neko mini putovanje u septembru za nas tri,al da bude nesto povoljno
Drugo nismo gledale,ja sam u zurbi i oko puta sutra za petrovac,tako da nista od toga izgleda
moja dobra drugarica je sad u maju bila preko te fb stranice u maroku i prezadovoljna je svime :D
izleti u maroku nisu skupi ako ih sam dogovaras na licu mesta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back