Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ste u pravu, ali ja ni mojim klincima ne dozvoljavam da idu u trenerkama, papučama ili šorcu u školu.
Bune se neviđeno jer većina dece ide tako u školu.
Rekla sam im da ne treba da ih interesuje većina nego ono što je ispravno.

pa jao da vidite vi uciteljicu najpopularniju u nasoj najpopularnijoj skoli u krajuja sam odrasla u dalmaciji
kakve duge nogavice
+ su vam uciteljice zloglasne po dopicnjacima ovdje, al ajde![]()
eto nje medju direktorke vrlo brzopa jao da vidite vi uciteljicu najpopularniju u nasoj najpopularnijoj skoli u kraju
znaci 1.sept prosle god, ona dobije odeljenje, kup u parku, ona blista - pocrnela zapravo je crna da crnja ne moze biti, przila se dva meseca na suncu, kosa plava, duga peglana, blajhana, usne silikonske, sako dekoltiran do pupka, beli dakako i bela uska suknja do kolena, mala sirena uska, slic do sredine butine, sandale bele naravski, stikla do nebesa
pa nego kako, privatan boravak je vec razradilaeto nje medju direktorke vrlo brzo
Sto bi neko tjerao odrasle ljude da se presvlace?Pa ne znam stvarno za Novi Sad, eto. Možda je tamo drugačije. Ja sam juče bio u Beogradu u agenciji za privredne registre. U sred Beograda. Uzeo onaj papir, njih 53 pre mene na redu. Od njih 53, sigurno 30 ih je obučeno kao da je sad sjahalo sa konja ili ide na plaštenje. Ne mogu da shvatim.
I to obezbeđenje koje ih pusti unutra mi nije jasno. Nema to "gospodone, gospođo" samo kažeš - Marš! Marš kući da se obučeš kao čovek pa onda dođi. Nego to ti je nekultura i aljkavost gde god se okreneš i onda valjda ljude više i briga.

Da,ovo prvo jeste agent,ovo drugo smo same karte i studio za trojegledas samo pariz?
jel to ponud sa fb stranice agent za putovanja?
moja dobra drugarica je sad u maju bila preko te fb stranice u maroku i prezadovoljna je svimeDa,ovo prvo jeste agent,ovo drugo smo same karte i studio za troje
Ovo je nesto neplanirano,muz i ja bi maroko u novembru preko njih,drugarica pita da se organizujemo svi da idemo zajedno.ali muz i ja idemo jednom godisnje negde i to bi voleli da se posvetimo sebi
Pa smo nas dve pokusale da napravimo neko mini putovanje u septembru za nas tri,al da bude nesto povoljno
Drugo nismo gledale,ja sam u zurbi i oko puta sutra za petrovac,tako da nista od toga izgleda
To je super informacijamoja dobra drugarica je sad u maju bila preko te fb stranice u maroku i prezadovoljna je svime
izleti u maroku nisu skupi ako ih sam dogovaras na licu mesta.

To je super informacija![]()