Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У вези тих појасева, брзе вожње и сл., има сад већ и две године, зауставили ме у Милутина Миланковића у 22сата, као возила сам чак 30км/х више него што је дозвољено....па наравно да јесам, три празне траке, нигде живе душе, а ја треба да возим 50 на сат. :mrgreen:

izvini ali nisi u pravu..mogao je neko da izleti na put i ubila bi ga na mestu.
sta ce ti to u zivotu..na stranu zatvor, ako si a verujem da jesi osoba na mestu kako bi zivela sa time na dusi?
propisi postoje sa razlogom.

kako nije osoba na mestu vidiš da pije limunadu,
ali voziti po novobeogradskim bulevarima 60/h znači samo
da će ovi koji voze iza tebe da te slude svojim trubama jer si prespor za njihov ukus.

a taj ko izleće usred noći na ulicu sa tri trake prvo mora da baci pogled na semafor a potom i na pešački prelaz

dijagonalne štrafte preko mihala pupina nikad se ne završe dobro za pešaka

a taj ko izleće usred noći na ulicu sa tri trake prvo mora da baci pogled na semafor a potom i na pešački prelaz
e moja ti..znas koliko njih gleda?
i nije tacno da ti trube..100x sam vozio tuda i u principu vecina se pridrzava pravila...a i ima 3 trake..ne moras da budes u levoj..vozi desnom a ko je lood neka prodje pored...
ponavljam ovde se radi i o tebi..kako bi se osecala da ubijes nekog i da znas da bi on bio ziv da si vozila 20km/h sporije?
imam poznanika koji je u madjarskoj ubio tako nekog..koliko nije bio kriv govori i to da su ga madjari odmah pustili..nikad vise nije seo za volan koliko ga je pekla savest iako nije imao ni 1% krivice za to sta se desilo.

uopste se ne radi ovde da li je kriv pesak ili ne..na kraju..ako vozis 30 vise od propisanog ti si debelo kriv pa i da si ga udario na tvom zelenom..

bila je jedna situacija pre par godina.. u novom sadu poginuse ljudi..
jedan je prosao na crveno a drugi se u njih zaleteo ogromnom brzinom i ajde sad budi pametna i reci ko je vise kriv?

da sećam se te situacije iz novog sada
klinci sa maturske u alkoholisanom stanju prošli kroz crveno
počistio ih tip koji je vozio preko 100 iz suprotnog pravca i sad ko je tu kriv?
više nije ni važno jer ishod četvoro mrtvih.
takve situacije se dese samo ljudima koji voze bez mozga nevezano za to da li drže volan na autoputu, u jednosmernoj ulici ili na krivini.

vozač sam mnogo godina, nikada nisam dovela sebe i druge u potencijalno opasnu situaciju a prešla sam hiljade kilometara za volanom.
znači stvar je lične procene kad ćeš da nagariš mašinu a kada ćeš biti oprezniji nego inače.
ako taj mehanizam radi jer si fokusiran na to što radiš nema razloga da misliš o tome da ćeš nekog ubiti. nećeš jer si svesno i odgovorno biće.

Čim zgazi preko prelaza tj. Na kolovoz bilo žuto, crveno, zeleno ili zimzeleno, pešak je bogotac i ne postoji nikad "krivica" pešaka.....ko ne zna to, neka ne ugrožava saobratjaj i - nazad u traktorsku zonu (;

Pre su komarci pili krv sad nesto ubrizgavaju
Увек су убризгавали :lol:
Неку врсту анестетика, да не осетиш кад боцне, а кад осетиш она је већ завршила посао...комарица.

Sad nam ubrizgavaju viruse, a psima srcanog crva
Malopre sam otisla sa zasadim neko cvece koje sam kupila I sad ne znam gde pre da se pocesem..celu su me izujedali..ujeli su me za podocnjak..dotle je doslo

ebi ga mi devojke iz grada obradjuemo samo svoju njivu :lol:
Jbg kod nas sa sela ako gazda ne moze sam, da njivu u arendu. :lol:
ne kapiram zasto si nervozna..pogadja te u centar da nesto ne radis kako treba? :kez:
poenta foruma i jeste bas ovo..diskusija na zadatu temu a tvoje je da to prihvatis ili ne a ti slobodno budi tvrdoglava i ugrozavaj sopstvenu bezbednost..
pametan covek razmisli o argumentima drugih i mozda nekad promeni lose navike ako su saveti dobri.
Pametan da... a nismo svi tako pametni :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back