Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to se mogu sloziti ali bas me zanima za koji ti smatras da je besmislen?
Углавном ограничења брзине, где им место није.
Ауто-пут, веома прометне и улице са више трака...
Са главнином сам сагласна. Ја сам у гатегорији возача који се у 99% ситуација држе прописа. Чак и ограничња брзине и ако би се на основу пређешњег коментарисања могло закључити да то није тако. То сам више написала да бих оповргла теорију како пандурима мора да се да мито, ако се направи прекршај. Али знам да има оних који циљано заустављају да би тражили људима неисправности како би узимали мито.

Углавном ограничења брзине, где им место није.
Ауто-пут, веома прометне и улице са више трака...
Са главнином сам сагласна. Ја сам у гатегорији возача који се у 99% ситуација држе прописа. Чак и ограничња брзине и ако би се на основу пређешњег коментарисања могло закључити да то није тако. То сам више написала да бих оповргла теорију како пандурима мора да се да мито, ако се направи прекршај. Али знам да има оних који циљано заустављају да би тражили људима неисправности како би узимали мито.

Ne znam jesam li pisala već kako su nas prošle godine zaustavili i napali muža kako je koristio mob i vozio.
Još mi mislili zaustavili nas zbog mog parea na zadnjem prozoru, vozili dete pa da se ne prži na suncu, reko ko zna, možda je to prekršaj il štagod, kad ono mob.
A njemu mob u džepu od duksa. Još im on rekao evo uzmite sve telefone, proverite liste poziva, napali ga oboje.. na kraju se povukao, kao da da, šta god, neka ide na vašu savest što ugrožavate bezbednost drugih učesnika u saobraćaju i sopstvenog deteta :roll:
Nije što su halavi već ne prežu ni od čega.

Znate li kako se raspoznaje pandur koji te zaustavi zbog mita ?
Taj nikad nema pločicu sa prezimenom zakačenu na odelu i uglavnom nema kapu na glavi. Tako ostane anoniman a po zakonu , ako nema kapu, nije službeno lice.
To je odavno poznato da mora imati sapku
A i plocicu
Uvek imaju plocicu, bar ja uvek to pogledam
I nisam srela onog koji ne prima mito(na ovaj ili onaj nacin)
Mene doduse retko zaustave, i bude pozdravite sve kodKuce, jer ne pravim nikakve prekrsaje, eventualno ne vezem svoj pojas

Pa kad ti je izrazen :mrgreen:
sto jeste jeste
ujeli su me i za bliznakinje, al racunam isturene su pa valjda zato :lol:
ovo nije normlano stvarno, urnisu nas komarci..nema mesta gde nisam ujedena
uvece usisam citavu kucu detaljno, sve ih pokupim, imamo spustene komarnike.i ne vredi
gomna nadju nacin da onog trenutka kad otvorimo vrata da bismo izasli ili usli u kucu ulete u roju
prosle godine smrdibube, ove njih ne vidjam, dobile su zamenu

sto jeste jeste
ujeli su me i za bliznakinje, al racunam isturene su pa valjda zato :lol:
ovo nije normlano stvarno, urnisu nas komarci..nema mesta gde nisam ujedena
uvece usisam citavu kucu detaljno, sve ih pokupim, imamo spustene komarnike.i ne vredi
gomna nadju nacin da onog trenutka kad otvorimo vrata da bismo izasli ili usli u kucu ulete u roju
prosle godine smrdibube, ove njih ne vidjam, dobile su zamenu
O podocnjacima ne bih,ljubicasti,naduveni...lepota
A za komarce sam cula da zapalis tursku kafu,beze kao ludi,ali mora da stalno gori

Мрва кафе, бре, Табе...
Е, знаш кад се то ужари можеш да запалиш цигару.
Ја палила кад останем без кресива у кући.

Niko od mojih ne pije tursku vise od cetrdeset god.ja je nikad ni nemam u kuci.sad je sin sa promenom devojke,promenio i kafu,al nije prosipao :lol:
Ми увек имамо турску, јер неки пријатељи пију искључиво њу...
А ја је пијем само кад постим, нес без млека не могу, онда боље турска.

• Podržavam
Reactions: Red
Znate li kako se raspoznaje pandur koji te zaustavi zbog mita ?
Taj nikad nema pločicu sa prezimenom zakačenu na odelu i uglavnom nema kapu na glavi. Tako ostane anoniman a po zakonu , ako nema kapu, nije službeno lice.
moje dete nikad nije bilo u situaciji da je samu u autu zaustave i da joj traze ili je navlace da ponudi
i pre nekoliko nedelja parkira ispred banke da bukvalno samo ostavi nalog..udje, ostavi nalog i odmah izadje
sve u svemu radnja od minut i po
i nadje ga pored auta
i akze nemojte molim vas, zurim, kasnim na posao, samo sam ostavila nalog..minut i po bukvalno
on kaze - dobro, ajde da ti pogledam kroz prste, idi ostavi kod kolege da popijem pice..i ne zaboravi kolegu, njemu makar za cokoladu
a ona otvara novcanik i kaze - nisam mogla da cekam da podignem novac, guzva je banci, nemam nista sem kartica
i pusti je
a njenu drugaricu su za mesec dana deset puta zaustavili i svaki put joj trazili i moje dete joj kaze - ne verujem bre, kako mogu da ti traze
eto kako, daj za pice i cokoladu
pickaimmaterina bas koja ih tako vaspitala

evo sad me sustiglo nekako sve, pa koristim ovu temu da se izvinim svim forumasima sa kojima sam se prepirala oko jutkine zrtve jer joj nisam zamerila olako dat potpis na stranacku listu
izbaci mi drug na fejsu, krenuli su ponovo u kampanju popisivanja glasaca sa spiskovima
na spisku uz svako ime elektronski uredno u ekselu izvuceni i podaci - brojevi telefona, fiksni i mobilni i prethodno glasanje..stranacko ili ne i da li se eventulano ove godine predomisljaju ili ponovo podrzavaju ovu vlast
kaze drug ja ih pitam - je l vas sramota sto to radite
pa jeste, al nemamo sta drugo
pa idite da berete maline pickavammaterina
i tako, nije do onih koji su na vlasti, nego od ovih drugih sklonih korupciji

a u duhu teme i prilog
viber image 2019-06-11 , 05.36.09.jpg

Мрва кафе, бре, Табе...
Е, знаш кад се то ужари можеш да запалиш цигару.
Ја палила кад останем без кресива у кући.
cekaj stani koci..onda je u startu informacija u stvari dezinformacija :)
ti ne palis tursku kafu ili kako je u grckoj zovu..grcku kafu nego palis zrna kafe od kojih se pravi izmedju ostalog i turska kafa, odnosno u grckoj..grcka kafa :)

O podocnjacima ne bih,ljubicasti,naduveni...lepota
A za komarce sam cula da zapalis tursku kafu,beze kao ludi,ali mora da stalno gori
pa verovatno bi pobeli i mi
bilo bi kao da smo u przionici kafe :lol:
nemam tursku, al valjda bi mogla i ova iz kapsula..kafa je kafa
zanam da pomazu oni mirisljavi stapici, ali ovo je najezda iz sume, jedino pozar da izazovemo pa da ih se resimo posto od ovih za zaprasivanje nam koristi

cekaj stani koci..onda je u startu informacija u stvari dezinformacija :)
ti ne palis tursku kafu ili kako je u grckoj zovu..grcku kafu nego palis zrna kafe od kojih se pravi izmedju ostalog i turska kafa, odnosno u grckoj..grcka kafa :)
Е, па ко још има кафу у зрну?

Е, па ко још има кафу у зрну?
a to se vise ne prodaje?
secam se da je moja mama to kupovala pa smo imali neki elektricni mlin za kafu na kome podesavas debljinu zrna..veliki bio...1/4 stola zauzme kad se montira :)
meni je bilo zanimljivo da se drndam sa tim kad sam bio mali..a kafu ne pijem :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back