Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ceo dan razmišljam kako da se ubijem, to mi je onako najlakše. Kad se zapetljam ne mogu da se ispetljam. Da neko u 21. veku dopušta sebi ono što ja sebi dopuštam....
Sad sam kao dete kad pokrije oči i misli da ga niko ne vidi, ako dovoljno dugo budem ignorisala problem on će sam od sebe nestati.

Ja ceo dan razmišljam kako da se ubijem, to mi je onako najlakše. Kad se zapetljam ne mogu da se ispetljam. Da neko u 21. veku dopušta sebi ono što ja sebi dopuštam....
Sad sam kao dete kad pokrije oči i misli da ga niko ne vidi, ako dovoljno dugo budem ignorisala problem on će sam od sebe nestati.
ignorisanje, a? pa cestitam brankic - imas muski mozak stono bi se reklo :lol:

nece nestati ali ako ga ignorises dovoljno dugo dogadjaji mogu dobiti neocekivan obrt u tvoju korist
:heart:

to rade i buljouste zveri sa traala. ako pokrijes oci peskirom, one misle da te ne vide, zato sto ti ne vidis njih.

ako je to uteha. :huh:

postoji nesto sto se zove nepotrebno hodanje po ivici..
naravno da neces sedeti u stanu jer moze neko da te lupi kad se vozis ali isto tako nema potrebe da sebe dovodis u dodatni rizik dizanjem nogu ili ako se ne vezes na primer.
A sta vas briga ako neko ugrozava svoj zivot?!
Ugrozavaju vam drugi vas sopstveni i za to vas je manje briga od brige za tudji zivot :roll:
tesko je to ustanoviti jer i panduri zatvore oci na nevezan pojas ako im tutnes hiljadarku u saku to je ono o cemu izmedju redova prica kristofer

inace jednom ustanovljena navika vezivanja u toku voznje vecno traje jer se pocnes vezivati i kad odes da se preparkiras
i to je dobra navika jedna od najboljih za bezbednu voznju
Inace, onaj k.sto pisti u kolima je jedini nacin da se neko kao ja veze cim sedne u kola.
Da vas smirim, vezujem se ako izlazim iz grada uvek.

Nego jeste li razmisljali o bezbednosti ljudi u traktorima/kombajnu? Prikolicama?
Ili nam je samo bitno bezbednost u autu?
Ove druge ko j.
Možda, ali sam ja mislio na čačkanje mečke u smislu rizikovanja sopstvene bezbednosti zbog gluposti i hirova.
Cemu briga za tudju bezbednost?
pa to je moja stara sedmogodisnja prica..predatorska :malav:
samo ne mogu da vam definisem to malisa jer nece da vam bude dobro, a ja cu da ispadnem nemoralna :lol:
Daj molim te nesto nemoralno
Od ovih moralnih mi libido opada :lol:

Sto se tice morala, morala sam :zper:

Imamo mi portira... on stalno kuka... :lol:
Sad je rekao da ce da se obesi, ne moze on vise ovako, pod onim ambarom tamo ce da se obesi... rece on besno... a moj svekar mu na to kaze:”Dobro, samo pazi da mi ne slomis gredu.” :lol:

Brankic,
Zavisi sta je u pitanju.
Ako je nesto resivo i zelis da resis, resavaj, ne nerviraj se.
Ako je neresivo, opet nemas za sta da se nerviras.
Drama nazalost ne pomaze, malo histerija i izbacivanje iz sebe, cisto da prihvatimo realnost. Ali generalno se covek mora saziveti sa situacijom u kojoj je. Ali bez preteranih prozimanja.
Sto sam starija sve vise mislim da je guranje pod tepih sjajna stvar. Ohlade se emocije i posle reagujes zdravorazumski!
Zivelo guranje problema pod tepih! :lol:
Ako nekome treba prodajem na kilo :malav:

PS. Portir se nije obesio. Jos uvek :lol:

Ovako Čile
Ako čovek vozi svoj traktor i njime ore njivu za svoje potrebe on mora sam da misli na svoju bezbednost
jer je traktor kolko se secam napravljen za teren kao sto je njiva i ne mozes da ga prevrnes i povredis se osim ako ga ne ćeraš preko 40 na sat :lol:
Ako covek radi u nekoj zadruzi pa vozi traktor za platu sto je retko u srbiji rekla bih onda o njegovoj bezbednosti na radnom mestu brine Zakon o BZR
Sto se prikolica tice one ne bi smele biti prevozno sredstvo za ljude vec za robu i mislim da je to reseno zakonom o saobracaju
tako da ne znam sta si htela da naglasiš u svom komentaru

Ovako Čile
Ako čovek vozi svoj traktor i njime ore njivu za svoje potrebe on mora sam da misli na svoju bezbednost
jer je traktor kolko se secam napravljen za teren kao sto je njiva i ne mozes da ga prevrnes i povredis se osim ako ga ne ćeraš preko 40 na sat :lol:
Ako covek radi u nekoj zadruzi pa vozi traktor za platu sto je retko u srbiji rekla bih onda o njegovoj bezbednosti na radnom mestu brine Zakon o BZR
Sto se prikolica tice one ne bi smele biti prevozno sredstvo za ljude vec za robu i mislim da je to reseno zakonom o saobracaju
tako da ne znam sta si htela da naglasiš u svom komentaru
Svako obradjuje svoju njivu?
Od kad?
Srbija je njiva par ljudi, sumnjam nesto da oni samostalno rade... :lol:

Vi u gradu kao da ste u drugom univerzumu
Nemate predstavu o stvarnosti i realnosti drugoh zivota... vec pustate da vam namecu stavove za koje cesto nemate ni sami logican argument ali neko je propisao zakon a zakon mora da se postuje i boze moj!
Mirno i poslusno stado!
Idealni smo :)

Citas misli.Muka mi je od cekanja,cekanja,cekanja,cekaj ovo,cekaj ono,cekaj,bice,bice,bice- ima da stignem malo pre 40,umrem iznervirana a necu docekati.Ignorisem a neka se resi u pozitivnom smislu za mene.
nece nestati ali ako ga ignorises dovoljno dugo dogadjaji mogu dobiti neocekivan obrt u tvoju korist
:heart:
Ajde da vidim to cudo,bas me zanima kako izgleda,kada se desava,na koji nacin.

Poslednja izmena:
tesko je to ustanoviti jer i panduri zatvore oci na nevezan pojas ako im tutnes hiljadarku u saku to je ono o cemu izmedju redova prica kristofer
Kazu da ne mogu jer kamere snimaju automobile a motore prate druge kamere dok policija na motorima ima kamere napred koje sve beleze.Nema zezanja,proslo je to - zemlja je javno pokrivena kamerama - sve se sad zvanicno prati - ljudi koji nisu placali do sad nece ni od sad.

Poslednja izmena:
У вези тих појасева, брзе вожње и сл., има сад већ и две године, зауставили ме у Милутина Миланковића у 22сата, као возила сам чак 30км/х више него што је дозвољено....па наравно да јесам, три празне траке, нигде живе душе, а ја треба да возим 50 на сат. :mrgreen:
У сваком случају, само смо се испричали, није никакву казну помињао него ми је рекао да 'ускоро' долази до повезивања тих којекаквих мерача са сателитом и да неће моћи да поништавају катбе на лицу места тј. ништа од мита убудуће. :lol:
А скоро сам и дувала...имају неке нове апарате, из даљине се дуне.
-Шта сте пили?
-Лимунаду.
--Дуните овде.
-Добро.
-Лаку ноћ.
-Лаку ноћ.
Па ме исто вече зауставе и код Ушћа. :eek:
Само су прегледали налепницу за регистрацију и погледали личну. Возачку нисам могла да нађем. И као нема везе. :lol:

Citas misli.Muka mi je od cekanja,cekanja,cekanja,cekaj ovo,cekaj ono,cekaj,bice,bice,bice- ima da stignem malo pre 40,umrem iznervirana a necu docekati.Ignorisem a neka se resi u pozitivnom smislu za mene.

Ajde da vidim to cudo,bas me zanima kako izgleda,kada se desava,na koji nacin.
Razočaraću te nisam ja taj igrač
ne mantram i nemam osećaj sjedinjavanja s kosmosom:lol:
samo sam naucila da dovoljno dugo i upadljivo ignorisem problem
i da vidis deluje
obično i u jednom trenutku prestane da važi
jer ga smeni neko novo sranjce
i tako ignorisem probleme u krug
a u medjuvremenu malo živim

Svako obradjuje svoju njivu?
Od kad?
Srbija je njiva par ljudi, sumnjam nesto da oni samostalno rade... :lol:

Vi u gradu kao da ste u drugom univerzumu
Nemate predstavu o stvarnosti i realnosti drugoh zivota... vec pustate da vam namecu stavove za koje cesto nemate ni sami logican argument ali neko je propisao zakon a zakon mora da se postuje i boze moj!
Mirno i poslusno stado!
Idealni smo :)
ebi ga mi devojke iz grada obradjuemo samo svoju njivu :lol:

Razočaraću te nisam ja taj igrač
ne mantram i nemam osećaj sjedinjavanja s kosmosom:lol:
samo sam naucila da dovoljno dugo i upadljivo ignorisem problem
i da vidis deluje
obično i u jednom trenutku prestane da važi
jer ga smeni neko novo sranjce
i tako ignorisem probleme u krug
a u medjuvremenu malo živim
Ne sa kosmosom,ne radi se o tome."Kakve su ti misli,takav ti je zivot".Hajde da misli budu u plusu.
Dobro.

A sta vas briga ako neko ugrozava svoj zivot?!
Ugrozavaju vam drugi vas sopstveni i za to vas je manje briga od brige za tudji zivot :roll:
ne kapiram zasto si nervozna..pogadja te u centar da nesto ne radis kako treba? :kez:
poenta foruma i jeste bas ovo..diskusija na zadatu temu a tvoje je da to prihvatis ili ne a ti slobodno budi tvrdoglava i ugrozavaj sopstvenu bezbednost..
pametan covek razmisli o argumentima drugih i mozda nekad promeni lose navike ako su saveti dobri.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back