Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa danegde sesti razred... vec blizu metar i osamdeset.. samo se nagne nad majku i kaze: necu da se sisam
Код мене исто радио гас и Етиол, онај прашак за кокошје ваши.Mada je dobro to....moj klinac nije imao, al kad sam ušao u školu i zapazio vlaške, sve devojčice došle kao tifusari sutradan ….a baba me tretirala kod kurje gasom, benzinom, nekim tradicionalnim metodama uglavnom (:

meni su gurali neku slaninu vise ne secam gde, da li ispod usiju na mestu otoka..tako nekako..mirisala sam otuzno na pusnicu dok nije otok spaogde najprijatniji... glava mi otekla ko bundeva... krio sam se u cekaonici iza politikinog zabavnika.. kad smo usli kod lekara, on zinuo.. bio kucni prijatelj pa mu nije bilo jasno kad sam stigao toliko da se nagojim.. a onda dve ture injekcija.. jedva sam splaso
blago vama, ja pojma nisam imala sta su vaske kad mi je sin bio mali, da nije bilo zaovice da ih primetinisu presle, odmah smo primetili, istrebili onih par gnjida i potamanili one trcece vaske po glavi![]()
Иди, бре, Недо![]()

Probaj da usisaš miš odole usisivačem, oće to od prašine.išla bih ja, al ne mogu dugo da hodam, kriva sam ko krivi gelender i plus mi crkava miš, dva puta citira i još svašta nešto, ne mogu ko čovek ni da kukam
ova dva mrguda su zbog miša, jednom sam kliknula![]()
e jbg kasno sad prepune sumeMuka mi je od svih, muka muka mukaaaa
Idem u neku sumu i necu da se vratim
Ne mogu vise ljude da podnesem
Ovo je strasno, nema normalnih hbt
Ko ce vas bre izdrzati
Dajem otkaz na sve medjuljudske kontakte do daljeg
Ako ti je mis sa kuglicom, moras da skines naslage koje je pokupio odozdo..radice ti posle toga normalnoišla bih ja, al ne mogu dugo da hodam, kriva sam ko krivi gelender i plus mi crkava miš, dva puta citira i još svašta nešto, ne mogu ko čovek ni da kukam
ova dva mrguda su zbog miša, jednom sam kliknula![]()
Probaj da usisaš miš odole usisivačem, oće to od prašine.