Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mada je dobro to....moj klinac nije imao, al kad sam ušao u školu i zapazio vlaške, sve devojčice došle kao tifusari sutradan ….a baba me tretirala kod kurje gasom, benzinom, nekim tradicionalnim metodama uglavnom (:
Код мене исто радио гас и Етиол, онај прашак за кокошје ваши.
Бабини рецепти :lol:

O,da...pa to je jedan od najprijatniji izostanaka iz škole pošto traje dugo....svi su bili nežni i difni prema meni...

Ostale napasti nisam imo...malo tifus, sifilis, gonoreja...haha...I kooga...skorboot normalno...

gde najprijatniji... glava mi otekla ko bundeva... krio sam se u cekaonici iza politikinog zabavnika.. kad smo usli kod lekara, on zinuo.. bio kucni prijatelj pa mu nije bilo jasno kad sam stigao toliko da se nagojim.. a onda dve ture injekcija.. jedva sam splaso

gde najprijatniji... glava mi otekla ko bundeva... krio sam se u cekaonici iza politikinog zabavnika.. kad smo usli kod lekara, on zinuo.. bio kucni prijatelj pa mu nije bilo jasno kad sam stigao toliko da se nagojim.. a onda dve ture injekcija.. jedva sam splaso
meni su gurali neku slaninu vise ne secam gde, da li ispod usiju na mestu otoka..tako nekako..mirisala sam otuzno na pusnicu dok nije otok spao

nisu presle, odmah smo primetili, istrebili onih par gnjida i potamanili one trcece vaske po glavi :lol:
blago vama, ja pojma nisam imala sta su vaske kad mi je sin bio mali, da nije bilo zaovice da ih primeti
i naravno da sam ih dobila i ja, a i sin i ja gustu crnu kosu, sacuvaj boze
bilo, proslo, ali secam se i dalje svoje zblanutosti - otkud sad vaske, zar to postoji
i nije ih imao u vrticu, nego kad je posao u skolu

mi vaske nikad nismao imali..ni muz, ni dete, ni ja, ni sestra i njeni
znam da su bile ``epidemije`` kad smo isle u skolu i da je dolazio neko iz dispanzera da nam pregleda glave
ali sam kao dete bila sisana do glave zbog kose koju imam puno, a dlaka tanka, pa se mrsilo i bolelo me svako pranje kose..znam da sam regenerator pocela da koristim tek u pubertetu, a do tada preplacem svako pranje kose
i danas imam problem sa tim i rascesljavanje posle pranja mi je dalje trauma

išla bih ja, al ne mogu dugo da hodam, kriva sam ko krivi gelender i plus mi crkava miš, dva puta citira i još svašta nešto, ne mogu ko čovek ni da kukam

:evil::evil:
ova dva mrguda su zbog miša, jednom sam kliknula :evil:
Ako ti je mis sa kuglicom, moras da skines naslage koje je pokupio odozdo..radice ti posle toga normalno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back