Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo da znas da na uz ne moraju da vide kamen, jer zavisi od mesta gde se nalazi
mogu da vide evntualno prosirenje na kanalu iznad njega
moja dva nisu videli, a ja jesam kad sam ih izbacila na kraju
drzi se i da sto pre prodje
Znam ja svu tu problematiku oko kamenja. Moje dete je imalo kamen u bubregu kada je bio šestogodišnjak. Mogla sam polagati urologiju na Medicinskom fakultetu.

Ova nova verzija foruma je specijalno pravljena za neodlučne forumaše.
Počneš nešto da kucaš, pa se predomisliš i obrišeš, rifrešuješ, ono se vrati.I opet, i opet... :histericna:

9.png

Klikneš na to i trebalo bi da bude rešeno.

E jbg, na mobilnoj verziji je nema, moraš da se prebaciš na verziju za računar. Sad ću baš da pitam na temi za primedbe i komentare da ubace to i na mobilnu.
Tja... Evo na Šta radimo danas sam odustala od soljenja pameti metli za posao :lol: i još kliktala da vidim šta sve ima, ladno tabela ima. :lol:
I tako stoji pola sata. Sile nema da onu tabelu obrišem. Razmišljam da postujem, sa sve tabelom, nema mi druge. :rotf:

ja sam do kraja cetvrtog razreda stalno bila vasljiva...niko nije hteo da sedi sa jednim cigancicem u klupi osim mene, bilo mi zao da sedi jadan sam :(

joj, jadno cigance ali i ti sa njim : (
ja se samo nadam da ovi saloni stvarno rade posao kao sto tvrde, svi roditelji iz vrtica su ih overili i svi su zadovoljni
Нема то везе са дужином косе, немој да га шишаш, плииииз...

pa da je osisan - na bogdanovica- kako on kaze sve bi bilo lakse, ovaj teodosic friz ga ubi :lol:
volim ja njegovu kosu, sada je jos i kratka kakva je bila ali toplo i je vruce je, znojice se mada zapravo i nije vruce :lol:

Mada je dobro to....moj klinac nije imao, al kad sam ušao u školu i zapazio vlaške, sve devojčice došle kao tifusari sutradan ….a baba me tretirala kod kurje gasom, benzinom, nekim tradicionalnim metodama uglavnom (:

I još joj ja reko imam bube u glavi..žalio se..kaže znam, Ša ima novo kod rebe!?
I nije mi verovala dok Đoko veštica nije javio o pošasti...čim sam došao, sedi, a ono...divizija...
Mogu spojeni postovi?

to je salon koji se bavi samo ubijanjem vaski :lol:
i na sajtu pise diskrecija zagarntovana :malav:

i ja sam se zacudila ali to je jedna od retkih fensi stvari kojoj sam se zapravo obradovala, msm ne diskreciji nego tretmanu : ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back