Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AhahahahahhahahaSaloni sa spec tretmanom za odstranjivanje vašaka...wow..
Izvolite vi u solarijjum, vi balajaž, a vi šo imate vlaške i vaša deca ovde...
Diskrecija jelto je salon koji se bavi samo ubijanjem vaski
i na sajtu pise diskrecija zagarntovana
i ja sam se zacudila ali to je jedna od retkih fensi stvari kojoj sam se zapravo obradovala, msm ne diskreciji nego tretmanu : ))
Ma ja ne znam kako mozes da cekas?a sto je glupost?
odes i ociste dete za sat vremena, cena je kao bolji sampon a uz to sa samponom trebas da se hebavas i trebis
deluje fensi ali je korisno skroz i super sto postoji
A kakav je tretman?buhahah psao nam je da budu cisti, ne s.eri cicak leba ti, vaske veze nemaju sa cistocom
pa duze traje trebljenje nedelju dana nego sat vremena ciscenja u tretmanu i miran si
sta znam, napredovalo se cicak, nekadaje ok da ne koristis stare metode
ako se zapatilo vise ili ako je duga kosa i bas gusta ide se jos jednom posle nedelju dana i to je toi men i je ovo cudno... meni je logicno da ima bar dva tretmana.. drugi zbog onih vaski sto su jos jajasca... ili i njih sve otrebe

kvinsi, a na vas nisu presle?moje starije dete ih je zapatilo u predskolskom i lako smo ih istrebili jer je imao jako kratku kosu, sve vaske su bile vidljive![]()
mladji ih nije imao jos uvek
kazu od lavande bezekvinsi, a na vas nisu presle?
jeste li koristili nesto preventivno, sada ima nekih sampona i sprejeva pa se mislim da uzmem za svaki slucaj za sebe
Koliko je godina imala?moja tjera je imala dugu kosu i nije htela da cuje da je skrati ni za cm... taman mislis nema ih vise kad ono opet... par meseci je to trajalo

nisu presle, odmah smo primetili, istrebili onih par gnjida i potamanili one trcece vaske po glavikvinsi, a na vas nisu presle?
jeste li koristili nesto preventivno, sada ima nekih sampona i sprejeva pa se mislim da uzmem za svaki slucaj za sebe

negde sesti razred... vec blizu metar i osamdeset.. samo se nagne nad majku i kaze: necu da se sisamKoliko je godina imala?
Ja moju ne bi ni pitala
Dobila bi paz ili pecurkicu![]()