Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Saloni sa spec tretmanom za odstranjivanje vašaka...wow..
Izvolite vi u solarijjum, vi balajaž, a vi šo imate vlaške i vaša deca ovde...
Ahahahahahhahaha
Ali stvarno isto pomislih ahahahahhahaha
Dokle ide ljudska glupost
to je salon koji se bavi samo ubijanjem vaski :lol:
i na sajtu pise diskrecija zagarntovana :malav:

i ja sam se zacudila ali to je jedna od retkih fensi stvari kojoj sam se zapravo obradovala, msm ne diskreciji nego tretmanu : ))
Diskrecija jel
Pa naravno sramota je imati vaske
Ou maj gad

A mislila sam da sam sve gluposti cula

a sto je glupost?
odes i ociste dete za sat vremena, cena je kao bolji sampon a uz to sa samponom trebas da se hebavas i trebis

deluje fensi ali je korisno skroz i super sto postoji
Ma ja ne znam kako mozes da cekas?
Kupis sampon, osisas decak kratko, devojcica sto krace, operes kosu, posteljinu i zdravo
Trebis jbg trebis
To nam je posao da budu cisti

buhahah psao nam je da budu cisti, ne s.eri cicak leba ti, vaske veze nemaju sa cistocom

pa duze traje trebljenje nedelju dana nego sat vremena ciscenja u tretmanu i miran si
sta znam, napredovalo se cicak, nekadaje ok da ne koristis stare metode

buhahah psao nam je da budu cisti, ne s.eri cicak leba ti, vaske veze nemaju sa cistocom

pa duze traje trebljenje nedelju dana nego sat vremena ciscenja u tretmanu i miran si
sta znam, napredovalo se cicak, nekadaje ok da ne koristis stare metode
A kakav je tretman?
Mislim sta je to sto oni stave i resi sve za sat vremena?
Aj pitaj molim te, pa da znam ako moji ikad zapate da se ne mucim

imas sajtove salona, idi pa citaj
ja sam se konsultovala sa roditeljima i svima je bilo ok, svima su odradili posao bezbedno i brzo
preparatima koji su dozvoljeni,prilagodjeni deci bla bla

jeste spas buki, ako je tako
zato i kazem jedna od retkih novotarija a da sam do neba zahvalna
mada ja sam ga pregledala i pregledala i nista videla nisam a pregledam ga od kada nam je javljeno, redovno, jos on ima tamnu kosu
medjutim pocne da se ceska juce i odemo u apoteku i apotekarka ga pregleda i nadje jednu gnjidu

p.s. ceskaj se munjo, ceskaj :lol:

meni s egadi sirce iz razloga sto su ga koristili kao tretman za kucice protiv buva....tad mi se zgadilo alkoholno sirce za sva vremena. mogu da ga podnesem u jako malim koncentracijama.

moje starije dete ih je zapatilo u predskolskom i lako smo ih istrebili jer je imao jako kratku kosu, sve vaske su bile vidljive :sad2: :lol:
mladji ih nije imao jos uvek
kvinsi, a na vas nisu presle?
jeste li koristili nesto preventivno, sada ima nekih sampona i sprejeva pa se mislim da uzmem za svaki slucaj za sebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back