Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko ce biti leba ti mrtav u banjaluci, nece srbi mrtvi lezati :)))

Pa pretpostavka je da nece ...zavisi jel u kome periodu tada je to bilo ...poenta je da su mrtvi lezali na sve strane .

- - - - - - - - - -

Srbi islamske veroispovesti :))

Tako kaze DNA i istorija ...tako su govorili I oni koji su zakuvali u Bosni . Onda od jednom promenili plocu. Strani uticaj radi posao uvek na sve strane .

Poslednja izmena:
Pa pretpostavka je da nece ...zavisi jel u kome periodu Tata je to bilo ...poenta je da su mrtvi lezali na sve strane .

- - - - - - - - - -

Tako kaze DNA i istorija ...tako su govorili I oni koji su zakuvali u Bosni . Onda od jednom promenili plocu. Strani uticaj radi posao uvek na sve strane .

sva tri naroda su samo potrosaci kiseonika na planeti zemlji, drugu funkciju nemaju osim da smetaju civilizacijskom napretku.

uturilli mi ponavljača u odeljenje...jednog od najproblematičnijih u školi (problem u porodici,ponašanju,autoritetu,bla bla...)
kurčči se pa nek te jašu...:dash:

a moj razred uopšte nije baš baždaren...bar njih osmorica...:sad2:

uturilli mi ponavljača u odeljenje...jednog od najproblematičnijih u školi (problem u porodici,ponašanju,autoritetu,bla bla...)

Драга каратисткињо, навади их на карате, нека тамо троше енергију, а можда науче нешто и о самоконтроли.

Драга каратисткињо, навади их на карате, нека тамо троше енергију, а можда науче нешто и о самоконтроли.

teško da ja njega mogu kroz nekoliko treninga nedeljno da usmerim..
on nema usmerenje od kuće...
kuća i porodica je baza...

Daš im alkohola za početak :)

- - - - - - - - - -

olovom, pretpostavljam :malav:

Ne, to ide u cetri oka, moram pod rukom osetiti gde se skuplja negativna a gde pozitivna energija

Sto mi ide na zivce kad se neko iscudjava kako sam lepa (a nisam) a nemam decka, pa pitaju a kako to :eek::roll:

Sad kad dodjem u Srbiju opet bez decka, ljudi vec pitaju sta nije u redu sa mnom :mrgreen:

moraću...prethodna razredna,inače moja sjajna koleginica je bila i previše uviđajna prema njemu,baš smo danas pričale..kaže ona,ti ćeš da ga stisneš da ne mrda..
al što uvek ja..
i prošlu generaciju sam imala pacijente....:dash:

divna si..:mrgreen:

..mora neko od koga ce on malo da se strecne inace bi pravio haso stalno....a verovatno ce i njegovi drugacije prema tebi da se ophode nego prema njoj....takvi smo
mi dok god misle da mogu oni i luduju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back