Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hbt ani kolko imas godinica, jedva 20 i koji kusur, ako imas i kusur, sta ti imas da se saosecas sa tamo nekom kic scenom sredovecne lujke :roll:
strasan problem imas u zivotu sto u 20 godinica nemas decka

bog te smazo da sam ja sa 20 god imala najveci problem dal imam decka de bi mi kraj bio :lol:

Smorila sam se danas..
Smara me da isravljam tudje greske...
Smorila sam se kad sam videla oper neku ribu tj dve sa sorcom na pola dupeta tj iznad pregiba guza...
Svega mi to se siri...

- - - - - - - - - -

Uskoro ce biti popularno da idu gole ...

Jednom sam se ponadala da bar ide na Adu kad ono tuki ode riba u grad..
Msm kapiram da oce da posalje poruku ebi me al brate to moze i sa kratkim sorcem ne mora da bude sorc gace moze da bude bicarka a da ne deluje ko bolid..

- - - - - - - - - -

Eee videla i nadogradjene trepke u busu,al to nisu bileone normalne to je bio zbun iz viseredova...ono komentara bez...

pises ko da imas 18 hbt :lol:
i jaka stvar sto trenutno nemas decka, evo suze ronim krokodilske :lol:
saberi se bre
dizi dupe, idi na neku aktivnost izdjipaj se, izbaci iz glave te gluposti, naici ce neki dasa kad se najmanje nadas, to je uvek tako, ako ko lujka ides i samo juris ima samo na debile da naleces, mani se corava posla
posao, aktivnosti, hobi, prijatelji, usresredi se na takve stvari, a usput ces naleteti na nekog dasu

ako bas zaskripi javi mi se vodim te u madjaroniju da ti upecamo nekog propalog grofa :rotf:

saberi se bre
dizi dupe, idi na neku aktivnost izdjipaj se, izbaci iz glave te gluposti, naici ce neki dasa kad se najmanje nadas, to je uvek tako, ako ko lujka ides i samo juris ima samo na debile da naleces, mani se corava posla
posao, aktivnosti, hobi, prijatelji, usresredi se na takve stvari, a usput ces naleteti na nekog dasu

ako bas zaskripi javi mi se vodim te u madjaroniju da ti upecamo nekog propalog grofa :rotf:

Ono sto se kaze Jedan se otego drugi se protego :malav:

- - - - - - - - - -

Tema: mala me je nocas rasturila, znaci samo se okrece prevrce udara nogama rukama grli naslanja... Rasturila me je
Medi cu da kupim krevet i nek spava u svojoj sobi a ona u krevetac

saberi se bre

Sto neko vise juri potencijalne partnere to deluje očajnije (što i jeste) i sve više beže od njih.

Чињеница је да се нови мушкарац и посао лакше налазе када си већ заузет.

- - - - - - - - - -

Ведрана Рудан је баш пре неки дан објавила текстић на ту тему.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back