гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Kako znas da je bio bas musliman...msm nije ni bitno mrtvih je bilo na sve strane.
ko ce biti leba ti mrtav u banjaluci, nece srbi mrtvi lezati
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znas da je bio bas musliman...msm nije ni bitno mrtvih je bilo na sve strane.
))Troki, smrt je sastavni dio zivota, nemoj razmisljati toliko o tome. Inace, dio s milicijom mi se najvise sviđa))
ko ce biti leba ti mrtav u banjaluci, nece srbi mrtvi lezati))
)ko ce biti leba ti mrtav u banjaluci, nece srbi mrtvi lezati))
Srbi islamske veroispovesti)
Pa pretpostavka je da nece ...zavisi jel u kome periodu Tata je to bilo ...poenta je da su mrtvi lezali na sve strane .
- - - - - - - - - -
Tako kaze DNA i istorija ...tako su govorili I oni koji su zakuvali u Bosni . Onda od jednom promenili plocu. Strani uticaj radi posao uvek na sve strane .
sva tri naroda su samo potrosaci kiseonika na planeti zemlji, drugu funkciju nemaju osim da smetaju civilizacijskom napretku.
uturilli mi ponavljača u odeljenje...jednog od najproblematičnijih u školi (problem u porodici,ponašanju,autoritetu,bla bla...)
kurčči se pa nek te jašu...
a moj razred uopšte nije baš baždaren...bar njih osmorica...![]()

uturilli mi ponavljača u odeljenje...jednog od najproblematičnijih u školi (problem u porodici,ponašanju,autoritetu,bla bla...)

moraću...prethodna razredna,inače moja sjajna koleginica je bila i previše uviđajna prema njemu,baš smo danas pričale..kaže ona,ti ćeš da ga stisneš da ne mrda..Auuuuu...nece ti biti lako, ali se nadam izborices se ti sa njim vec![]()

Cestitam![]()

Neko ti je napravio zapis, a ja to uspesno skidam

Драга каратисткињо, навади их на карате, нека тамо троше енергију, а можда науче нешто и о самоконтроли.

olovom, pretpostavljam![]()
Daš im alkohola za početak![]()

moraću...prethodna razredna,inače moja sjajna koleginica je bila i previše uviđajna prema njemu,baš smo danas pričale..kaže ona,ti ćeš da ga stisneš da ne mrda..
al što uvek ja..
i prošlu generaciju sam imala pacijente....
divna si..![]()
Pa objasni im da dečko mora da ima sve.Sto mi ide na zivce kad se neko iscudjava kako sam lepa (a nisam) a nemam decka, pa pitaju a kako to
Sad kad dodjem u Srbiju opet bez decka, ljudi vec pitaju sta nije u redu sa mnom![]()
Sto mi ide na zivce kad se neko iscudjava kako sam lepa (a nisam) a nemam decka, pa pitaju a kako to
Sad kad dodjem u Srbiju opet bez decka, ljudi vec pitaju sta nije u redu sa mnom![]()
Opravdano
Neka donese opravdanje na potpis.Neka donese opravdanje na potpis.