Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Изгледа као четвртасти јастук, види се да има зрневље, само је стављен у кесу. 420 грама - 90 динара.

...aha, ok, hvala....meni odgovaraju oni seceni, laksi su mi za koriscenje jer onda manje pojedem....

- - - - - - - - - -

Ја Макси обожавам, имам неколико у комшилуку на сву срећу.

...ja od Maxi-ja moram busom, pa me to nervira, ali kad god idem iz grada uglavnom svratim i uzmem za par dana...ono nuzno kupujem u ovom budjavom Amanu...

Изгледа као четвртасти јастук, види се да има зрневље, само је стављен у кесу. 420 грама - 90 динара.

Meni je super ona njihova potpuno suplja pogaca, somun, sta li je. Ima ukus kao da je peceno na drvima, a nema sredinu, pa je daleko zdravije detetu za uzinu, da pojede vise sadrzaja u sendvicu nego da se tovi glupim testom.

Pogledajte prilog 452780
A ovoga je sve vise...Ms videla sam tri tibe u zadnjih mesec i po dana a i to je previse..Nekada si ovakav "sorc" iliti gace mogao samo da vidis na splavu ili oko kluba...
Sad se ide u sred dana u gacama...:dash:
Msm kapiram ja da ona oce da posalje piruku jbite me i tako to al moze da bude i bicarka a da nije u gacama..Msm koji racku,su ljudi poludeli totalno...
Sto bi bilo lepo da moze neki policajac da je zaustavi zbog krsenja javnog reda i otprati do kuce...

Pogledajte prilog 452780
A ovoga je sve vise...Ms videla sam tri tibe u zadnjih mesec i po dana a i to je previse..Nekada si ovakav "sorc" iliti gace mogao samo da vidis na splavu ili oko kluba...
Msm kapiram ja da ona oce da posalje piruku jbite me i tako to al moze da bude i bicarka a da nije u gacama..Msm koji racku,su ljudi poludeli totalno...
Sto bi bilo lepo da moze neki policajac da je zaustavi zbog krsenja javnog reda i otprati do kuce...
Ja sam se danas okrenula za jednom da li dobro vidim. Tunika skroz providna, kratka, a ona je obukla kao haljinu. Imala je samo gaćice ispod.I bila je gojazna, mada to nema nikakve veze.
Kuku sta me snadje

Šta je bilo?

Pogledajte prilog 452780

Postala si voajer :sad2:

@Tema:
Sve mi do:rumenko: vise.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back