Кад рече Maкси, како су им добри они хлебови...Пробај 'Хлеб са више житарица' сад га једем и не могу да престанем.
..jel to onaj rezan, pakovan ili obican?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад рече Maкси, како су им добри они хлебови...Пробај 'Хлеб са више житарица' сад га једем и не могу да престанем.
..jel to onaj rezan, pakovan ili obican?
Bas sam zadovoljna ponudom u maxiju u zadnje vreme, imaju svega u ponudi, koliko god mali objekat bio.
Изгледа као четвртасти јастук, види се да има зрневље, само је стављен у кесу. 420 грама - 90 динара.
Ја Макси обожавам, имам неколико у комшилуку на сву срећу.
Изгледа као четвртасти јастук, види се да има зрневље, само је стављен у кесу. 420 грама - 90 динара.
Ne kukaj više.Smesti nekog muškarca u rupu i ne daj mu da izađe.Just a bunch of rats and super-rats.
izgleda da sam upo u roming gore na terenu...stiglo mi 1370 dinara...***** im materina
nemas pravo da sr zalisNjemu je 260 funti cela plata!Procitaj gore popravka 260 funtinemas pravo da sr zalis

Šta te snađe?Kupi nov fon.Kuku sta me snadje
Kuku sta me snadje
Ja sam se danas okrenula za jednom da li dobro vidim. Tunika skroz providna, kratka, a ona je obukla kao haljinu. Imala je samo gaćice ispod.I bila je gojazna, mada to nema nikakve veze.Pogledajte prilog 452780
A ovoga je sve vise...Ms videla sam tri tibe u zadnjih mesec i po dana a i to je previse..Nekada si ovakav "sorc" iliti gace mogao samo da vidis na splavu ili oko kluba...
Sad se ide u sred dana u gacama...
Msm kapiram ja da ona oce da posalje piruku jbite me i tako to al moze da bude i bicarka a da nije u gacama..Msm koji racku,su ljudi poludeli totalno...
Sto bi bilo lepo da moze neki policajac da je zaustavi zbog krsenja javnog reda i otprati do kuce...
Kuku sta me snadje
Pa sjebala sam telefon
Pogledajte prilog 452780
A ovoga je sve vise...Ms videla sam tri tibe u zadnjih mesec i po dana a i to je previse..Nekada si ovakav "sorc" iliti gace mogao samo da vidis na splavu ili oko kluba...
Sad se ide u sred dana u gacama...
Msm kapiram ja da ona oce da posalje piruku jbite me i tako to al moze da bude i bicarka a da nije u gacama..Msm koji racku,su ljudi poludeli totalno...
Sto bi bilo lepo da moze neki policajac da je zaustavi zbog krsenja javnog reda i otprati do kuce...

vise.Njemu je 260 funti cela plata!![]()