Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim Vas da mi preporucite advokata. Do sad imam dva, jednog u FR, nju Fr placa, ovaj 2 nesto je los ovde. Molim vas za preporuku adv kuce koja se bavi ozbiljnim stvarima, ne ko je kome ukrao poa m neceg

- - - - - - - - - -

Danas mi covek privodi primer DRVETA, znaci kad nisam ga osamarila

Zavisi koliko para imas
Onaj Fila, pa Apro ... Ima ih jos...

- jesi dosla iz peste da nije roming
- jesam
- e super, pa sta radis kako si, kad ces da dodjes da se vidimo, ti si nase dete, ja druge snajke ne priznajem...bla bla
bla bla.gif

ono kad te ex svekrva zove jer ne kapira da si dala ostavku na funkciju snajke :lol:

- - - - - - - - - -

Molim Vas da mi preporucite advokata. Do sad imam dva, jednog u FR, nju Fr placa, ovaj 2 nesto je los ovde. Molim vas za preporuku adv kuce koja se bavi ozbiljnim stvarima, ne ko je kome ukrao poa m neceg

- - - - - - - - - -

imam ja jednog jakog, poslacu ti na pp

- - - - - - - - - -

Zora Dobricanin.

Mici se smrzla, a mi izludesmo od vrućine.
Otkad nam naplaćuju grejanje po utrošku energije, rokaju temperaturu i kad su napolju vrućine.
Ne misle može li građanstvo da plaća po 12 000 ili 18 000 dindži na mesečnom nivou.

Ljudi, pohlepa je u osnovi svega, pohlepa.
Nigde zdravog razuma u ovoj državi, a i šire.

Mici se smrzla, a mi izludesmo od vrućine.
Otkad nam naplaćuju grejanje po utrošku energije, rokaju temperaturu i kad su napolju vrućine.
Ne misle može li građanstvo da plaća po 12 000 ili 18 000 dindži na mesečnom nivou.

Ljudi, pohlepa je u osnovi svega, pohlepa.
Nigde zdravog razuma u ovoj državi, a i šire.

Temperatura navalila na mene, pa me ne pusta:histericna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back