Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u rupu što sam morala da listam stranu unazad da vidim što je sebastijan reko da ste slatki...:dash:
i onda iščitah celu stranu o veš mašinama i pranju veša i turanju vode u mašinu..oj živote...:pljus:

u rupu što sam morala da listam stranu unazad da vidim što je sebastijan reko da ste slatki...:dash:
i onda iščitah celu stranu o veš mašinama i pranju veša i turanju vode u mašinu..oj živote...:pljus:

Zato sto ja povremeno prodajem i ves masine:rumenko:
Dragisa, komsije mi ulaze u medju, kad ces me nauciti da se bijem?:zaljubljena:

Poslednja izmena:
Senilni ljudi ne treba da glasaju.Sve sa tv ekrana je njima vrh.Cenzuru ne shvataju.
.........................
Ubija me vreme.Iscrpljena sam,premorena zbog jbn naglih promena vremena.

1a66d50b629f741f87d5d032c9df2c9e.jpg

:lol:

danas sam zveknula tintaru o zid, tacnije plafon, kafic, pa napravili galeriju, a po sred nje spusten deo plafona za nosecu armaturu, pa na tom mestu moras sagnuti glavu, a ja buljila u mob
razbucala sam teme, cela glava me boli i dalje :roll:

danas sam zveknula tintaru o zid, tacnije plafon, kafic, pa napravili galeriju, a po sred nje spusten deo plafona za nosecu armaturu, pa na tom mestu moras sagnuti glavu, a ja buljila u mob
razbucala sam teme, cela glava me boli i dalje :roll:

Pih...a moglo je oko da ti bude tu. :lol:

(znas onaj vic o ciganki u busu...nagazi je neko i ona krene da kuka...kaze covek - izvinite, nije nista strasno da toliko naricete, a ona - a da mi je oko bilo tu?! :lol:)

Sad sam pogledo mail i moji stanari se posvadjase oko zamene sijalica...:pop2:

A izgleda da je pravi povod bio zamena firme za odrzavanje zgrade.
Na zadnje 2 sastanka nisam bio i izgleda da su se podelili u klanove cim me par njih gledalo sumnjicavo pitajuci se ciji sam.:zelenko3:

A valjda su procenili da nisam niciji pa sad lobiraju za glasove.:namcor:

Ne idem vise na te skupstine stanara nikad.:sad2::nono3:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back