Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha, pastelne
pa tebi bi to ok stajalo
udji i probaj
te trikotaze imas i u h&mu i to maslinasto zelene : )

jeste al je konac poliester tu, to je fora, kad se nadje koncana stvar od prirodnog konca to je uzasno skupo :(
da bi, zbog sirokih koscatih ramena to bi mi stajalo, da pada, ali ovo je recimo mana sto su vodoravne pruge to vec kod mene ne stoji

ne znam zasto se potencira kad god je nesto na pruge da su vodoravne, pa zene sa sirokim donjim delom to ne mogu, ni mi sa gornjim, samo one dobrih proporcija, a takvih je malo
i onda svako nosi to i jedva da nekome stoji, glupost
udarite uspravne pruge da izduzuju debele guze hbt :lol:

- - - - - - - - - -

Dobila sam za rođus original Gucci patike i užasne su :lol:

sama pomisao na guci i patike u jednom mi vec izaziva gadjenje :lol: daj sliku

Moj Sava, iznerviran dedinim komentarima u vezi izbora, kaže: "I sada moj i njegov glas treba da vrede jednako. On ne treba da ima pravo glasa!" lol

iskreno, vecina u tim godina postaje dementna ukoliko ne radi na odrzavanju svog uma
a ova komsinica ne radi
iz kuce nije izasla 30god..odlazak do prodavnice u ulici ne mogu da nazove izlaskom iz kuce
u kucu joj ne dolazi niko od komsija i prijatelja
ajde makar da ima nekog da igra sah, pa da kazes odrzava vijuge
znaci, sav izvor informacija joj je cenzurisana tv
pa kako drugaije nego joj stvarno treba oduzeti glas
al je sacuvala bistrinu za izborne malverzacije, ``sine nemoj onda nikog da zaokruzis``

A za rupu je to da još nisu izmislili prašak koji može da opere moj veš. :evil: Nema koji nisam probala, od niskobudžetnih do onih koji koštaju kao dragi kamen, i ne vredi...:besna:

ja sam poslednja dva puta kupila savex za beli ves i stvarno dobro pere
doduse kupujem iskljucivo ona mala pakovanja od 2kg
videla sam u liliju malopre kao kutije za prasak, one kartonske male gde stane 500gr mozda, i na njima pise odsranjivac fleka
nekoliko razlicitih proizvodjaca imaju u ponudi
verujem da to moze da ti pomogne, a cena jedne kutije je oko 250din

Poslednja izmena:
Moj Sava, iznerviran dedinim komentarima u vezi izbora, kaže: "I sada moj i njegov glas treba da vrede jednako. On ne treba da ima pravo glasa!" lol

Nije, nego mi je veš jako prljav. :malav: Moj muž nosi majice svetlih boja, tako da se prljavština, prašina, blato uvuče u potku tkanine. Kada gledam one reklame gde sipaju kečap, čokoladu, i koješta na veš, pa kada ga izvade iz mašine, on blista, dođe mi da bacim televizor kroz prozor.

A ako ne stavim veniš, fleke od urina na Savinim belim gaćama, ostanu sve do jedne.

moras da kazes savi da ce ili da ide flekafih gaca ili da obrise miska kad piski, nema druge

Ovo i radim.

Pa možda je do vode. Mašina za veš mi je nova. I meni je prosto neverovatno da nijedan deterdžent neće da opere. Pitam se šta rade žene automehaničara. :sad2:

zavisi koja je masina, mi imamo 2 nove, jednu beko manju i jednu gorenje vecu. beko nista ne pere sa istim deterdzentom, koji baj d vej kupujemo u austriji.
ova gorenje pere supeer sa jako malo tog deterdzenta.

- - - - - - - - - -

a sto se tice fleka na gacama i drugim odjevnim predmetima, samo naspricam shout kad skinem i stavim u korpu za pranje.
http://www.shoutitout.com/en-US/Products/Pages/shout-trigger.aspx

Da dodam i ja koju na temu :lol:
Perem i žmuovu odeću koja je često umrljana prerađenim uljem, prašinom i koječim; prala sam moje uniforme s posla govnjive i krvave, sad perem i Buškove usrane pelene i nemam nikakvih problema.
Koristim najčešće persil, nikakvo sredstvo za skidanje fleka ili omekšavanje vode, mašina je gorenje neka od 30 hiljada, ali zato obavezno dodajem vodu pri svakom pranju, i to ne malo nego nekih 10-15l čim mašina uvuče vodu koliko joj elektronika dozvoljava.
Tek od kako smo to počeli raditi veš nam je opran kako treba.

prvi put cujem da se dodaje voda u masinu, a i ne znam iskreno kako je to moguce.

Ma može kako ne, samo izvučem fiokicu gde ide prašak i u tu rupicu sipam, da se tako slikovito izrazim.
I mnogo bolje perevod tada, jer je kao neka A kategorija, veš izađe nepokvašen iz nje, i ne, nije u pitanju tih 1000 obrtaja.
Inače i ja uključujem dodatno ispiranje.

jes vala
ne znam jesam ljepsa il sladza
:lol:

ma to je stari fazon :))))
602436_501295819903232_1904598227_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back