- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha, pastelne
pa tebi bi to ok stajalo
udji i probaj
te trikotaze imas i u h&mu i to maslinasto zelene : )

Dobila sam za rođus original Gucci patike i užasne su![]()
daj slikuMoj Sava, iznerviran dedinim komentarima u vezi izbora, kaže: "I sada moj i njegov glas treba da vrede jednako. On ne treba da ima pravo glasa!" lol
A za rupu je to da još nisu izmislili prašak koji može da opere moj veš.Nema koji nisam probala, od niskobudžetnih do onih koji koštaju kao dragi kamen, i ne vredi...
![]()
Moj Sava, iznerviran dedinim komentarima u vezi izbora, kaže: "I sada moj i njegov glas treba da vrede jednako. On ne treba da ima pravo glasa!" lol
Nije, nego mi je veš jako prljav.Moj muž nosi majice svetlih boja, tako da se prljavština, prašina, blato uvuče u potku tkanine. Kada gledam one reklame gde sipaju kečap, čokoladu, i koješta na veš, pa kada ga izvade iz mašine, on blista, dođe mi da bacim televizor kroz prozor.
A ako ne stavim veniš, fleke od urina na Savinim belim gaćama, ostanu sve do jedne.
Ovo i radim.
Pa možda je do vode. Mašina za veš mi je nova. I meni je prosto neverovatno da nijedan deterdžent neće da opere. Pitam se šta rade žene automehaničara.![]()

a masina je ruski neki beko
iljadu obrtaja i super je
samo sto malo zvuci ko da smo avion startovali : )
))))))na mom si se peko))))))

shalijo sam se bwe, slatka si i mnogo si lepa!![]()

prvi put cujem da se dodaje voda u masinu, a i ne znam iskreno kako je to moguce.
ma to je stari fazon)))
![]()