Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakve to veze sa poremecajem odnosa neurotransmitera u mozgu?
Jel ti mislis da ona sto udavi dete to radi jer je tako izabrala? Ne bolesna je
Jel mislis da alkos postaje alkos jer je tako izabrao, ne bolestan je
To sto si ti bila normalan roditelj nije posledica tvog izbora vec cinjenice da si imala zdrav mozak u datom momentu
A nemaju svi

Mislim da su poroci stvar izbora. Izuzimam decu kojima se izaziva zavisnost bez njihove volje.
Svi bi mi mogli da se opijamo, drogiramo, prejedamo, kockamo... jer nas zivot nije mazio. Ali se rves sa problemima na druge nacine. A ne samosazaljevas i jos uz to maltretiras sve oko sebe.
A da ne pricam o vremenu i novcu koji se trose na njihovo ( cesto bezuspesno ) lecenje dok neko dete ili odrasla osoba propada zbog bolesti koju nicim nije izazvala.

Zavisnost od alkoholizma sporo nastaje, i osoba moze tu zavisnost dugo i da krije u pocetku, a kada se otkrije da neko ima problem, depresija vec uzima maha. Zato ljudi brkaju.

ne kazem da depresija ne nastaje dodatno i posle opijanja vec da je depresija i uzrok alkoholizma
casica u necijim glavama je sredstvo za opustanje nakon teskih dana koje se na kraju otrgne kontroli
ne kod svih naravno,ljudi su izlazili i iz teskih depresija bez konzumiranja alkohola i bez drogiranja

sve zavisi koliko si psihicki jak i da li se suocavas sa problemom na adekvatan nacin ili bezis od njega potezanjem flase

ne gine mi idenje kod orl, boli mamicu mu, izgleda ne vredi necu se resiti nikad ovog problma sa ronjenjem :roll:
e neces ga majci, pa neces me kociti da uzivam pickatimatrina, napravicu cepice za usi i tako resiti problem za kasnije, zinat
a sad da smislim kako da sutra dobijem pregled kod orl, vrv cu morati da platim jer knjizicu nemam do marta :roll:

sad sam se iznervirala, spava mi se a nervira me ovo hebeno uvo il sta je vec sto boli, ako se upalilo moracu se trujem antibioticima :dash:

ne gine mi idenje kod orl, boli mamicu mu, izgleda ne vredi necu se resiti nikad ovog problma sa ronjenjem :roll:
e neces ga majci, pa neces me kociti da uzivam pickatimatrina, napravicu cepice za usi i tako resiti problem za kasnije, zinat
a sad da smislim kako da sutra dobijem pregled kod orl, vrv cu morati da platim jer knjizicu nemam do marta :roll:

sad sam se iznervirala, spava mi se a nervira me ovo hebeno uvo il sta je vec sto boli, ako se upalilo moracu se trujem antibioticima :dash:

ja koristim ove kad idem na plivanje. speedo i drugi nisu im ni blizu
https://www.amazon.co.uk/Bio-Ears-Silicone-EarPlugs-Protection/dp/B0013HGG0C

a gde dobijes potvrdu da ti je nova u izradi? nama je sve firma podnosila, ja nemam pojma. samo znam da je stara neoverena, a novu jos nisam dobila

keva isla u posti da preda, i dobila i za sebe i za nju, nisam ja bila tu da se bakcem s tim
ma imaju sad u kompu sve, mozes vrv i sa starom knjizicom samo

- - - - - - - - - -

Kola mozes da vozis samo sa potvrdom, sto ne bi moglo i kod lekara :lol:

Super sto si nasla ove cepove za usi po meri, steta da ne plivas ako vec postoji resenje.

mislila sam da nece moci, ako treba idem pa nek naplate a u pm hica mi

e od 2005 ja nisam glavu umocila u bazen/more, plivala ko piccka sa glavom gore da ne pokvasim hebenne mi usi
i znas sta vise mi se na k popele sve moguce zabrane, reko sad cu prbam pa nek umrem
i umrla sam :lol:
sad imam u 3 zakazano kod orl, bas da vidim jel uvo il je od grla bol, il oba, moze da se desi da nije uvo da je samo grlo otislo, to bi bilo jos i najbolje

al svakako cu napraviti cepice, guglala nocas posto spavala nisam od bola
http://www.alfa-srbija.rs/cepici-za-usi-za-plivanje/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back