Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma muka mi vise da gledam na kompu u donjem desnom uglu jan :lol:

pa menja u smislu dan po dan priblizavamo se tolijem vremenu, prolecu, kraju zime
ovo kad vidim jan u cosku smrkne mi se, ima jos da giljamo do proleca :roll:

...ahaa...to, pa ok, jesmo, to si u pravu...ali meni odmah padnu na pamet novi racuni pa porez na stan i tako samo troskovi.....

Odbili mi popravku telefona i ako je u garanciji.kazu zbog mehanickog ostecenja.a ja sam ga samo obrisala vaticom natopljenom micelarnom vodom.zar je to mehanicko ostecenje?

mene ka crko telefon
ja oso u trzni zenter na onaj salter sto je ko sank
i drao se ko magarac
i oni uzednu telefon i oprave i zvali da dodjem
i ja dodjem oni mi skinuli moju skupu foliju i stavili socijalnu
i tu sam se jos drao ko dva magarca

- - - - - - - - - -

a moja devojka lepojka tad rekala
nemoj da pravis scenu sramota me i sve me vuce za rukav
a ja njojzi kazujem
pa ocednu da me kradu a ja da cutim
i malo se tu sa njom ljubim malo se derem
i opravili mi telefon

e tako je to bilo

Pa nema vidljivih,tel je kao novi,ni ogrebotine.to je i napisao tip koji je primio tel i poslao za bg? Mozda mehanicka kad su otvorili tel?

...pa jesi li rekla da si ga brisla tom miceralnom vodom ili si precutala, ako si rekla onda su oni to preneli ovima iz servisa pa se sad prave da znaju kao o cemu se radi...sto
bi kupovala nov ako je taj u garanciji i imas pravo na popravku....jos kad je tako kao sto kazes bez obrebotine samo se drzi svoje price da pojma nemas sta mu je....

Srela ex drugaricu, fino smo se godinama druzile onda mi je zarila noz u ledja i odjebem olosa
Pet god nisam je srela ni videla cula
Stojim sa drugom, koji se preko mene druzio sa njom al je prestao i on kad je mene zajebala, i samo iskoci sva kao nasmejana, de ste ljudi jao sto mi je drago da vas vidim...
Wtf bre sta glumis olosu
Stajali caskali sta ima novo i rastali se, ona sve uz neko smejanje i kezenje kao hepi sto nas vidi
Mrs bre
Gadosti

Srela ex drugaricu, fino smo se godinama druzile onda mi je zarila noz u ledja i odjebem olosa
Pet god nisam je srela ni videla cula
Stojim sa drugom, koji se preko mene druzio sa njom al je prestao i on kad je mene zajebala, i samo iskoci sva kao nasmejana, de ste ljudi jao sto mi je drago da vas vidim...
Wtf bre sta glumis olosu
Stajali caskali sta ima novo i rastali se, ona sve uz neko smejanje i kezenje kao hepi sto nas vidi
Mrs bre
Gadosti

To treba yebati :rtfm: Užas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back