Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И мени све испада из руке. Боље да не пипам ништа.

Odlične smo.
Imamo izgovor da ne pipamo ništa.
Čak sam i ofarbala ćerkin beli džemper dok se prao sa šarenim vešom u mašini.
Sad sam zviznula pola flaše varikine u toplu vodu i potopila ga u nju da vadim fleke i brljotine.
nešto se čudno čuje zvuk) Vas dve cete kao kad bosanac iz inostranstva zove komsiju u selu posle vise godina i pita sta ima novo po selu.![]()
Ne, vic ima veze sa sustinom, ne formom. /duzinom i brojem recenica/Dok ne ispišemo "Rat i mir" mi ne stajemo sa kuckanjem.
Ne, vic ima veze sa sustinom, ne formom. /duzinom i brojem recenica/
Ubice me njihovi puberteti
Cekam malo dete,malo se iznervirao na odbojci pa je pesnicom udario u zid,jako je oteklo,mora u hitnu na rengen.
To je sve besno i pusto
Ubice me njihovi puberteti
Cekam malo dete,malo se iznervirao na odbojci pa je pesnicom udario u zid,jako je oteklo,mora u hitnu na rengen.
To je sve besno i pusto

Dosao je,koren srednjeg prsta je otekao.sad ce tata s posla pa nek se zabavljaju.ja sam ga vodila pre dva meseca da snima nogu....oooo zivote, dok oni porastu kosa s glave da ti opadne....ili sto je moja baba govorila "da obelis" od neriranja....
....ajde javljaj sta je bilo...
A moje dete rešilo da menja školu.
Hoće u privatnu.
Dosao je,koren srednjeg prsta je otekao.sad ce tata s posla pa nek se zabavljaju.ja sam ga vodila pre dva meseca da snima nogu
Ja bih to podrzala samo ako je maltretiraju vrsnjaci
Za moje dete je maltretiranje ako je neko na instagramu napisao da mu se ne sviđa njena fotografija zalaska sunca.
Nije u pitanju vršnjačko šikaniranje, već nobles kompleks.