Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlične smo.:rotf:

Imamo izgovor da ne pipamo ništa.
Čak sam i ofarbala ćerkin beli džemper dok se prao sa šarenim vešom u mašini.
Sad sam zviznula pola flaše varikine u toplu vodu i potopila ga u nju da vadim fleke i brljotine.

Прво ми је искипела кафа а онда су ми пале наочаре с главе и треснуле о паркет. Стакло је испало и не могу да нађем шраф.

Deca neće da jedu smuđa i skušu, tamane neke slatkiše celog dana,

muž izgubio novčanik,
prebila sam nožni zglob kad mi na njega pala tabla od stola,
premeštala sam nameštaj i zakačila zvučnik ( z:cry: nešto se čudno čuje zvuk)
pišem nešto bitno, a rečenice proste proširene kao da piše đak prvak.

Mozak mi radi u prazno.

Jao, jao.

Ubice me njihovi puberteti
Cekam malo dete,malo se iznervirao na odbojci pa je pesnicom udario u zid,jako je oteklo,mora u hitnu na rengen.
To je sve besno i pusto

....oooo zivote, dok oni porastu kosa s glave da ti opadne....ili sto je moja baba govorila "da obelis" od neriranja....
....ajde javljaj sta je bilo...

....oooo zivote, dok oni porastu kosa s glave da ti opadne....ili sto je moja baba govorila "da obelis" od neriranja....
....ajde javljaj sta je bilo...
Dosao je,koren srednjeg prsta je otekao.sad ce tata s posla pa nek se zabavljaju.ja sam ga vodila pre dva meseca da snima nogu
A moje dete rešilo da menja školu.:fdlan:

Hoće u privatnu.

Ja bih to podrzala samo ako je maltretiraju vrsnjaci

Dosao je,koren srednjeg prsta je otekao.sad ce tata s posla pa nek se zabavljaju.ja sam ga vodila pre dva meseca da snima nogu

Ja bih to podrzala samo ako je maltretiraju vrsnjaci

Za moje dete je maltretiranje ako je neko na instagramu napisao da mu se ne sviđa njena fotografija zalaska sunca.
Nije u pitanju vršnjačko šikaniranje, već nobles kompleks.

Za moje dete je maltretiranje ako je neko na instagramu napisao da mu se ne sviđa njena fotografija zalaska sunca.
Nije u pitanju vršnjačko šikaniranje, već nobles kompleks.

Tako je moja sestra rekla da njena cerka hoce da menja skolu,ja joj rekla pazi,to obicno znaci da je neko maltretira,a ona skocila ma kakvi,nemas pojma.posle dva meseca se ispostavilo da sam bila u pravu.to bas treba dobro istraziti.nece deca ni da se otvore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back