j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, купусњаче знају да буду незгодне и подварак има фазу кад није баш најмиомириснији.nije,otisle su neke aluminijumske piksne,sta god to bilo.bio majstor,zamenio,sad se pere ovaj ves od sinoc ponovo
nego mamu onome ko je preporucio da se kelj stavi u smuti
upropastila sam limun,sargarepu ,4 mandarine i trecinu kelja.htela sam i jabuku,al kad sam otvorila da je ubacim,zapahnu me...a isprljala sam i blender i multipraktik od milion delova

ja vec izgledam ko maja volkTako radi Maja Volk. Ne znam šta bi smokvi, nije valjda da hoće da izgleda kao Maja.![]()

Kelj je fuuuuj u svakom obliku,ako mene pitate![]()

Precutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!
Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi vesPrecutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!
Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!
Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi vesPrecutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!

cao tetka
ima jedna moja drugarica oce da je usvoji tetka bas ko sto si ti...
da, da...siroce bez ijedne tetke koja bi joj vjesala vesh bez pitanja <3
oces kontakt <3

jadna tetka
- - - - - - - - - -
i ja bih joj obesila ves![]()

Vragana, mene to zaista izludjuje. Bilo kakvo trpanje mi narusava moj vid slobode, Takva sam, pokusavam da se dovedem u red jer znam da je drasticno ali ne ide. To je kao kada ti neko kaze "ne nerviraj se" a ti se opet nerviras. Ne volim to.

jadna tetka
- - - - - - - - - -
i ja bih joj obesila ves![]()
Nsta im ne trazim, samo da me ostave na miru i manu se mog zivota. Ja se u njihov ne trpam.Sto je jadna ona. Jadna ja sa njma svimaNsta im ne trazim, samo da me ostave na miru i manu se mog zivota. Ja se u njihov ne trpam.

sklanjaj se
prva sam stigla
a ne...to si za vjesanje vesha? onda ok, imam ja uvijek punu mashinu
- - - - - - - - - -
pa nista
tvoja tetka da usvoji mene i sve super
ja mrzim kucanske poslove, radim sto moram
necemo se otimat oko tog vesha sigurno![]()
Lepo si se podmetnula 

A ko voli kucne poslove? Ne volim ih ni ja. Ali ne podnosim ni da to radi neko umesto mene. nisam retardirana.
Nemoj sada na tebi da se istresem umesto na njojLepo si se podmetnula
![]()
na meni se prilicno tesko istresat
pitaj elektriku
probala je jutros pa nista : ))))

Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!

vidim <3Не умишљај којешта, битна си ми као лањски снег![]()
Jedan list je dovoljan, nema potrebe za vise od toga. Ja sam pila bilo mi je ok, mada je umesti kelja mnogo lepse sa spanacem ili blitvom ili zelenom salatom. Sve sam isprobala. Popila sam bratbratu tri cisterne raznih smutija. Posle mesec ipo do dva sve ti leponije,otisle su neke aluminijumske piksne,sta god to bilo.bio majstor,zamenio,sad se pere ovaj ves od sinoc ponovo
nego mamu onome ko je preporucio da se kelj stavi u smuti
upropastila sam limun,sargarepu ,4 mandarine i trecinu kelja.htela sam i jabuku,al kad sam otvorila da je ubacim,zapahnu me...a isprljala sam i blender i multipraktik od milion delova

ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebeJedan list je dovoljan, nema potrebe za vise od toga. Ja sam pila bilo mi je ok, mada je umesti kelja mnogo lepse sa spanacem ili blitvom ili zelenom salatom. Sve sam isprobala. Popila sam bratbratu tri cisterne raznih smutija. Posle mesec ipo do dva sve ti lepo![]()

ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
![]()
kad se samo setim koliko puta sam gledala tuzno u zicu sa vesom pa vracala ponovo u masinu

na meni se prilicno tesko istresat
pitaj elektriku
probala je jutros pa nista : ))))