Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje guzve u posti
Penzije plus mozes da predas za novu z. knjizicu i eto veselja.
Данас баш чула од рођаке за то, појма нисам имала.
Али у нашој филијали РФЗО је језива гужва, све овере и захтеви опет на један шалтер.
Ћеркина картица још није готова а захтев предат пре равно три месеца, нисам могла да јој оверим него су ми дали заменски формулар који замењује књижицу месец дана.
Nisi pratila vesti, zvonili na tu temu par dana. Inace, te potvrde ce od petka vaziti neograniceno. Kome istekne ta od mesec dana MORA da vadi novu odn. dobija ovu neogranicenu. Naravno, pod uslovom da ti nova zdravstvena nije gotova. Samo jos da proverim da li moze da se za novu podnese zahtev u posti u Takovskoj ul. u 3 ujutro i to je to.
Ма сад ме више и не занима, захтев је одавно предат. У компјутеру је службеница видела да је картица урађена 7.12. али још није стигла у филијалу.
И сад треба да нагађам кад ће да им дође.
Отићи ћу у задњој недељи децембра да проверим.
Ako sam ih dobro razumeo, do jedno 5. decembra je predato ili dobijeno 4,6 miliona kartica, a ostalo je da se preda za jos 2,3 miliona. Zanimljivo.
Ма ни издалека нису сви обавили то. Биће то игранка до пролећа.
Ево и цензуса који ме толико секира. http://www.rfzo.rs/download/kzo/cenzus/materijalni_cenzus08012016.pdf
Da budem precizan sa jucerasnjim danom - 4.804.035.
Sta ces, postena drzava.
Раније су незаослени све обављали на бироу. Уопште не знам чему та установа уопште служи. Оде тамо да се овери на свака четири месеца и то је све.
И за Бус Плус јој испишу уверење, да.
Сад је та овера књижице постала проблем, ало!
Da se ne kaze kako u Birou sede za dz, more...
Не знам, све је компликовано. Отежај некоме нешто уместо да олакшаш. Измалтретирај целу породицу да набавља изводе плата, да чучи по редовима ...Ужас.
- - - - - - - - - -
Идем да легнем, земљосана сам. Ћао!
Ja dođem vamo da kačim slike i kamčim lajkove samo kad me neka cica iskulira, a kuliraju meeeeee, pojma nemate, božemetesačuvaj pomislio bi čovek da sa mnomnešto nije u redu
Masina za ves crkla
Uzima vodu,izbacuje vodu,ali bubanj se ne okrece

da nije zapusen filter?![]()
Tako radi Maja Volk. Ne znam šta bi smokvi, nije valjda da hoće da izgleda kao Maja.mandarine i kelj![]()