Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne volim kada mi neko bez pitanja vrslja po kuci.
Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!
Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi vesPrecutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!
Tako da je meni super. Ja imam svoj životni prostor u kom ne postoji ni promil šanse da će ona bilo šta uraditi. Ne meša se u moj posao, ama baš ni malo.
Čak i dobar deo poslova u njenom životnom prostoru prepušta meni, jer ja nekako sve veštije i bolje uradim. 
Sto je jadna ona. Jadna ja sa njma svimaNsta im ne trazim, samo da me ostave na miru i manu se mog zivota. Ja se u njihov ne trpam.

Frka mi da idem na tu premijeru, ja anonimus a njega svi znaju, jbga![]()

Da ti pošaljem moju sveki? Ona je kao saksija, gde je ostaviš, tu je nađeš. Prvo, mašinu uopšte ne ume da otvori, a drugo, nema šanse da pokupi veš sa žice. Jedino kada bih ja umrla, pa bilo izvesno da ga ne mogu pokupiti.Tako da je meni super. Ja imam svoj životni prostor u kom ne postoji ni promil šanse da će ona bilo šta uraditi. Ne meša se u moj posao, ama baš ni malo.
Čak i dobar deo poslova u njenom životnom prostoru prepušta meni, jer ja nekako sve veštije i bolje uradim.
P.S. Nemoj sada neko da bi pomislio da se žalim na sveki. Super mi je. Samo iznosim njene dobre strane.
Ovo je sjajno. Ko se onda sa njom ne bi slagao?opaka je ta nasa dijagnoza![]()
![]()

Razvuci kez, isprsi ono sto imas i terajKakva frka!?
- - - - - - - - - -
Ovo je sjajno. Ko se onda sa njom ne bi slagao?
- - - - - - - - - -
Bar me neko razume![]()
Samo ovo moje dete moze da me trpi. A nece ni on jos dugo![]()

Super ti je ovo..slikaj sve i otvoriš izložbu fotografija Boje hrane.. ( :ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
![]()
Ja sam morala jer u tom periodu i nije bas bilo puno svezeg povrca i voca, a ni teoretski nisam mogla da pojedem tu kolicinu. U smutiju je lakse puno.ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
![]()
spavali kod njene mame,pa od jedanaes kad ce rucak,kad ce rucak.ako kazem u dva i nemoj da kasnite,sta mi salju poruku u dva i deset ,krecemoPa, nisam ništa loše mislio..![]()

aj ne zezezaj,ti i vragana ste izgleda neke umetnicke duse.meni je ova fotka da se zalepi na frizider u danima dijete
aj ne zezezaj,ti i vragana ste izgleda neke umetnicke duse.meni je ova fotka da se zalepi na frizider u danima dijete
Zar njena mama ne moze da im skuva rucak?bas us bezobrazna ova moja decaspavali kod njene mame,pa od jedanaes kad ce rucak,kad ce rucak.ako kazem u dva i nemoj da kasnite,sta mi salju poruku u dva i deset ,krecemo
- - - - - - - - - -
jesi jesi![]()