Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ni ja ne volim kada mi neko bez pitanja vrslja po kuci.

Ja sam poludela i kada sam se porodila pa kao mama i bivs svekrva dosle da mi pomognu. Jedva sam izdrzala nedelju dana, zahvalila im se i rekla da bih ipak da budem sama sa svojom bebom. Teze mi je palo njihovo konstantno prisustvo nego bilo sta drugo. Volim da se razbrusim i razgacim, da gola izadjem iz kupatila, da disem,...
Mojoj drugarici mama dolazi dok je ova na poslu da joj kuva rucak. Njoj tako pase. Ja bih siznula. Razliciti smo...

Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!
Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi ves :eek: Precutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!

Da ti pošaljem moju sveki? Ona je kao saksija, gde je ostaviš, tu je nađeš. Prvo, mašinu uopšte ne ume da otvori, a drugo, nema šanse da pokupi veš sa žice. Jedino kada bih ja umrla, pa bilo izvesno da ga ne mogu pokupiti. :) Tako da je meni super. Ja imam svoj životni prostor u kom ne postoji ni promil šanse da će ona bilo šta uraditi. Ne meša se u moj posao, ama baš ni malo. :) Čak i dobar deo poslova u njenom životnom prostoru prepušta meni, jer ja nekako sve veštije i bolje uradim. :heart:

P.S. Nemoj sada neko da bi pomislio da se žalim na sveki. Super mi je. Samo iznosim njene dobre strane.

Frka mi da idem na tu premijeru, ja anonimus a njega svi znaju, jbga :sad2:

Razvuci kez, isprsi ono sto imas i teraj :D Kakva frka!?:heart:

- - - - - - - - - -

Da ti pošaljem moju sveki? Ona je kao saksija, gde je ostaviš, tu je nađeš. Prvo, mašinu uopšte ne ume da otvori, a drugo, nema šanse da pokupi veš sa žice. Jedino kada bih ja umrla, pa bilo izvesno da ga ne mogu pokupiti. :) Tako da je meni super. Ja imam svoj životni prostor u kom ne postoji ni promil šanse da će ona bilo šta uraditi. Ne meša se u moj posao, ama baš ni malo. :) Čak i dobar deo poslova u njenom životnom prostoru prepušta meni, jer ja nekako sve veštije i bolje uradim. :heart:

P.S. Nemoj sada neko da bi pomislio da se žalim na sveki. Super mi je. Samo iznosim njene dobre strane.

:zcepanje: Ovo je sjajno. Ko se onda sa njom ne bi slagao?

- - - - - - - - - -

opaka je ta nasa dijagnoza :heart: :rotf:

Bar me neko razume :zag: :rotf:

Samo ovo moje dete moze da me trpi. A nece ni on jos dugo :lol:

ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe:dash:
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
15536907_10207959546167209_1914877485_o.jpg
Super ti je ovo..slikaj sve i otvoriš izložbu fotografija Boje hrane.. ( :

ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe:dash:
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
15536907_10207959546167209_1914877485_o.jpg
Ja sam morala jer u tom periodu i nije bas bilo puno svezeg povrca i voca, a ni teoretski nisam mogla da pojedem tu kolicinu. U smutiju je lakse puno.
Sad kod dece pravim pauzu, jet nemaju blender, pa kad se vratim opet jedan dnevno.

aj ne zezezaj,ti i vragana ste izgleda neke umetnicke duse.meni je ova fotka da se zalepi na frizider u danima dijete

A sta si stavljala? meni je kelj super jer je svez neutralnog ukusa. A kada se dodaju sljive ili smokve koje su najsladje bude cak i ukusno. Mozes staviti cimet, med,... Sve sto nije termicki obradjeno i poboljsati ukus.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back