Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije,otisle su neke aluminijumske piksne,sta god to bilo.bio majstor,zamenio,sad se pere ovaj ves od sinoc ponovo

nego mamu onome ko je preporucio da se kelj stavi u smuti
upropastila sam limun,sargarepu ,4 mandarine i trecinu kelja.htela sam i jabuku,al kad sam otvorila da je ubacim,zapahnu me...a isprljala sam i blender i multipraktik od milion delova
Да, купусњаче знају да буду незгодне и подварак има фазу кад није баш најмиомириснији.
Бтв имам неколико Шваба који су се преко ујака примили на домаће шуЊке, пршуте, кулеЊе, бајсице, сланине, чварке, урке... дођу лети и пазаре и кад иду у и из Греције назад у Швабистан, одемо на салаш и гледају свиње...
Коментар је: Све што смрди буде укусно!!!
Тако да... можда си ипак требала ,,коштати" тај смутее.:mrgreen:

Znaci, udarilo me je 300 stepeni! Vrucina iz peta krenula od nervoze!
Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi ves :eek: Precutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!

Prvo mi se u redu, pred kasom neka baba nabila, ne ostavljajuci pristojan prostor izmedju, a to ne podnosim vise od svega!!! Prostaci, pustite ljude ispred sebe da disu!
A onda sam sa gomilom kesa usla u stan, tretka u medjuvremenu bila i prostrla mi ves :eek: Precutala sam, ali se u sebi jedem da mi dodje iz koze da iskocim!
Ali, sama sam kriva. Imam 30 godina u dupetu a nesposobna sam da sebi obezbedim samo moj zivotni prostor. Kada si glupa, cuti gusko i trpi! Sloboda kosta!

cao tetka
ima jedna moja drugarica oce da je usvoji tetka bas ko sto si ti...
da, da...siroce bez ijedne tetke koja bi joj vjesala vesh bez pitanja <3
oces kontakt <3

jadna tetka :lol:

- - - - - - - - - -

i ja bih joj obesila ves:rotf:

cao tetka
ima jedna moja drugarica oce da je usvoji tetka bas ko sto si ti...
da, da...siroce bez ijedne tetke koja bi joj vjesala vesh bez pitanja <3
oces kontakt <3

:lol:

Vragana, mene to zaista izludjuje. Bilo kakvo trpanje mi narusava moj vid slobode, Takva sam, pokusavam da se dovedem u red jer znam da je drasticno ali ne ide. To je kao kada ti neko kaze "ne nerviraj se" a ti se opet nerviras. Ne volim to.

jadna tetka :lol:

- - - - - - - - - -

i ja bih joj obesila ves:rotf:

sklanjaj se
prva sam stigla :evil:

a ne...to si za vjesanje vesha? onda ok, imam ja uvijek punu mashinu :lol:

- - - - - - - - - -

:lol:

Vragana, mene to zaista izludjuje. Bilo kakvo trpanje mi narusava moj vid slobode, Takva sam, pokusavam da se dovedem u red jer znam da je drasticno ali ne ide. To je kao kada ti neko kaze "ne nerviraj se" a ti se opet nerviras. Ne volim to.

pa nista
tvoja tetka da usvoji mene i sve super
ja mrzim kucanske poslove, radim sto moram
necemo se otimat oko tog vesha sigurno :lol:

sklanjaj se
prva sam stigla :evil:

a ne...to si za vjesanje vesha? onda ok, imam ja uvijek punu mashinu :lol:

- - - - - - - - - -

pa nista
tvoja tetka da usvoji mene i sve super
ja mrzim kucanske poslove, radim sto moram
necemo se otimat oko tog vesha sigurno :lol:

A ko voli kucne poslove? Ne volim ih ni ja. Ali ne podnosim ni da to radi neko umesto mene. nisam retardirana.
Nemoj sada na tebi da se istresem umesto na njoj :lol: Lepo si se podmetnula :mrgreen::heart:

ja ne znam nijednu zivu dusu koja je sebi sa 30 obezbedila stan u srbiji, oni sto se krediitraju ulaze u go.vna. nego lepo cekaj da poriknjavaju, pa neces znati sta sa nekretninama :mrgreen:

nije,otisle su neke aluminijumske piksne,sta god to bilo.bio majstor,zamenio,sad se pere ovaj ves od sinoc ponovo

nego mamu onome ko je preporucio da se kelj stavi u smuti
upropastila sam limun,sargarepu ,4 mandarine i trecinu kelja.htela sam i jabuku,al kad sam otvorila da je ubacim,zapahnu me...a isprljala sam i blender i multipraktik od milion delova
Jedan list je dovoljan, nema potrebe za vise od toga. Ja sam pila bilo mi je ok, mada je umesti kelja mnogo lepse sa spanacem ili blitvom ili zelenom salatom. Sve sam isprobala. Popila sam bratbratu tri cisterne raznih smutija. Posle mesec ipo do dva sve ti lepo :)

Jedan list je dovoljan, nema potrebe za vise od toga. Ja sam pila bilo mi je ok, mada je umesti kelja mnogo lepse sa spanacem ili blitvom ili zelenom salatom. Sve sam isprobala. Popila sam bratbratu tri cisterne raznih smutija. Posle mesec ipo do dva sve ti lepo :)
ma bezi bre... i ja lakoma,jedem puno svezeg povrca,a sad jos nasla da ga blendam i pravim kasice za bebe:dash:
ovo ni pas s maslom ne bi pojeo
15536907_10207959546167209_1914877485_o.jpg

Jao bre sto ja nisam imala tetku da bar skupi ves kad krene da pada kisa, a deca mala i bolesna :( kad se samo setim koliko puta sam gledala tuzno u zicu sa vesom pa vracala ponovo u masinu :(
A opet razumem Bogi ni ja puno toga ne volim da mi drugi radi, sem peglanja i usisavanja sve volim pa mi ne pada tesko. Mada snasla sam se, zabila sam peglu tako visoko da se bez merdevina ne moze dohvatiti, a usisavam jednom u 15 dana :manikir:

ali bogi ne zivi sama u toj kuci, a to jeste razlika. tetka je valjd ababina cerka, a i baba je u domacinstvu ako sam dobro upratila ceo sistem. :)
drugo je da ti neko bane na gajbu dok nisi tu, tipa otkljuca i sam odluci da bi moglo da se nesto poradi, mada meni ni to ne bi smetalo, stavise zahvalila bih se od srca, a drugo je kada je stan tudj, da tako kazem i kada si i ti u tom stanu na neki nacin cimer, ne znam kako da se izrazim.
verujem da je Bogi stvarno odlepila od ljutnje, ali sam ubedjena da ona neke druge, nevidljivije probleme maskira tim manifestacijama besa.

@hladno mi je. ooo koliko mi je hladnooooo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back