Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda smokva ima preveliku želju. :) Ja je razumem, ni meni niko ne bi mogao da otme varjaču.

Bogi i kvinsi su sestre po karakteru, a smokva i ja. :rotf:

moja deca bi to drugacije protumacila,svojevremeno su mi priznali gde su sve varjace posakrivali,iza jedne fijoke,nasli mesto,sirocici.od tad sam ih samo papucala

- - - - - - - - - -

meni je od alkohola :rumenka:

meni je od pameti:mrgreen:

Pa bas mi vas dve u tom smislu niste ni slicne, ali ok to je moje misljenje. Kao sto inace mislim da ste dva sveta.
Nema sta ko kome da otima, ako "deca" spavaju tamo bar je red da im ponudi rucak. Ili da se potrudi da ih iznenadi, meni to lici vise na ono "lakse konju bez samara" jer je ocito vec shvatila da Smoki titra i ugadja, pa kao sto bi se ja tu mesala, sto mi je opet bzvz. Ne zbog nje (Smokve), vec zbog cerke/snajke.

Pa bas mi vas dve u tom smislu niste ni slicne, ali ok to je moje misljenje. Kao sto inace mislim da ste dva sveta.
Nema sta ko kome da otima, ako "deca" spavaju tamo bar je red da im ponudi rucak. Ili da se potrudi da ih iznenadi, meni to lici vise na ono "lakse konju bez samara" jer je ocito vec shvatila da Smoki titra i ugadja, pa kao sto bi se ja tu mesala, sto mi je opet bzvz. Ne zbog nje (Smokve), vec zbog cerke/snajke.

Možda žena nije u fazonu da ikome ugađa. Opet da pomenem moju sveki. :malav: Njena svekrva se lomila kada su joj dolazili ćerka iz Beograda i sin iz Niša u goste. Ona voli ovo, on voli ono, tu se kuva ručak, prave kolači...sve baba. Moja sveki ne prilazi. Sada dolazi njena ćerka. Ja kuvam šta ona voli, pravim za klanje svinja dve vrste kolača, jer zaova ne voli salčiće. Sveki samo posmatra sa strane. Uopšte nema želju da napravi bilo šta što voli njeno dete, da joj ugodi na bilo koji način. Nego, i meni kaže:"Naručićemo roštilj". :( A ona sa Zlatibora nikada ne dolazi na jedan dan. Po mojoj sveki bi svaki dan naručivali roštilj. Jedan dan ćevape, drugi pljeskavice, treći pileće ražnjiće...i ćao...

Neko prosto ne voli da se maje po kuhinji. Teško mu da kuva. Ne interesuje ga drugom da ugodi. Takav je.

A plus smokva kaže da je ova žena nešto bolesna.

Možda žena nije u fazonu da ikome ugađa. Opet da pomenem moju sveki. :malav: Njena svekrva se lomila kada su joj dolazili ćerka iz Beograda i sin iz Niša u goste. Ona voli ovo, on voli ono, tu se kuva ručak, prave kolači...sve baba. Moja sveki ne prilazi. Sada dolazi njena ćerka. Ja kuvam šta ona voli, pravim za klanje svinja dve vrste kolača, jer zaova ne voli salčiće. Sveki samo posmatra sa strane. Uopšte nema želju da napravi bilo šta što voli njeno dete, da joj ugodi na bilo koji način. Nego, i meni kaže:"Naručićemo roštilj". :( A ona sa Zlatibora nikada ne dolazi na jedan dan. Po mojoj sveki bi svaki dan naručivali roštilj. Jedan dan ćevape, drugi pljeskavice, treći pileće ražnjiće...i ćao...

Neko prosto ne voli da se maje po kuhinji. Teško mu da kuva. Ne interesuje ga drugom da ugodi. Takav je.

A plus smokva kaže da je ova žena nešto bolesna.
Uzas. Ja prva bas ne volim da kuvam ni da mesim, ali radim to jer volim da im ugodim bar kad dolaze. I kad sam ovde sto god mogu uradicu da oni/e budu zadovoljni. Prva se necu gurati svakodnevno da kuvam ako ne moram, ali 2-3x nedeljno cu napraviti, skuvati ono sto vole.

Mene juce prodrmala neka groznica cudna od jedan popodne pa negde do sest popodne
Samo je pocelo strasno da mi bude hladno i jaka mucnina
Tusirala se u sred toga i tek kad sam videla da mi je koza crvena ko raku skontala sam da se ja tusiram prevrucom vodom, a meni hladno sve vreme, nokti modro plavi bili kao kad se smrznu
Kao kad imas temp pa sve to, takav osecaj, al posle vise nista, ko nova uvece
Dal je prostrujao neki virus prehlade ko ce ga znati, po metrou svi zivi smrcu....ne pada mi na pamet nista drugo sta bi moglo biti

Mene juce prodrmala neka groznica cudna od jedan popodne pa negde do sest popodne
Samo je pocelo strasno da mi bude hladno i jaka mucnina
Tusirala se u sred toga i tek kad sam videla da mi je koza crvena ko raku skontala sam da se ja tusiram prevrucom vodom, a meni hladno sve vreme, nokti modro plavi bili kao kad se smrznu
Kao kad imas temp pa sve to, takav osecaj, al posle vise nista, ko nova uvece
Dal je prostrujao neki virus prehlade ko ce ga znati, po metrou svi zivi smrcu....ne pada mi na pamet nista drugo sta bi moglo biti

nije virus nego si gladna dijete

Ma nisam bila gladna, dosla iz spacirunga tad bila kod dunava bas je bilo hladno
Mozda sam se tamo smrzla
Hebem li ga
Ma bitno mi da nisam ciknula sa nekom prehladom jacom, pa da me zarobi za krevet, nista mi nije od tad tako da super sam prosla....do sledeceg izvlacenja :lol:

Ovo sam htela da napisem. Nije mozda,nego jesi :lol: To su simptomi blage hipotermije ;) Nista strasno, desava se cak i kada nije u pitanju ekstremno izlaganje hladnoci (ne moras da se penjes na Himalaje da bi je iskusila). Dosta zavisi i od organizma.

Stvarno?!! Eto vis nisam znala koji su siptomi za to, obicno ono smrznes se udjes unutra zgrejes se, ovo brate treslo par sati hbt reko samo da nije neka viruscina
Odlicno onda jos bolje, bilo pa proslo, da ne brinem

Ovo sam htela da napisem. Nije mozda,nego jesi :lol: To su simptomi blage hipotermije ;) Nista strasno, desava se cak i kada nije u pitanju ekstremno izlaganje hladnoci (ne moras da se penjes na Himalaje da bi je iskusila). Dosta zavisi i od organizma.
Камаел је рекао да по моделу равне Земље(то је исто ко и модел БГ на води, или модел ЗГ метроа!) Антарктик не постоји, већ је у питању зид око Земље тепсије где хладноће нису баш и неке и да би се он лака срца и мирне душе без проблема попео на највиши врх Антарктика, Мт Вилсон од 4,9КМ висине без опасности од хипотермије... лажеДу научници да је тамо на врху и усред лета између -40 и -50Ц, хипотермије на постоји!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back