Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li ću dobiti i SMS kod meni zavisi od onoga kome plaćam. Recimo, kad kupujem karte preko Ryanaira dovoljni su samo podaci s kartice, a kad sam kupovala karte za Flixbus poslali su mi i SMS kod. Kad šaljem novac preko WU uvijek dobijem i SMS kod.
I meni se desilo da poslije plaćanja u jednom restoranu počnu da mi skidaju pare s računa, poslije ne znam ni ja koje transakcije dobijem SMS od banke da potvrdim da li je to moja transakcija. Pošto sam odgovorila negativno blokirali su račun. Neko iz SAD-a je online kupovao. Poslije su me iz banke zvali da potvrde koje su moje transakcije i vratili su mi sve pare na račun i poslali novu karticu. A to je upravo razlog zašto uvijek imam i puno keša sa sobom, pogotovo kad putujem, nikad ne znaš šta može da se desi s karticom.

Šta fali tim pesmama, onaj marš YU proletera je strava numera, naročito drugi deo, tema Konjuh planinom, to su i naši pop-rok muzičari obrađivali, pa i Džoni Štulić peva Konjuh planinom.

Fali sto smo u 2019.godini,pri kraju,treba da imamo nove lepe emisije,serije a ne da se pustaju te budalastine 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 koje veze nikakve nemaju sa tim sta se zaista desavalo za to pretplata ide sa 220 na 250,tako nesto😱😳😳😖😖😣.(Nadjoh,255.)

Pa kakve to ima veze, da oni pre tih sedamdesetak i kusur godina nisu cepali koru sa bukava i derali opanke po planinčinama ti i ja bi danas kuckali goticom na forumu Krojcer, a ne Krstarica.

255 * 12 = 3060 dinara godisnje po domacinstvu puta broj domacinstava to je ogromna cifra koju ce gradjani placati na silu da gledaju reprizu reprizine reprize :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: .

proci ce i bez kiroprakticara
na rg snimku ne moze da se vidi nista
morala bi da radis magnetnu
koliko se secam, tebi je problem bio kad si otisla kod dece i dole nisi mirovala, nego si pomagala
to je ono sto te dovelo dovde
proci ce
moras samo da mirujes, da sedis sa izvucenim ledjima, da utoplis taj deo i da lezis na ravnom
sedi pod 90* stalno sa dupetom do naslona, a sa ledjima uvek priljubljenim uz naslon, to ej jedini nacin da u sedecem polozaju ne sabijas prsljenove i ne stiskas nerv ponovo
Bolelo je to mene i pre, primala sam OHB12 injekcije. Sa snimkom sa rengena ortopedi na Banjici vide ne mora magnet provereno.

Opet autor M.P., pa tačno ću zbog tih vaših horoskopskih članaka morati da vadim izvod iz matične knjige rođenih, da se to proveri, pazi šta piše:

''Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.''

Čovječe dragi. :lol: :lol: :lol: Kako da pozove i koga ako su mu te strasti nedostupne. :lol:
Na konto koga da zovem,prica meni drugarica,spavala sa muzem,a on nesto zakazao.ona proba ovo,pa ono,drz ne daj,ne odustaje ona ,al bez efekta( inace muz preko 60god)
Tek ce ona u neko doba ocajna,ja stvarno ne znam sta vise da radim,a on mrtav ladan,zovi baba miru!
A baba mira prva komsinica ,preko 80 god,koju za sve zivo zovu sta treba

Na konto koga da zovem,prica meni drugarica,spavala sa muzem,a on nesto zakazao.ona proba ovo,pa ono,drz ne daj,ne odustaje ona ,al bez efekta( inace muz preko 60god)
Tek ce ona u neko doba ocajna,ja stvarno ne znam sta vise da radim,a on mrtav ladan,zovi baba miru!
A baba mira prva komsinica ,preko 80 god,koju za sve zivo zovu sta treba
:lol: mozda joj muz voli ..kako se zove ona starija kategorija od milf-a :)

Mene zadnjih par dana pece rana od operacije
Bukvalno pece
Kao da mi neko zalepio traku za depilaciju i vuce kozu tu i okolo a nema nista ni crveno nista...

Plus sam skontala da mi je zujanje povezano sa ciklusom, a vrvt i ovo, i pocela je glava da me boli kad dobijem i pred dobijanje dve noci se preznojavam...

Znaci jbali me hormoni, ko ih izmisli...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back