- Poruka
- 50.371
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hoce, sad ce da bude lakseHvala vam puno svima od srca
Popila sam brufen od 600,sacekala sat vremena,muz je kupio hiruske rukavice,gaze,litru alkohola.nije me bolelo kad je busio,a kad je cedio vristuckala sam .to je bas bolelo.uzasna kolicina je izasla.dive drzala sam prst u toploj vodi dugo,hvala
Zbog vas sam se osmelila na ovo
Sutra cu opet ako otok ne pocne sa opada,mada sam sigurna da hoce

Hirurg je bolje resenje,ali kad je vec svoj majstor,hidrogen je bolji,slazem se sa vama.Ja baš htedoh da napišem da bih ja sterilisala iglu, sipala hidrogen na to, probušila, cedila, posle opet hidrogen, gentamicin, sutra opet i tako.
Ja se lečim isključivo na svoju ruku. Osim kad me odnesu kod dr.Hirurg je bolje resenje,ali kad je vec svoj majstor,hidrogen je bolji,slazem se sa vama.

ma kao kuboji..iglu pod vatru da zazari i da drmne viski pre ubadanja .. i obavezno da zagrze neko drvceHirurg je bolje resenje,ali kad je vec svoj majstor,hidrogen je bolji,slazem se sa vama.

Igla na vatru može, ali posle obavezno prebrišeš vatom natopljenom rakijom. Ili alkoholom, ako ćeš da budeš fensi.ma kao kuboji..iglu pod vatru da zazari i da drmne viski pre ubadanja .. i obavezno da zagrze neko drvce![]()
odakle kaubojima vata?Igla na vatru može, ali posle obavezno prebrišeš vatom natopljenom rakijom. Ili alkoholom, ako ćeš da budeš fensi.

Dobro, ako ćeš da budeš kauboj, može vuna od ovce, ali oprana i češljana da bude, da ne kažem drndana.odakle kaubojima vata?![]()
Drzimo ti palceve naravno.Znam sve tabe,ali dobila sam uput za hirurga i dr mi je rekao da ce seci nokat po duzini,sa mesom naravno
Ko zna,mozda ce i morati,ako ne krene na bolje
Drzite mi fige
Da ima takmicenje,ja bih pobedila u kukavicluku od belog mantila
Sta cu,seljanka
Ne mislim na prave seljanke <3

hirurzi imaju zeleneDa ima takmicenje,ja bih pobedila u kukavicluku od belog mantila
mnogo su radikalni breZnam sve tabe,ali dobila sam uput za hirurga i dr mi je rekao da ce seci nokat po duzini,sa mesom naravno
Ko zna,mozda ce i morati,ako ne krene na bolje
Drzite mi fige
Da ima takmicenje,ja bih pobedila u kukavicluku od belog mantila
Sta cu,seljanka
Ne mislim na prave seljanke <3

Znam sve tabe,ali dobila sam uput za hirurga i dr mi je rekao da ce seci nokat po duzini,sa mesom naravno

Ti nisi normalna, ostaces bez pola prsta. A mozda i bez celog.Ja umirem od bolova
@smokva lepo ti je rekao, bas ce to da ti uradi. Ali ti samo cekaj..sad me nerviras Smoki vec..Ovo ti se sveti što ga podsećaš na sliku u belim hulahopkama.![]()
A jel te pale sestrice u belim mantilicima?Smokvo, što se ti plašiš lekara?Evo, ja se lekarki uopšte ne bojim.