Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala vam puno svima od srca
Popila sam brufen od 600,sacekala sat vremena,muz je kupio hiruske rukavice,gaze,litru alkohola.nije me bolelo kad je busio,a kad je cedio vristuckala sam .to je bas bolelo.uzasna kolicina je izasla.dive drzala sam prst u toploj vodi dugo,hvala
Zbog vas sam se osmelila na ovo
Sutra cu opet ako otok ne pocne sa opada,mada sam sigurna da hoce

Hvala vam puno svima od srca
Popila sam brufen od 600,sacekala sat vremena,muz je kupio hiruske rukavice,gaze,litru alkohola.nije me bolelo kad je busio,a kad je cedio vristuckala sam .to je bas bolelo.uzasna kolicina je izasla.dive drzala sam prst u toploj vodi dugo,hvala
Zbog vas sam se osmelila na ovo
Sutra cu opet ako otok ne pocne sa opada,mada sam sigurna da hoce
hoce, sad ce da bude lakse
nije trebalo alkohol koji rastura tkivo, nego 3% hidrogen..kada istisnes sadrzaj koliko mozes, njim prelijes prst i pustis da odsusti..posle toga nanesi gentamicin i prekri tankom gazom koju zalepis flasterom oko prsta
taj deo treba da dise i ne bi trebao da se zatvara nekim velikim zavijanjem
kad bude poceo prst na tom delu da svrbucka, znak je da se problem sanirao
ne daj se :zag:

Ja baš htedoh da napišem da bih ja sterilisala iglu, sipala hidrogen na to, probušila, cedila, posle opet hidrogen, gentamicin, sutra opet i tako.

Znam sve tabe,ali dobila sam uput za hirurga i dr mi je rekao da ce seci nokat po duzini,sa mesom naravno
Ko zna,mozda ce i morati,ako ne krene na bolje
Drzite mi fige
Da ima takmicenje,ja bih pobedila u kukavicluku od belog mantila
Sta cu,seljanka
Ne mislim na prave seljanke <3

Znam sve tabe,ali dobila sam uput za hirurga i dr mi je rekao da ce seci nokat po duzini,sa mesom naravno
Drzite mi fige
Sta cu,seljanka
Drzimo ti palceve naravno.
A ti sledeci put ga zamoli da obuce plavi mantil,kao vodovodzdija da izgleda,manje ces se plasiti :)

Drzite mi fige
Sta cu,seljanka
mnogo su radikalni bre
a i ne znaju ni oni uvek bas sve bolje.sto kaze crvena - odakle oni da znaju kako me i koliko boli :)

• Podržavam
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back