црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Ništa što miriše na incest.A jel te pale sestrice u belim mantilicima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa što miriše na incest.A jel te pale sestrice u belim mantilicima?
Jako mlada.Neću da precenjujem svoje zdravlje i kondiciju.
Zvučaće možda čudno, ali budi srećna što imaš sećanje na trenutke zbog kojih ti nedostaje. To znači da ste imali dobar, kvalitetan odnos. Drži se!Nedostaje mi moj tata svaki dan. Ali sam uvek najtužnija tih nedelju dana pre godišnjice. Ispočetka proživljavam te naše poslednje zajedničke dane.
Moj tata je bio prgav čovek, nezgodne naravi, koji nije pokazivao osećanja. Ali sa mnom je imao poseban odnos, i uvek je govorio da me je dobio u pravom trenutku (imao je 31 godinu), i da sam ja nešto najbolje što je moglo da mu se desi.Zvučaće možda čudno, ali budi srećna što imaš sećanje na trenutke zbog kojih ti nedostaje. To znači da ste imali dobar, kvalitetan odnos. Drži se!
pretpostavljam da je prst bolje

Moj tata je bio prgav čovek, nezgodne naravi, koji nije pokazivao osećanja. Ali sa mnom je imao poseban odnos, i uvek je govorio da me je dobio u pravom trenutku (imao je 31 godinu), i da sam ja nešto najbolje što je moglo da mu se desi.

Može..Al ne bi bilo loše još i da ume stvarno eto makar da zašije posekotinu barem

Stvarano smoki kako ti je prst? Jel te muz izlecio?pretpostavljam da je prst bolje![]()
Pa ne znam jel ti dobro preporucila...Ihtiol je dobar za zarastanje rana izmedju ostalog...mislim da si ti to malo olako shvatila Smokvicice.Jao jeste,mnogo je bolje.juce smo ga opet busili i cedili,samo kap se pojavila.ni ne boli,samo je drven.rekla mi je drugarica da kupim ihtiol mast,evo mene jos uvek u pizami u krevetu
Lutka lepa...Uginuo mi je moj Crni-beba, napali su ga psi i nije preživeo.
I lepo sam rekla da više nikad mačku neću da pomazim, niti zavolim...
![]()

Ceo dan mi izlazi gnoj sam od sebe.dokle vise? Ja ga dva dana cedila do suza,ovaj ihtiol namazes i on sam izlazi,ne treba ni da se stisnePa ne znam jel ti dobro preporucila...Ihtiol je dobar za zarastanje rana izmedju ostalog...mislim da si ti to malo olako shvatila Smokvicice.
Sta bre da se vise inficira,pa inficirano jeJa I dalje mislim da to treba dobro da se ocisti..sada imas otvorenu ranujel? jasno ti je da moze da se inficira...joj sto bih te tukla.
Slusaj Smoki da si u Bgd za uvo bih te dovela na sto. Spavala bi ti ko beba dok se to ne resi..ovako me samo sekiras.Sta bre da se vise inficira,pa inficirano je![]()