- Poruka
- 50.281
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tuzan dan, danas.Starosna dob 32

Tuzan dan, danas.![]()

Pogledajte prilog 444523
Kao da su za decu pravili.Poput gumenih bombona u tecnom stanju.Moze da se pije ali nije to to.
Znaci ruljuk stvari sam prala rucno i slagala na vesalicu tako da ne mora da se pegla posle susenja a za neke majce sam trazila savrsne vesalice da se ne bi istegle na ramenima dok se suse i sve sam sto sam stigla savrseno namestila i vratim se ja danas kuci i sav ves zguzvan pobacan na mom krevetu ono rasplakala sam se ...Dal je pms il sam hronicno prsla al brate jbt toliko sam se trudila u sitnicu da bude savrseno sve namesteno i oni sve to skinu sa vesalica i ofingera i pobacaju na krevet...
- - - - - - - - - -
Znaci ja ove stvari ne bi pila pa da mi plate...Jednom sam se samo slucajno zajebala pa zamenila pica,al ono nikad never ever i tako to...
nije stavr dal bi pila to g, no dal bi tako nesto okacila na temi gde ljudi pisu o rakovima smrtima bliznjih i sl
koji je smajli pogodqan za to? :neukus: :debilizam: :trol:...?
ako ste spominjali neku drteu ispravi me ali naovoj temi sepise od ultra ozbiljnih pa do sasavih nesrecnih dogodovstvina i nije rezervisano samo za najteze slucajeve...
Ljudi ovde pisu sta god hoce a ti si progonitelj koji nikako da se otkaci od mene vise meseci.
Ajde sa tim lecenjem kompleksa da se sklonis od mene .
idi troluj bubasvabe mozda ti uspe
nije stavr dal bi pila to g, no dal bi tako nesto okacila na temi gde ljudi pisu o rakovima smrtima bliznjih i sl
koji je smajli pogodqan za to? :neukus: :debilizam: :trol:...?
bura. ;(