Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....skoro se ne iznervirah ovoliko...zove rodjaka kaze ne moze da podigne mami lekove odjavili joj knjizicu, a nova naravno jos nije gotova iako je podnet zahtev i placeno sve
da donesu na kucu jos 23.11.-og...sto brojeva telefona sam okrenula dok konacno ne ubedih zenu da joj odstampa potvrdu dok glupa knjizica na stigne...i ne mogu da verujem
da neko uopste odjavi knjizicu osobi koja ima 82 godine i trajno osiguranje...pa strasno...

20170602_222602-1.jpg

Kao da su za decu pravili.Poput gumenih bombona u tecnom stanju.Moze da se pije ali nije to to.

Poslednja izmena:
Znaci ruljuk stvari sam prala rucno i slagala na vesalicu tako da ne mora da se pegla posle susenja a za neke majce sam trazila savrsne vesalice da se ne bi istegle na ramenima dok se suse i sve sam sto sam stigla savrseno namestila i vratim se ja danas kuci i sav ves zguzvan pobacan na mom krevetu ono rasplakala sam se ...Dal je pms il sam hronicno prsla al brate jbt toliko sam se trudila u sitnicu da bude savrseno sve namesteno i oni sve to skinu sa vesalica i ofingera i pobacaju na krevet...
:dash::cry::dash:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 444523

Kao da su za decu pravili.Poput gumenih bombona u tecnom stanju.Moze da se pije ali nije to to.

Znaci ja ove stvari ne bi pila pa da mi plate...Jednom sam se samo slucajno zajebala pa zamenila pica,al ono nikad never ever i tako to...

Znaci ruljuk stvari sam prala rucno i slagala na vesalicu tako da ne mora da se pegla posle susenja a za neke majce sam trazila savrsne vesalice da se ne bi istegle na ramenima dok se suse i sve sam sto sam stigla savrseno namestila i vratim se ja danas kuci i sav ves zguzvan pobacan na mom krevetu ono rasplakala sam se ...Dal je pms il sam hronicno prsla al brate jbt toliko sam se trudila u sitnicu da bude savrseno sve namesteno i oni sve to skinu sa vesalica i ofingera i pobacaju na krevet...
:dash::cry::dash:

- - - - - - - - - -

Znaci ja ove stvari ne bi pila pa da mi plate...Jednom sam se samo slucajno zajebala pa zamenila pica,al ono nikad never ever i tako to...

...isto...

nije stavr dal bi pila to g, no dal bi tako nesto okacila na temi gde ljudi pisu o rakovima smrtima bliznjih i sl
koji je smajli pogodqan za to? :neukus: :debilizam: :trol:...?

Ljudi ovde pisu sta god hoce a ti si progonitelj koji nikako da se otkaci od mene vise meseci.
Ajde sa tim lecenjem kompleksa da se sklonis od mene .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back