Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rastuzila sam se.sin i snajka nasli dodatni posao u drugom mestu.osam sati u veseraju,pa osam sati on pere sudove,ona rasklanja stolove.
A onda ce da se razbole od iscrpljenosti.nisu navikli na takav tempo.kao da leba nemaju...
A posle ce te krvavo zaradjene pare da popiju u kafani...
A moje je samo da cutim i kazem super
Mislim to mi je muz rekao

oo..znači udata si..:per:

Rastuzila sam se.sin i snajka nasli dodatni posao u drugom mestu.osam sati u veseraju,pa osam sati on pere sudove,ona rasklanja stolove.
A onda ce da se razbole od iscrpljenosti.nisu navikli na takav tempo.kao da leba nemaju...

..ne brini nece, ako budu videli da ne mogu neci raditi to dotatno, oni misle da mogu ali ce to kratko trajati, prosto i pored najbolje volje telo ce da se pobuni,
i onda ce ostati samo na tom prvom poslu zbog kog su i otisli...a na sta ce potrositi pare to ce tek videti kad prodje taj toliki rad, vecinom misle na svasta nesto
a posle nekima bar bude zao pa nesto i sacuvaju za nesto lepse od kafane...

Smokvo, nemoj biti tužna. Lako se telo navikne na takav ritam, mladost je to. Niko ih nije terao da traže dodatni posao.
Moj Dušan dve godine ležao na trosedu, pustio korenje. Sada dva meseca uzastopno radnik meseca u restoranu, obnovili mu ugovor mesec dana pre isteka, ne prepoznajem sopstveno dete.

Od moje drugarice sin radio mesecima tri posla dnevno.dosao kuci kao kostur

...pa ja stvarno ne znam kako je on to fizicki uspeo da izvede....al ozbiljno....
..onaj nas je bio 6 meseci, jeste nesto smrsao ali ne nesto previse radio je tu u tom veseraju smenu ipo kako sam ga razumela i to mu je bilo isplativo,
jer je do prvog grada daleko i ne idu cesto, pa je samo radio jeo i spavao...i koliko cujem jos ima od tih parica, skroman momak bas...

Smokvo, nemoj biti tužna. Lako se telo navikne na takav ritam, mladost je to. Niko ih nije terao da traže dodatni posao.
Moj Dušan dve godine ležao na trosedu, pustio korenje. Sada dva meseca uzastopno radnik meseca u restoranu, obnovili mu ugovor mesec dana pre isteka, ne prepoznajem sopstveno dete.

Ej bravo,vidis kako je pronasao sebe.sigurno je zadovoljan
Ma meni je samo da se ne porazboljevaju

...e super Domacice, bravo za Dusana, samo kad se pomerio sa tog troseda, i kad je zadovoljan....

...pa ja stvarno ne znam kako je on to fizicki uspeo da izvede....al ozbiljno....
..onaj nas je bio 6 meseci, jeste nesto smrsao ali ne nesto previse radio je tu u tom veseraju smenu ipo kako sam ga razumela i to mu je bilo isplativo,
jer je do prvog grada daleko i ne idu cesto, pa je samo radio jeo i spavao...i koliko cujem jos ima od tih parica, skroman momak bas...

Ovi su vec puno puta isli u drugo mesto,dva busa menjaju do tamo.sad ih kao vozi sekjuriti.kakav bre crni sekjuriti
A oni ne spavaju ni kad su slobodni,samo mi salju slike iz provoda.oboje su jako drustveni,samo zive za provode.
A da su skromni i nisu
Nista bre nisu na mene

Ovi su vec puno puta isli u drugo mesto,dva busa menjaju do tamo.sad ih kao vozi sekjuriti.kakav bre crni sekjuriti
A oni ne spavaju ni kad su slobodni,samo mi salju slike iz provoda.oboje su jako drustveni,samo zive za provode.
A da su skromni i nisu
Nista bre nisu na mene

...cuj samo neka su oni srecni i zdravi, i to je sve ostalo onda dobro...ne brini..nego jesi malog pritisla sad ili si ga razmazila jos vise, m?

Ja bas nisam olicenje strogoce,a nemam priliku ni da ga stisnem ni razmazim kad to dete ni nevidjam.taj dolazi samo da se tusira,svaka dva sata :think: i da jede
I ostavlja mokre peskire na radijatore koji ne greju :rida:

- - - - - - - - - -

Inace oslabio je osam kila,nece vise da bude trta

Ja bas nisam olicenje strogoce,a nemam priliku ni da ga stisnem ni razmazim kad to dete ni nevidjam.taj dolazi samo da se tusira,svaka dva sata :think: i da jede
I ostavlja mokre peskire na radijatore koji ne greju :rida:

- - - - - - - - - -

Inace oslabio je osam kila,nece vise da bude trta

...znaci sad ce da se pravi da je veliki momak :heart:

I jeste super.
Sami moraju da vide kako je novac tesko zaraditi, a lako ga potrositi. I treba tako, da bi imali zdrav odnos prema novcu. Nema to veze da li imaju sta da jedu ili ne.
Mnogo se brines bespotrebno :bye:

I jeste super.
Sami moraju da vide kako je novac tesko zaraditi, a lako ga potrositi. I treba tako, da bi imali zdrav odnos prema novcu. Nema to veze da li imaju sta da jedu ili ne.
Mnogo se brines bespotrebno :bye:

Pa znas ono,koliko sam suza prolio zbog zala koji se nisu ni dogodili...
Mada ja i nisam sklona preteranoj brizi,opet mi tesko da se deca muce
Ali sve su u pravu i svesna sam toga

Svi se mi bojimo da naša deca ne postanu robovi savremene civilizacije.
Mene jeza hvata kad vidim umorne konobarice u restoranima, izmičene prodavačice u radnjama, mlade ljude na građevini...
Sve to u našoj državi jadnije izgleda nego u nekim drugim zemljama.

A moje dete hoće na raspustu da prodaje sladoled.
Drago mi je što je zainteresovana za rad, ali se nadam da će u budućnosti moći da bira kako će zarađivati.

Mene jeza hvata kad vidim umorne konobarice u restoranima, izmičene prodavačice u radnjama, mlade ljude na građevini...

Drago mi je što je zainteresovana za rad, ali se nadam da će u budućnosti moći da bira kako će zarađivati.

Нека продаје, шта фали.

Диван је осећај кад троши оно што је сама зарадила.

Мада, мој отац је имао другачију теорију.

"Кад дете осети пару, заборави на учење. А не може се цео живот радити у кафићу и бутику".

Па, некако, што сам старија, све више сам склона да мислим да је у праву.

Kako je strasan ovaj pozar u Londonu. :(

Strasno je, tesko mi i da citam o tome

- - - - - - - - - -

Pa to je normalno da se rade takvi poslovi dok si mlad.

moj sin proslog leta vozio gliser.za mesec dana 500e,sve do poslednjeg dinara dao za izlaske
Strasno je, tesko mi i da citam o tome

- - - - - - - - - -

Pa to je normalno da se rade takvi poslovi dok si mlad.

i meni je zao svih ljudi,ali odmah sam usla ovde da vidim dal si se javljala dal si u redu

A da su skromni i nisu
Nista bre nisu na mene

pa nisi ni ti bas skromna kad su neke druge stvari u pitanju, pusti djecu nek uzivaju

Gde, koja drzava?

moj sin proslog leta vozio gliser.za mesec dana 500e,sve do poslednjeg dinara dao za izlaske

i meni je zao svih ljudi,ali odmah sam usla ovde da vidim dal si se javljala dal si u redu

Te velike zgrade su council houses- kuce za ugrozene i siromasne koje dobiju od opstine..Tri puta gore, em su u teskoj situaciji em ostadose bez icega. Za sada su nasli 13 poginulih, ali bice ih oko 100.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back