Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekome je najveci problem u zivotu neukusna Guarana, a nekome rak. Sta je problem? Svako prema svojoj licnosti i zivotnoj situaciji.

Umorna saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :pljus:
Ti prozivas perfidno mene poredeci neuporedivo namerno a ona je indirektno i tebe nazvala debilom,trolom,olicenjem neukusa.Kao i sve na temi koji ne pisu o ''rakovima i smrti bliznjih''.Ali kao ne ne ne ''o cemu ja to'' jel' da?O tome da svi u grupi oko nje podrzavate njene fiks ideje a kao nee bas vas briga.Satro.
.....
Sta kad napadne uzivo?To je sledeci korak kod osoba poput nje.Umesto da nadje lekara i ovu bolesnu opsesije mnome resi ovo se nastavlja mesecima da u pokusaju leci komplekse ovde.
Administraciju ne zanima ni da je opomene,ni kazni ni banuje ni nista.Ima zeleno svetlo za ovo sto pise.
Da li treba neko uzivo da bude napadnut da bi se sankcionisala?

Ti prozivas perfidno mene poredeci neuporedivo namerno a ona je indirektno i tebe nazvala debilom,trolom,olicenjem neukusa.Kao i sve na temi koji ne pisu o ''rakovima i smrti bliznjih''.Ali kao ne ne ne ''o cemu ja to'' jel' da?O tome da svi u grupi oko nje podrzavate njene fiks ideje a kao nee bas vas briga.Satro.
.....
Sta kad napadne uzivo?To je sledeci korak kod osoba poput nje.Umesto da nadje lekara i ovu bolesnu opsesije mnome resi ovo se nastavlja mesecima da u pokusaju leci komplekse ovde.
Administraciju ne zanima ni da je opomene,ni kazni ni banuje ni nista.Ima zeleno svetlo za ovo sto pise.
Da li treba neko uzivo da bude napadnut da bi se sankcionisala?

Da mi je tvoj mozak na 5 minta da odmorim malo :lol:

Ja sam samo rekla da ovde svako moze da pise o onome sto smatra da mu je u datom trenutku najteze.

Преживело је дете, после реанимације.

Не разумем мајку која је глат отишла у сауну и оставила дете потпуно само.

Шта је мислила, ко ће да води рачуна о њему?

Преживело је дете, после реанимације.

Не разумем мајку која је глат отишла у сауну и оставила дете потпуно само.

Шта је мислила, ко ће да води рачуна о њему?

....eeeee koliko sam takve dece cuvala leti na plazi jer su mame nestale netragom po par sati, znaci neke zene nisu normalne i nisu sve za to da budu majke definitivno,
narocito one kojima su se deca "nasla" pa ne znaju i nece da znaju nista sem ga tako puste da poraste ko pecurka posle kise i da se svi drugi staraju o njemu i znani i
neznani samo njih zabole....ludace nenormalne....

..necu ni da gledam link, muka mi je i kad pomislim na to....

meni nije jasno da se takav video deli javno po netu i da ljudi onanisu na to
mislim cela ta fora da kad je neka nesreca nekome padne na pamet da vadi mob i da snima sve i to okaci na yt
ne kapiram, vidis nesrecu i prvo sto ti padne na pamet nije da pritrcis da pomognes nego da vadis mobilni i snimas
bog te jjebo koji je to nivo sociopatije

necu ni da pustim da vidim

a te mame sto su sve samo nisu mame su posebna prica
dozvole za radjanje

meni nije jasno da se takav video deli javno po netu i da ljudi onanisu na to
mislim cela ta fora da kad je neka nesreca nekome padne na pamet da vadi mob i da snima sve i to okaci na yt
ne kapiram, vidis nesrecu i prvo sto ti padne na pamet nije da pritrcis da pomognes nego da vadis mobilni i snimas
bog te jjebo koji je to nivo sociopatije

necu ni da pustim da vidim

a te mame sto su sve samo nisu mame su posebna prica
dozvole za radjanje

...slazem se potpuno, prvo ne bi mi pao na pamet telefon sem da zovem hitnu pomoc ako je potrebno...kao i sto mi nije padalo na pamet da snimam ikad ista od toga
nego da izvucem dete ili utesim ako place jer ne zna gde mu je mama, a mamu boli cose gde joj je dete jer zna da ce se uvek neko naci da ga napoji, nahrani, zabavi
dok ona ljubavi negde u nekom kutku i boli je uvo da misli o detetu....da takvima tacno treba prvo dozvola...lujke...

Претпостављам да је ово снимак са видео-надзора, таман посла да је неко све то снимао и пустио на мреже.

Претпостављам да је ово снимак са видео-надзора, таман посла да је неко све то снимао и пустио на мреже.

ne znam necu da klikcem, ali imas slucajeva kad snimaju mobilnim nesrece i kace, poznata stvar....
bolesnici

a i da je sa kamere za nadzor, za koj moj se deli netom
u kom momentu kazes sad cu ovaj snimak pustiti na net

Rastuzila sam se.sin i snajka nasli dodatni posao u drugom mestu.osam sati u veseraju,pa osam sati on pere sudove,ona rasklanja stolove.
A onda ce da se razbole od iscrpljenosti.nisu navikli na takav tempo.kao da leba nemaju...
A posle ce te krvavo zaradjene pare da popiju u kafani...
A moje je samo da cutim i kazem super
Mislim to mi je muz rekao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back