Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj boze kako mi je naivno dete.odose za bec.dva dana se svadjam sa muzem,jer on smatra da mu ne treba toliki dzeparac za 4 dana.i bio je u pravu,jer ovaj mulac sa jos 5 drugova dade po 20e jednom pametnom,koji je dao 50e i kupise zvucnike za 150 e da slusaju u putu,a te zvucnike dobija za 4 dana taj sto je dao 50e.
Nek on trosi na sta hoce,al ja se tu borim za njega,a on drugome kupuje muziku

Nije još izgubljena bitka, ja navijam da pobedite.:zper:

- - - - - - - - - -

Da li odneo mokar veš na ekskurziju?:telefon:

Sinoc puna kuca muskaraca gledaju fudbal a ja svakih deset min,samo da okrenem ves na radijatoru,a sve pred televizorom.u jedan se pakovao,u cetiri smo ustali da ga vozim posle pet sam legla,u sest sam zaspala,u osam je zvao moj tata da pita jer putuje unuk,u devet je zvao komsija na livadu,u deset je muz zvao da kaze da su sigurno presli granicu,koju su presli u sedam....

moja majka i sestra su morale da idu na reviziju
mislis da si strucnija od doktora koji su specijalisti za tu oblast?

Pa napisi onda tako lepo,
Da si iz straha otisla i da su ti na osnovu anamneze dali to da pijes.

Moja majka i ostala zenska celjad nisu, i to opet skoro nista ne znaci.

A ti odlucuj o svom zdravlju, samo nemoj da savetujes druge o hormonima o kojima (ne)znas, jer drugima mogu da budu veoma opasni.

- - - - - - - - - -

haha, optimisto :zcepanje:

Sta se izmedju nas dve desilo i odakle odjednom tj animozitet?

Primetila sam nedavno ali rekoh imas los dan...

A ti odlucuj o svom zdravlju, samo nemoj da savetujes druge o hormonima o kojima (ne)znas, jer drugima mogu da budu veoma opasni.

- - - - - - - - - -

ma obožavam te...

- - - - - - - - - -

cicak ja nisam otisla iz straha, nego zbog produzenih krvarenja
dokor je uradio preglede i analize i rekao da nije u pitanju nikakav miom, ni kancer ni bilo sta slicno, nego krvarenje koje dobar broj zena ima zbog manjka progesterona
u predmenopauzi
i to je stanje koje se resava tako sto organizmu dodas tu kolicinu progesterona i on normlano izbaci sazrelu jajnu celiju 28og dana, bez da imas krvaenja izmedju ciklusa
neke zene ne uzimaju orgametril, pa zavrse na reviziji
neke zene nemaju ta krvarenja, nego im jednostavno prestane ciklus i tako udju u menopauzu i one treba da su jako srecne zbog toga
a ti si nesnosna :)

Joj kakva zabbava juce sam uspela da se isposvadjam i sa svojom senkom.hormoni me ubise

Pa kako si to otkrila kad on mrvica ne moze da se pozali :(

Imao je temperaturu i neki prolivcic pa smo dospeli do decije, tamo su uradili urin i zbog rezultata sugerisali da se uradi i urinokultura.
I eto tako...

Damo, kako je?
Moj debeljko ima eserihiju, smorila sam se za medalju.

Ajoj mukica, nadam se da će mu brzo biti bolje :heart:
Evo živnula je malkice, ali od petka veče ima temp., ne jede puno (samo malo plazma keksa) i povraća... :dash:
Danas bili kod lekara, jeste šarlah i morala sam bebu kod mojih da pošaljem za svaki slučaj :sad2:

cicak ja nisam otisla iz straha, nego zbog produzenih krvarenja
dokor je uradio preglede i analize i rekao da nije u pitanju nikakav miom, ni kancer ni bilo sta slicno, nego krvarenje koje dobar broj zena ima zbog manjka progesterona
u predmenopauzi
i to je stanje koje se resava tako sto organizmu dodas tu kolicinu progesterona i on normlano izbaci sazrelu jajnu celiju 28og dana, bez da imas krvaenja izmedju ciklusa
neke zene ne uzimaju orgametril, pa zavrse na reviziji
neke zene nemaju ta krvarenja, nego im jednostavno prestane ciklus i tako udju u menopauzu i one treba da su jako srecne zbog toga
a ti si nesnosna :)
Ima i zena koje imaju isto to i prodje im. Bez hormona.
Izvini sto sam nesnosna.
Imao je temperaturu i neki prolivcic pa smo dospeli do decije, tamo su uradili urin i zbog rezultata sugerisali da se uradi i urinokultura.
I eto tako...
Ne vredi da se sekiras.
Misli pozitivno, i menjaj pelene sto cesce, peri pisu, navlaci i peri glavic.
Danas mnoga deca imaju eserihiju, prosto sam zabezeknuta koliko.
Ali ima primera da se samo jednom javi i nikad vise. Tako da nadam se da ce to biti vas slucaj.

...ja ne znam sta je ovo...moj je počeo da kaki zeleno nakon teških muka:(...I svi me ubeđuju kako je normalno a dete mi je mlitavije, tummy time ne radi, samo zavuče glavicu u moj pazuh i spava a noću nema mira, do pre nedelju dana je moje dete noću spavalo iz dva cuga po 3 - 4 sata u komadu...drmusaj ga tokom dana, igraj, pevaj, ništa, gleda kroz mene...I sve je počelo na tom prokletom putovanju, gde ga vodih uopšte...a sto je najgore svi mi govore ma u redu je, nije mu ništa...toliko da sam pozvala sada pedijatra...nesto nije u redu, sigurna sam...u najmanju ruku je prehladjen ili se neki đavo uvukao u mene pa mi ne da mira...

Frejka, samo slusaj svoj instinkt, ti najbolje poznajes svoje dete i ako primecujes da nesto nije u redu i treba da ga doktor pregleda.
Pa mali su oni suvise da bi se cekalo da prodje samo..
Nas su ovi iz nocnog dezurstva gledali kao da smo pali s kruske, kao sta je tu tako hitno, pa kad sam ja pocela da placem (a to je posebna tema tek-mislila sam da cu biti od onih mama sto ujedaju a ispadoh cmizdravica) kako oni ne vide da jeste hitno ako beba od 3 meseca ima proliv i temperaturu, samo su nam dali uput za deciju bolnicu i nastavili da spavaju.
A bilo ono kerece vreme u noci izmedju utorka i srede...
Jos se mi vratimo kuci prvo, posto su nas napali da je sve ok i da je on dobro (?!), kad je imao iduci napad za sat vremena se ipak spakujemo i odemo u bolnicu..
Posle toga se smirio i umirio i temperatura mu je polako pala i sve je bilo ok..
Da nismo tada otisli mozda bi to sve tako proslo a bakterija bi nastavila da divlja u njemu dok ne bi napravila neki daleko veci problem..
Umalo da nas zdravstveni radnici zbog sopstvene lenjosti odgovore, jer kome ces verovati kad se radi o zdravlju tvog deteta - lekarima ili sopstvenom instinktu...

Mi smo se u novi sad vratili sa bebom i zdravstvenim kartonom na kome pise da mu je otac nasilan i opasan po okolinu.dr napisala zato sto smo dva dana odlazili sa bebom koja je imala 10 dana i koja je mlitavo visila u rukama,a bio cvrst i zivahan pre toga.i dva puta nas vrate,sve je ok.muz trazio uput u bilnicu oni ne daju.pa kad je poceo da urla i da preti,napisali,al kao na licno insisriranje i to napisu na karton da je nasilan
Vadim dete iz korpe u bolnici,a dr kaze sa tim detetom nesto nije u redu
A on upala pluca,upala ociju,uha,pupka i pise.deset dana je lezao u bolnici sa infuzijom prikacenom za glavu
Evo ga sad,momcina
Dobro kaze lunja,slusaj svoj instinkt

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back