Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa valjda je njegova namera da prekine kes placanja svuda i da ima potpunu kontrolu nad svim novcem na planeti

Ovo je odluka Ministarstva finansija USA da bi kontrolisala da li se preko banaka finansiraju ilegalni poslovi protiv pomenute drzave. Verujem da se drug Soros slaze s pomenutom odlukom, ali tesko da je bila njegova ideja. Secam se kad sam kupovao stan pre sto god da je banka prijavljivala drzavi Srbiji sve transakcije preko 10k evra.

...mene je nocas i jutros toliko bolela ova operisana noga da sam jedva malopre uspela da ustanem i hodam normalno, a svasta nesto sam imala da zavrsim,
valjda zbog vremena mamicumuivremenu...

nisi bila?
nije frka idi u pon

od vremena, ja sam jedva ustala
u 12 sam zaspala a u 10 ustala i to jedva, na silu, da se ne zanesvestim do ko zna kad
ubise ovi oblaci, ubiseeee :roll:

ocu da idem da svrljam al sumnjam da cu stici daleko, sve mi seta u glavi

nisi bila?
nije frka idi u pon

od vremena, ja sam jedva ustala
u 12 sam zaspala a u 10 ustala i to jedva, na silu, da se ne zanesvestim do ko zna kad
ubise ovi oblaci, ubiseeee :roll:

ocu da idem da svrljam al sumnjam da cu stici daleko, sve mi seta u glavi

..u sredu, jer u ponedejak i utorak ne rade....

..sanse nije bilo da ustanem i odem tamo, em sam jedva zaspala u 03 iako sam legla uredno jos u 21h....a jos noga boli ludacki zbog ovog groznog vremena....

- - - - - - - - - -

...posle kad sam se malo rasvestila isla do Brda da malo bar provetrim glavu, uzela rotkvice, malo gledala cene i vratila se kuci...znaci ta pijaca je definitivno najskuplja u gradu...ludilo...

Isla sam ja i na ovo, i na magnete, nista to posebno mi nije pomoglo

ovo ti nije pomoglo? pa kolko si isla, mora najmanje 10 za tako teske slucajeve, ja sam na 20 isla
mani se magneta to meni o rep, ovo je ozbljnija stvar
da ne mesas ti ovo sa onim strujnim terapijama?

- - - - - - - - - -

..u sredu, jer u ponedejak i utorak ne rade....

..sanse nije bilo da ustanem i odem tamo, em sam jedva zaspala u 03 iako sam legla uredno jos u 21h....a jos noga boli ludacki zbog ovog groznog vremena....

- - - - - - - - - -

...posle kad sam se malo rasvestila isla do Brda da malo bar provetrim glavu, uzela rotkvice, malo gledala cene i vratila se kuci...znaci ta pijaca je definitivno najskuplja u gradu...ludilo...

ja se zanesvestih popodne ponovo spavala :roll:
ubi kisa ubiii
sutra kao nece vise kaze prognoza, nek se razvedri jjebem ti vreme vise

ovo ti nije pomoglo? pa kolko si isla, mora najmanje 10 za tako teske slucajeve, ja sam na 20 isla
mani se magneta to meni o rep, ovo je ozbljnija stvar
da ne mesas ti ovo sa onim strujnim terapijama?

- - - - - - - - - -

ja se zanesvestih popodne ponovo spavala :roll:
ubi kisa ubiii
sutra kao nece vise kaze prognoza, nek se razvedri jjebem ti vreme vise
Mesam, moram detaljnije iscitati...
@tema ca-kr-ca pokvario se bus, nestalo mi kredita da zovnem taksi, 7 lm sam presipcila s magistrle dok ne dodjoh do civilizacije da zovnem taksi... Otpadose noge. 250 din u krusevcu majica koja je u cacku 850... svasta nesto jeftino... U Ca za 300 din jedino u second hand shopu nesto da covek kupi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back