dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Zivo me interesuje kakve veze sa ovim slucajem ima pomenuti Madjar jevrejskog porekla?
pa valjda je njegova namera da prekine kes placanja svuda i da ima potpunu kontrolu nad svim novcem na planeti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivo me interesuje kakve veze sa ovim slucajem ima pomenuti Madjar jevrejskog porekla?
pa valjda je njegova namera da prekine kes placanja svuda i da ima potpunu kontrolu nad svim novcem na planeti
latisa za nogu idi na ovo prvo https://en.wikipedia.org/wiki/Extracorporeal_shockwave_therapy skupo ko djavo, al ako mozes plati vredi i da prodas svo zlato iz kuce za to
a onda na more, hodaj po vrucem pesku i zatrpavaj u topao pesak stopala zglobove dokle je vec to sve povredjeno bilo
te dve stvari i preporodices se, trast mi bin dear dan det
ja se resih lekova za bolove tako
nisi bila?
nije frka idi u pon
od vremena, ja sam jedva ustala
u 12 sam zaspala a u 10 ustala i to jedva, na silu, da se ne zanesvestim do ko zna kad
ubise ovi oblaci, ubiseeee
ocu da idem da svrljam al sumnjam da cu stici daleko, sve mi seta u glavi
Isla sam ja i na ovo, i na magnete, nista to posebno mi nije pomoglo
..u sredu, jer u ponedejak i utorak ne rade....
..sanse nije bilo da ustanem i odem tamo, em sam jedva zaspala u 03 iako sam legla uredno jos u 21h....a jos noga boli ludacki zbog ovog groznog vremena....
- - - - - - - - - -
...posle kad sam se malo rasvestila isla do Brda da malo bar provetrim glavu, uzela rotkvice, malo gledala cene i vratila se kuci...znaci ta pijaca je definitivno najskuplja u gradu...ludilo...

Mesam, moram detaljnije iscitati...ovo ti nije pomoglo? pa kolko si isla, mora najmanje 10 za tako teske slucajeve, ja sam na 20 isla
mani se magneta to meni o rep, ovo je ozbljnija stvar
da ne mesas ti ovo sa onim strujnim terapijama?
- - - - - - - - - -
ja se zanesvestih popodne ponovo spavala
ubi kisa ubiii
sutra kao nece vise kaze prognoza, nek se razvedri jjebem ti vreme vise
I meni je uvek tesko da se odvojim od novca koji ne zaradim
ne stvar je zaradis ga ili ga neko drugi zaradi