Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.711
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi smokvo bar nije dosadno.
@tema - kuća je grozno mesto bez dece.Da sine sunce, da idem u baštu, na njivu, bilo gde, samo da potisnem tu prazninu.
![]()
dobro je da deca idu svojim putem,postaju samostalni i zreli,a ti sad imas vremena za sebe.raduj se,ne tugujNemoj takodobro je da deca idu svojim putem,postaju samostalni i zreli,a ti sad imas vremena za sebe.raduj se,ne tuguj
Vrati se na folklor,pa vidi neku zanimaciju sa drugim zenama,neko slikanje( moze aktovi,svaci cas,drugi komsija) sigurno postoje neke aktivnosti,rucni rad,cvecarstvo,vezbanje...raspitaj se prvenstveno u biblioteci.
Pa uzmi da citas,pa da vezbas kod kuce svaki dan,pa organizuj izlaske sa drugaricama,pa postrojavaj svoje u kuci da pravite neku priredbu...ma idi bre,ranije nisi imala vremena za sebe,sad ti samo treba da se malo prestrojis i organizujes
Nemoj takodobro je da deca idu svojim putem,postaju samostalni i zreli,a ti sad imas vremena za sebe.raduj se,ne tuguj
Vrati se na folklor,pa vidi neku zanimaciju sa drugim zenama,neko slikanje( moze aktovi,svaci cas,drugi komsija) sigurno postoje neke aktivnosti,rucni rad,cvecarstvo,vezbanje...raspitaj se prvenstveno u biblioteci.
Pa uzmi da citas,pa da vezbas kod kuce svaki dan,pa organizuj izlaske sa drugaricama,pa postrojavaj svoje u kuci da pravite neku priredbu...ma idi bre,ranije nisi imala vremena za sebe,sad ti samo treba da se malo prestrojis i organizujes
Imam ja čime da se zanimam, nego je Sava bio kod kuće od pre Uskrsa, pa sam se navikla da je tu. Proći će to mene, prva sam ja za opciju da svako ide svojim putem.
Da nisam ja insistirala na odlasku, Dušan bi još sedeo ovde.

Xixi komsija rucni rad
Pa da,samo ti treba da se opet naviknes
Joj bre,sva sam u teoriji,kad me zvekne praksa videcemo koliko cu ja igrati folklor
- - - - - - - - - -
Pa dobro,sta je babi milo...
- - - - - - - - - -
Dive,nisam bas razumela repku.to da pijem da mi prestane ili?
da normalizujes ciklus i vratis ga na jednom mesecno
razlog cestog dobijanja ti je sada manjak progesterona i nemogucnost jajne celije da sazri kako treba i pukne onog 28 dana
ukoliko tako cesto budes dobijala, moze da se desi da dobijes i odlive, pa bi onda morala na reviziju kako bi stabilizovali situaciju
orgametrilom resavas situaciju, u stvari samo dodajes progesteron da bi normalno ovulirala jajna celija
Jel smem to na svoju ruku da pijem? Muka mi da opet idem kod dr
Setih se tebe nedavno dok sam iscitavala istrazivanja koja potvrdjuju veliku opasnost i rizik od raka pri upotrebi tih hormona.da normalizujes ciklus i vratis ga na jednom mesecno
razlog cestog dobijanja ti je sada manjak progesterona i nemogucnost jajne celije da sazri kako treba i pukne onog 28 dana
ukoliko tako cesto budes dobijala, moze da se desi da dobijes i odlive, pa bi onda morala na reviziju kako bi stabilizovali situaciju
orgametrilom resavas situaciju, u stvari samo dodajes progesteron da bi normalno ovulirala jajna celija
Metlo prosetaj malo,disi i pusti druge da disu.udavi vise komentarisuci apsolutno svaki post na zenama

Pitala si.Cicak,rekla si mi to u repki.pa ovde.da li da ocekujem i pp?
Da li iko misli da cu hormone da kupujem na trafici
Inace protiv hormona sam od mladosti posle citanja knjige tihi prelaz.svima je preporucujem u mojim godinama
cicak ne seri
hormoni se u ovom slucaju ne uzimaju kao kontracepcija svakog meseca, nego samo onda kad se pojavi vanredno krvarenje u menopauzi
i ta krvarenja nastaju zbog nedovoljne kolicine progesterona
pilule se ne piju citavo pakovanje, nego se uzimaju samo desetak dana, ginekolog ce da joj kaze kako
najbolje da zene u predmenopauzi iskrvare na smrt i idu na revizije materice dok im istu ne izvade, nego da na godisnjem nivou dva-tri puta pomognu svom organizmu da izbaci sazrelu jajnu celiju uz pomoc dodatog progesterona
jebi se i ti i kanceri
ali je bolje spreciti nego lecitidokle kisa
- - - - - - - - - -
gladan sam nonstop
Pitala si.
Odgovorila sam ti u reputaciji "ni slucajno" a ovde sam ti obrazlozila.
Ako zelis mogu ti poslati i link da citas o tome detaljnije?
Sama si pitala da li moras ici kod dr. I odgovor je Da, moras. S tim da i misljenje dr.ne uzimaj zdravo za gotovo.
Prvo, ne moras da mi objasnjavas kako se uzimaju, znam.
Drugo, milijarde zena su prezivele menopauzu bez lekova i nisu iskrvarile na smrt, niti isle na revizije, nema potrebe da zene plasis time.
Trece, izviniali je bolje spreciti nego leciti
moja majka i sestra su morale da idu na reviziju
mislis da si strucnija od doktora koji su specijalisti za tu oblast?