електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
sta da plate?
pretpljeni bol strah i patnju? u srbiji? aj da se zezamo
Треба пробати. Она је тада две недеље повез носила, није на посао ишла. И ником ништа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da plate?
pretpljeni bol strah i patnju? u srbiji? aj da se zezamo
sta da finansira vrago besplatno zdravstvo ima knjizicu, dobice svu negu u urgentnom
jedino ako mislis na neke lekove za bolove
ako ces da se tuzis zbog 200 dinara diklofen tablete su toliko a ti udri slobodno
drugo je da je zavrsila na intenzivnoj, to bi se procesuiralo svakako
drugo ko sto rece svercuje se, pre ce oni nju da nataknu nego ona njih
to ti nije bas tako
kad je sveki u firminom busu tako pala
dobila je 40000 din od osiguranja, njihovog
jer joj je napukla ruka
ne placaju to oni iz svog dzepa vec imaju osiguranje
missim, ok ako je bzveze nesto, al potres mozga
recimo nije bzveze i moze te kostat par dana bolovanja ako radis...
o tome se radi
sve te stvari postoje s razlogom

jasno mi je al ona nece ni kod dr a vi navalile da tuzi o tome pricam
eble vas tuzbe daj zdravlje nece ni na pregled a moze da bude ozbiljno, terajte je na pregled a ne kod advokata![]()
nisam ja nista navalila
mislim da je jasno sta sam napisala - svakako je trebala otici u urgentni, sebe radi
tuzila ili ne
kod takvih padova i udaraca se ne zaebavas nego odes da te pregledaju
i snime ako treba

nije dobra nece da slusa![]()
)))))))))))))))Kad dušmani ne daju..htela sam cvetnoj jedno osam reputacija da dam, danas i juce, na jedno sest tema, al' ne moze..![]()

po tri para patika popucale nam za godinu dana...ukupno 6....sve daihman
pa ovo mi se nikad nije desilo....kupovala sam jeftine na raznim mestima i uvek izdrze najmanje godinu dana
pa onda smo mogli po jedne kozne kvalitetne sportske cipele da kupimo za te pare i da nas boli uvo
a sve kao aj necemo skupe su....i sta smo postigli...pare u kanti ...o jjebem ti
dobro kaze stara izreka nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino

bem ti srecu i sudbinu i sve
sve ti je to sad isto.ja proslog proleca kupila skupe patike sa mrezicom.nije proslo pola godine,mrezica se pocepala,to ne moze da se popravipo tri para patika popucale nam za godinu dana...ukupno 6....sve daihman
pa ovo mi se nikad nije desilo....kupovala sam jeftine na raznim mestima i uvek izdrze najmanje godinu dana
pa onda smo mogli po jedne kozne kvalitetne sportske cipele da kupimo za te pare i da nas boli uvo
a sve kao aj necemo skupe su....i sta smo postigli...pare u kanti ...o jjebem ti
....otislo detebem ti srecu i sudbinu i sve
![]()
....modra kolena, ovo odguljeno me vise boli, nije previse nateceno ali boli od udarca, sve u svemu dobro sam prosla...jutros me uhvatio veci strah kako sam
mogla proci, daleko bilo da je sve na kraju ispalo kao extra srecno...iako me boli na sto mesta po malo....
sve ti je to sad isto.ja proslog proleca kupila skupe patike sa mrezicom.nije proslo pola godine,mrezica se pocepala,to ne moze da se popravi
afro,glavu gore,ti sutra ides na razgovor za posao?
sve ti je to sad isto.ja proslog proleca kupila skupe patike sa mrezicom.nije proslo pola godine,mrezica se pocepala,to ne moze da se popravi
afro,glavu gore,ti sutra ides na razgovor za posao?
sta je isto?
poredis normalnu obucu sa kartonskim dajhmankama koje ne ispunjavaju minimum sto se tice kvaliteta i ergonomije
i nemam sta da jedem a da bude dijetalnopo tri para patika popucale nam za godinu dana...ukupno 6....sve daihman

sta os, za 5000 ne mozes starke kupiti kod nas.
@ tema, dobio sam povisenu temperaturu, imam 37.5 i raspadam se.
nisam imao povisenu temp. jos od vojske ovo je za mene nesto novo, nesto divlje <3
ni kod nas .starke su i ovde oko 6000
sta vam je sta ste svi bolesni?
(((((((((((((