Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, rače je o "mobilnim ludacima", dakle.

Znaš kako ja to rešavam, kad uskovitlam prašinu i dignem je kilometrima uvis:

- promenim broj fona ili
- ne odgovaram uopšte na poruke (nema 50-te, a do 500-te neće izdržati, odustaće.)

Dakle, "totalna tišina" (čitaj: nehebavanje) ti je provereno najefikasniji lek protiv manijaka, džibera i ostalih smarača.

Primetila si, možda, da to što tebi savetujem, koristim i sam na Krsti.

Hajde, srećno ti bilo sa verbalnom dijetom. :)

znaci uzmes motku udjes i krenes da bijes
pa samo ti lalaj pickatimatrina ja cu sad da se kiselim do sutra
umes dete da napravis al racun ne umes da protumacis ustatejjebem
bice tebi veselo na prolece, vataces se za glavu a ja cu tad da spavam da me boli uvo
:histericna:

- - - - - - - - - -

pa cepa se bre isto.ja moje platila oko 5000,meni je to skupa patika,nikad ni ne dajem za sebe vise i opet se pocepa za cas
a sto se tice rupe:GLADNA SAM :besna: i nemam sta da jedem a da bude dijetalno

skecersove od skaja sportska cipela 6 soma...pazi da ti ne dam za plastiku 6 soma kad ima kozne za te pare

- - - - - - - - - -

Daihman ti je macka u dzaku. Meni su jedne patike trajale skoro tri godine (nisam ih akala, ali ih jesam nosila) i kupim iste takve i raspadnu se posle nekoliko meseci. Nista bez nike patike :lol:

ma znam ja da je daihman djubre po kvalitetu ali imaju modele koji meni odgovaraju (ne po udobnosti, daleko su oni od udobne patike/cipele, nego po stilu) i zato uzimala kod njih
necu uci vise nikad
pa meni patika sa buvljaka traje godinu dana a daihman 3 meseca...mars bre

- - - - - - - - - -

Daichman...u poslednje vreme sve lošije i lošije stvari prodaju. Ali zato Decathlon :) , ima ga u Segedinu pored bivše Core , Metroa i Praktikera. Imaju baš dobar kvalitet, ali je samo sportska obuća i odeća. Odlične cene. Čizme atestirane na -17C, pristojnog izgleda, sa gore tex membranom, koštaju oko 25 evra. Kupila, nosila po svakakvim uslovima, prezadovoljna sam. Sad imaju patike za desetak evra na sniženjima, idem od nedelje da se snabdemo, rače mi komšija da i letnje majice imaju odličan popust trenutno.

patike iz madjarske 13e crkle i one posle par meseci...pukne plastican djon

ne vredi, moram da uzmem kozu i gumen djon

Ja imam.jedne patike za gym i starke koje nosim.jednom u sto godina

ma ja kupim jedne patike i furam ih dok ne crknu...to je obicno bilo godinu, godinu i po
ne placam skupo patike jer licno mislim da nisu vredne toga
kozne cipele kupim kad mogu i njih onda isfuram najvise...al ne mogu redovno to, zato se potpomazem jeftinim patikama
j isto
i sad smo poludeli i resili da uzmemo po jedne normalne sportske cipele za svaki dan jer vise na tri meseca da menjam ove plasticne patike ne mogu :roll:
problem je sto ce nas uhvatiti sezona proleca i nove kolekcije sa fensi cenama....najbolje je kupovati na rasprodaji kad je kraj sezone...sto bi znacilo na leto da kupimo za prolece (pa nosis i u jesen) ali u cemu da idemo do leta kad je sve puklo, osim cizama :lol:

i danas ulazili u radnje ebo te odes na zenski deo sve stikletine, pa jeste sve zene nose samo stikle :roll:
odem na muski ima da se probere al ebe me kalup, najmanji br je 40 (moj br) al muski kalup pa mu to dodje ko zenski 42 :roll:
idemo u bg u toku nedelje pa cemo tamo da vidimo mora da ima veci izbor za zene
grrrrrr :roll:
besnim jer smo bacili pare na one kartonske, nikad goru obucu nisam videla a nosila sam vala od onih pijacnih do onih ciju cenu ne smem ni da kazem.....pijacne kvalittnije od daihmana o sv kravo :roll:

Морам да испричам, па се ви смејте колико хоћете.

Пре неки дан сам месила медењаке и од тад ме десна рука боли неподношљиво.

Не могу ни чашу воде да држим у руци :sad2:

Знам, знам, ухватила се царева ћерка...

Prosto ne mogu da se zacudim bezobrazluku nekih institucija i drzavnih preduzeca.:eek:
Izgleda da je gradjanska inicijativa potrebna svuda i na svakom mestu da bi dovela bagru u red.:evil:

...ja videla jutros da kulja dim iz pravca Makisa...i jos razmisljam vidi kako se dimi iz toplane, posle vidim izgoreo DM....jel to znaci da nece da otvaraju novi
objekat na Vidikovcu ili ne, m? zna li neko?

Ja se samo nadam da se niko nece potrovati od te silne hemije sto je izgorela... Ebes novi DM na Vidikovcu...

...pa da je toliko otrovno valjda bi mi koji smo blize to vec osetili, m? a nema niceg niti je bilo ikakvog obavestenja da se nesto pazimo i tako...valjda je to zakonom
regulisano, ili se ja zanosim opet verovanjem da neko ima dusu...ili

- - - - - - - - - -

..a nije ebes DM na Vidikovce, ono boli me uvo gde ce biti tacno, al red je da i mi sa ove strane imamo neki...

...pa da je toliko otrovno valjda bi mi koji smo blize to vec osetili, m? a nema niceg niti je bilo ikakvog obavestenja da se nesto pazimo i tako...valjda je to zakonom
regulisano, ili se ja zanosim opet verovanjem da neko ima dusu...ili

- - - - - - - - - -

..a nije ebes DM na Vidikovce, ono boli me uvo gde ce biti tacno, al red je da i mi sa ove strane imamo neki...

Navodno nema zagadjnja, sad rekose :confused:

30 sati nespavanja
stres i bitka sa birokratama i mufljuzima koji misle da su iznad zakona naravno na moju stetu
a kad sam rekla bice ovako rekli mi da ne lupam ....jel sad lupam...
i kad sam rekla daj zastiti me od muljatora rekli nema potrebe sve ok....ovo je sve samo nije ok
lepo uzmem motku i sve umlatim
aj da vidim dal ces sledece nedelje da se usudis da ne platis....aj usudi se da smugnes negde...ajde molim te daj mi razloga da ti polupam jednu za drugom sve gajbe kolko ih imas
jos se usudjuje da me pita sto se mesam....moje ime na tapeti i ti me to pitas....objasnicu ti al motkom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back