Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta da finansira vrago besplatno zdravstvo ima knjizicu, dobice svu negu u urgentnom
jedino ako mislis na neke lekove za bolove
ako ces da se tuzis zbog 200 dinara diklofen tablete su toliko a ti udri slobodno :lol:
drugo je da je zavrsila na intenzivnoj, to bi se procesuiralo svakako

drugo ko sto rece svercuje se, pre ce oni nju da nataknu nego ona njih

to ti nije bas tako
kad je sveki u firminom busu tako pala
dobila je 40000 din od osiguranja, njihovog
jer joj je napukla ruka
ne placaju to oni iz svog dzepa vec imaju osiguranje
missim, ok ako je bzveze nesto, al potres mozga
recimo nije bzveze i moze te kostat par dana bolovanja ako radis...
o tome se radi
sve te stvari postoje s razlogom

to ti nije bas tako
kad je sveki u firminom busu tako pala
dobila je 40000 din od osiguranja, njihovog
jer joj je napukla ruka
ne placaju to oni iz svog dzepa vec imaju osiguranje
missim, ok ako je bzveze nesto, al potres mozga
recimo nije bzveze i moze te kostat par dana bolovanja ako radis...
o tome se radi
sve te stvari postoje s razlogom

jasno mi je al ona nece ni kod dr a vi navalile da tuzi o tome pricam
eble vas tuzbe daj zdravlje nece ni na pregled a moze da bude ozbiljno, terajte je na pregled a ne kod advokata :lol:

jasno mi je al ona nece ni kod dr a vi navalile da tuzi o tome pricam
eble vas tuzbe daj zdravlje nece ni na pregled a moze da bude ozbiljno, terajte je na pregled a ne kod advokata :lol:

nisam ja nista navalila
mislim da je jasno sta sam napisala - svakako je trebala otici u urgentni, sebe radi
tuzila ili ne
kod takvih padova i udaraca se ne zaebavas nego odes da te pregledaju
i snime ako treba

Da li je moguce da je toliko zla i da mi to sto radi - namerno radi?
Kad sam dosla kod nje da zivim, ne zato sto sam volela i htela, nego zato sto sam morala to da uradim nisam znala sta cu morati da trpim.
Sva ta sitna podbadanja, zatvaranja vrata, cascavanje, ruckovi za sestru i njenu familiju bez da mene bar reda radi pozovu... (da ne pisem da to ne bih prihvatila nikako, jer jedem ono sto imam od svojih para)...
Samo jedan slucaj... posto volim da citam i kako koristim cerkinu sobu koja je otisla da zivi kod decka, videla sam neke stare knjige i odabrala sam jednu staru knjigu koju sam odavno citala da je ponovo procitam i stavim je pored svojih stvari da mi bude na dohvat ruke kad je pozelim... i tako prolazili dani i ja vidim da nesto nedostaje i setim se... nema te knjige.
Ja je pitam da li je videla knjigu koju sam izdvojila (a dobro je upoznata sa tim da volim da citam), a ona mi hladno odgovara da je uzela BAS tu knjigu i odnela je unuku, sestrinom sinu da je cita... Znaci, nista njeno. No - no.
Samo da napomenem da je u pitanju roman Carlsa Dikensa i njegova Velika ocekivanja koje sam ja citala kada sam imala oko 15 godina, a sestrin sin je potpuno operisan od citanja i ima samo devet godina i znam da ne voli nista da cita osim da gleda crtace i da igra igrice na kompjuteru. A da ne pominjem da je knjiga staaara, prasnjava, skoro raspadnuta i da ce takvu knjigu dete hteti da cita!!! Daj!!!
Eto, to su male stvari koje me izludjuju... a mozda i nisu male.

Poslednja izmena:
..htela sam cvetnoj jedno osam reputacija da dam, danas i juce, na jedno sest tema, al' ne moze.. :roll:
Kad dušmani ne daju :evil:
No, zato ću ja tebi da dam jedan kolačić, a oni neka puknu od muke :lol:
Lenja-pita-sa-jabukama-300x2251.jpg

:)

po tri para patika popucale nam za godinu dana...ukupno 6....sve daihman
pa ovo mi se nikad nije desilo....kupovala sam jeftine na raznim mestima i uvek izdrze najmanje godinu dana
pa onda smo mogli po jedne kozne kvalitetne sportske cipele da kupimo za te pare i da nas boli uvo
a sve kao aj necemo skupe su....i sta smo postigli...pare u kanti ...o jjebem ti
dobro kaze stara izreka nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino

pa ovo mi se nikad nije desilo....kupovala sam jeftine na raznim mestima i uvek izdrze najmanje godinu dana
pa onda smo mogli po jedne kozne kvalitetne sportske cipele da kupimo za te pare i da nas boli uvo
a sve kao aj necemo skupe su....i sta smo postigli...pare u kanti ...o jjebem ti
:per:

....otislo dete :sad2: bem ti srecu i sudbinu i sve :rida:

....modra kolena, ovo odguljeno me vise boli, nije previse nateceno ali boli od udarca, sve u svemu dobro sam prosla...jutros me uhvatio veci strah kako sam
mogla proci, daleko bilo da je sve na kraju ispalo kao extra srecno...iako me boli na sto mesta po malo....

sve ti je to sad isto.ja proslog proleca kupila skupe patike sa mrezicom.nije proslo pola godine,mrezica se pocepala,to ne moze da se popravi
....otislo dete :sad2: bem ti srecu i sudbinu i sve :rida:

....modra kolena, ovo odguljeno me vise boli, nije previse nateceno ali boli od udarca, sve u svemu dobro sam prosla...jutros me uhvatio veci strah kako sam
mogla proci, daleko bilo da je sve na kraju ispalo kao extra srecno...iako me boli na sto mesta po malo....

afro,glavu gore,ti sutra ides na razgovor za posao?

sta je isto?
poredis normalnu obucu sa kartonskim dajhmankama koje ne ispunjavaju minimum sto se tice kvaliteta i ergonomije

pa cepa se bre isto.ja moje platila oko 5000,meni je to skupa patika,nikad ni ne dajem za sebe vise i opet se pocepa za cas
a sto se tice rupe:GLADNA SAM :besna: i nemam sta da jedem a da bude dijetalno

Daihman ti je macka u dzaku. Meni su jedne patike trajale skoro tri godine (nisam ih akala, ali ih jesam nosila) i kupim iste takve i raspadnu se posle nekoliko meseci. Nista bez nike patike :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back