zefir24
Primećen član
- Poruka
- 958
Ma opusti se. I oni su ljudi. Osim toga za predavanje dokumenata su mi uglavnom bile žene i bez uniforme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ovi su ludi skroz
pa ovi su ludi skroz
pa ovi su ludi skroz
ludi su zato sto uskoro ima vise penzija nego radnog priliva, vise treba da se isplati penzionerima nego sto zaposleni stvaraju
to je realan problem, od kog hoce mozak da poludi
A što se ceo radni vek sadašnjim penzionerima otkidalo od plata za pio fond,to pojela maca.
ludi su zato sto uskoro ima vise penzija nego radnog priliva, vise treba da se isplati penzionerima nego sto zaposleni stvaraju
pa ovi su ludi skroz
a za to su krivi penzioneri, radnici, mladi? ili vlast?
Nije trebalo uzimati ni od koga. Ne funkcioniše to tako kako smo mi navikli. Uzima se većini da bi manjina gradila vile i sunčali dupeta na jahtama. Pošto svi to kolektivno podržavamo,i treba da nam je ovako.
i eto, mora neko da bude kriv
kada su bile suse, bio je kriv covek sto nije odobrovoljio bogove
sada su krivi pojedinci koji se nagrabise, globalizacija, vlast, mora neko da bude kriv pa na kolac
ono sto su penzioneri zaradili mozes reci i inflacija da je bila pojela?...pa da se nije potrosilo ono sto su penzionerima vec odavno uzeli od plata da bi se opet punio taj fond, ne bi sad seerendali tu bzvz...sto on je zaradio
za neciju penziju...e blago tome ko ce primiti penziju od njegovog zaradjenog doprinosa...bas se naradio u zivotu....strasno dokle smo dosli...da neki
balavac koji je juce poceo da se brije odlucuje i uopste kometarise sta penzoneri primaju i zasto i kako....bem ti drzavu bez pravih zakona...
znaci po tebi niko nije kriv? ok...
ko je kriv, kazi mi da ga mrzim![]()
ono sto su penzioneri zaradili mozes reci i inflacija da je bila pojela?
da nema balavaca da zaradjuju, penzioneri nikako ne bi mogli primati penzije
sto vise balavaca zaradjuje, penzioneri imaju manjih problema sa isplatama sopstvenih penzija
- - - - - - - - - -
ko je kriv, kazi mi da ga mrzim![]()
zasto bi ikoga mrzela? to je previse i teska rec a i razarujece stanje i tela i uma![]()
Daj Boze da sve bude u redu.Ma opusti se. I oni su ljudi. Osim toga za predavanje dokumenata su mi uglavnom bile žene i bez uniforme.
A kad sam došla po ličnu,bila sam nešto nadrndana,a i onaj policajac je bio standardno namrgođen. I daje mi lik ličnu,i onako namrgođeno pita "Koji ti to parfem?" , ja ne kontam šta me pitao,sva se zbunila,na kraju kažem koji je (nije poznata marka). I on kaže,istim smorenim tonom "Lep parfem." Znači kakav trip.![]()
Daj Boze da sve bude u redu.
Svaka cast,tu bi se onesvestila garant da namrgodjen u uniformi mi se obrati.Ti si hrabra.
dobro, ko je kriv, da zagundjam sledeci put kad mi keva bude kukala
mi, svi kolektivno...zato sto smo nesposobni idioti koji trpe, trpimo sve one kretene pocevsi od '89-te i psihopate koji nas je poveo u rat pa na dalje sve pa i ove sada
mi, svi kolektivno...zato sto smo nesposobni idioti koji trpe, trpimo sve one kretene pocevsi od '89-te i psihopate koji nas je poveo u rat pa na dalje sve pa i ove sada
ee, kazu da je kriza pocela malo ranije
a ja se ne osecam krivom ni za sta, vi ostali mozda jeste ali ja nisam![]()
A pre te '89. je bilo divno?