Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...najzaistije:(
...radili mi i neku audiometriju...sad na kontrli cu da pitam za to...mislim mogu ja da ih kupim one su bar puno jeftinije od ovih ali kako i koliko da pijem,
ne mogu sama da odredim....i sto mi ona to ne dade nego ove bre skoro 1.300 dinara :dash:

..a mozda zato sto meni uopste ne bude muka kad mi se vrti...a vrti se tako da se drzim sa obe ruke za krevet, imam utisak izletecu sa sve krevetom na ulicu:eek:

- - - - - - - - - -

Ono kad se zagrcneš sopstvenom pljuvačkom i umalo ugušiš istom :neutral:

..meni se to desava od kad sam operisala glasne zice, znaci 20 godina...strasno je znam..

Žmu mi spakovao nadničarski doručak, umalo se ne izvrnuh kad sam videla punu ćasu slanine i kobasice, hleb i pola litre jogurta i još je ostao kući da napravi ručak da bude gotov kad stignem s posla.
Ionako sam se gojucnula za vreme ovih praznika, al pretvoriću se u loptu ako nastavi ovim tempom

Istice licna karta.Sta kad istekne :aaa: .Nemam pojma kako se vadi i hvata me panika :aaa: .Bicu ruzna na slici :rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida::rida: .Panicim :aaa: :aaa: :aaa: .Kako ja da udjem u zgradu policije :aaa: :aaa: :aaa: .

Poslednja izmena:
....ukini joj smajlije ili ogranici broj ko boga te molim...

- - - - - - - - - -

..i meni istice licna za nedelju i koji dan...kazu nista samo platis taxu i gotova za par minuta....ako je cipovana, moja jeste...

- - - - - - - - - -

..i nije mi nesto dobro, imam osecaj da mi je neko seo na grudni kos...ova desna strana, jagodica, slepocinica, bubna opna...sve to do vrha temena nije bas moja...

...ko bljuje vatru?

...vide li ti da sam ja napisala da isto moram da radim sto i ti...?

...bole me oci bre od toliko smajlija :(

- - - - - - - - - -

..ne vidim cemu panika...ta lk se bas i ne pokazuje nesto cesto, e bas me zabole za sliku na njoj...svasta...

Ne zelim cipovanu ako ne mora cip.Ako mora ok.Panicim kada vidim uniforme,posebno policiju jer ta hladnoca i odvratna atmosfera tamo me baca u mnogo lose emocije.Uzecu nesto za smirenje kad dodje vreme i nadati se da ce sve biti u redu.Ne volim uniformisana lica ni na slici da vidim,ne znam kako da razgovaram sa njima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back