Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kad sam došla po ličnu,bila sam nešto nadrndana,a i onaj policajac je bio standardno namrgođen. I daje mi lik ličnu,i onako namrgođeno pita "Koji ti to parfem?" , ja ne kontam šta me pitao,sva se zbunila,na kraju kažem koji je (nije poznata marka). I on kaže,istim smorenim tonom "Lep parfem." Znači kakav trip. :zcepanje:

pa ovi su ludi skroz :dash:

ludi su zato sto uskoro ima vise penzija nego radnog priliva, vise treba da se isplati penzionerima nego sto zaposleni stvaraju
to je realan problem, od kog hoce mozak da poludi

...pa da se nije potrosilo ono sto su penzionerima vec odavno uzeli od plata da bi se opet punio taj fond, ne bi sad seerendali tu bzvz...sto on je zaradio
za neciju penziju...e blago tome ko ce primiti penziju od njegovog zaradjenog doprinosa...bas se naradio u zivotu....strasno dokle smo dosli...da neki
balavac koji je juce poceo da se brije odlucuje i uopste kometarise sta penzoneri primaju i zasto i kako....bem ti drzavu bez pravih zakona...

Nije trebalo uzimati ni od koga. Ne funkcioniše to tako kako smo mi navikli. Uzima se većini da bi manjina gradila vile i sunčali dupeta na jahtama. Pošto svi to kolektivno podržavamo,i treba da nam je ovako.

...pa da se nije potrosilo ono sto su penzionerima vec odavno uzeli od plata da bi se opet punio taj fond, ne bi sad seerendali tu bzvz...sto on je zaradio
za neciju penziju...e blago tome ko ce primiti penziju od njegovog zaradjenog doprinosa...bas se naradio u zivotu....strasno dokle smo dosli...da neki
balavac koji je juce poceo da se brije odlucuje i uopste kometarise sta penzoneri primaju i zasto i kako....bem ti drzavu bez pravih zakona...
ono sto su penzioneri zaradili mozes reci i inflacija da je bila pojela?
da nema balavaca da zaradjuju, penzioneri nikako ne bi mogli primati penzije
sto vise balavaca zaradjuje, penzioneri imaju manjih problema sa isplatama sopstvenih penzija

- - - - - - - - - -

znaci po tebi niko nije kriv? ok...

ko je kriv, kazi mi da ga mrzim :)

ono sto su penzioneri zaradili mozes reci i inflacija da je bila pojela?
da nema balavaca da zaradjuju, penzioneri nikako ne bi mogli primati penzije
sto vise balavaca zaradjuje, penzioneri imaju manjih problema sa isplatama sopstvenih penzija

- - - - - - - - - -

ko je kriv, kazi mi da ga mrzim :)

...mislim na njega konkretno jer to sto je rekao je bukvalno bezobrazno, pa mozes i da se ne slozis sa tim....
...i ja sam bila mlada kad sam radila, pocela sam sa 20 nepunih godina...i meni se odbijalo od plate, i to za svasta
nesto kao recimo za stambenu izgradnju, pa za izrgadnju CG posle zemljotresa...mojoj majci i ocu i za Sloplje u kom
inace nikad nisu ni bilo....da ne pominjem sve ostalo do fonda PIO...i gde je to..pojela maca, a iz te moje kuce je
placano ukupno 107 godina...eeejjjj znas li koliko je to vremena..i otac mi je posle 2 godine "uzivanja" u penziji
umro od treceg infarkata, jer je sa dva morao da radi, komisija mu rekla da je folirant..bez obzira na nalaze eminentnih
strudnjaka sa KBC Dedinje...majke prima nepunih 16.000 trenutno...hocu li je ja docekati pitanje je...i znas li koliko
je takvih...a svi su isto poceli mladi da rade...???

...mrzi koga hoces, ja ne mrzim nikog samo mi krivo sto neko nece realno da sagleda stvari, nego ono sto smo mi
radili je pujpikenevazi, a ovo sto vi radite je mnogo znacajno i vazno jer se vama odbija od plate, pa odbijalo vam se
i roditeljima, i verovatno i njihovim roditeljima...gde je to, kakva bre inflacija, gde je drzava da zasiti svoj kapital???

Ma opusti se. I oni su ljudi. Osim toga za predavanje dokumenata su mi uglavnom bile žene i bez uniforme.
Daj Boze da sve bude u redu.

A kad sam došla po ličnu,bila sam nešto nadrndana,a i onaj policajac je bio standardno namrgođen. I daje mi lik ličnu,i onako namrgođeno pita "Koji ti to parfem?" , ja ne kontam šta me pitao,sva se zbunila,na kraju kažem koji je (nije poznata marka). I on kaže,istim smorenim tonom "Lep parfem." Znači kakav trip. :zcepanje:

Svaka cast,tu bi se onesvestila garant da namrgodjen u uniformi mi se obrati.Ti si hrabra.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back