Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
e neka nisi![]()
gde sam napisala da je bilo divno?
Nigde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e neka nisi![]()
gde sam napisala da je bilo divno?
jel', ti to nas malo Z.... ?![]()
.Bilo bi super da se zezam jer bi to znacilo da nemam zaista problem da udjem u MUP al* imam ga.
joj bre, ti ko da treba da udjes u arenu sa lavovima a ne u obicnu stanicu milicije na salter![]()
Ni najmanje.Bilo bi super da se zezam jer bi to znacilo da nemam zaista problem da udjem u MUP al* imam ga.
ček' malo, pa jel si imala nekad loše iskustvo sa pandurima, maltretiranje i tako to ?
Upadanje da se deru i ispituju gde su nase komsije.

Ja sam kao mala devojcica bila zaljubljena u svakog policajca ili vojnika kada bih ga ugledala da mi ide u susret.
Znate ono, zarumenim se kao ruza, sva se unervozim i t.d.
A imala sam manje od deset godina.
Za Rupu:
Otisla sam da odradim sto se nekih dokumenata tice, mislila da ce opstina raditi i na kraju ‚‚poljubila‚‚ vrata ulaza.
Mislila sam da rade i subotom.
, namrštiše se i rekoše da pođe
sa njima u kancelariju na razgovor i pozvaše glavnog inspektora
..

Svaka cast,tu bi se onesvestila garant da namrgodjen u uniformi mi se obrati.Ti si hrabra.
jednom
Jesu li bar ličili na nešto...
Znam nešto njih iz žandarmerije , i iz vojske ,ali ovako van radnog mesta...valjda se zato i ne zentam , ali sigurno je da ima i idiota

kad nume da trepćea nemam pojma, nije pričala o tome, samo znam da se i ona jadnica bila prestrašila,
jer su bili ko gorile veliki, dlakavi, namrgođeni sa gustim crnim obrvama
jedan od njih je čak izvadio penderek i mahnuo u pravcu kancelarije i to vrlo oštro,
maltene se razdrao na nju kao da je kriminalac![]()

...to je gore nego panduracijaA rekoh već. Zabole ih da li će nekom povrediti osećanja.
Tako ide to kod ljudi,ne samo kod policije.
Tek da vidiš na porođaju koliko lekare i babice zabole, sve bi ti se objasnilo.

Shvati da im je to posao. I da je mnogima od njih daleko preko glave. I da su oni ljudi kao i svi ostali,imaju pravo da budu skotovi kao i svi ostali.
A nagledali su se više kretena , kojekakvih scena , i svakakvog šljama ljudskog nego što možeš i da zamisliš. Ima i ona 's kim si takav si'. Drugim rečima bole ih ona stvar za nečija osećanja.
kad nume da trepće![]()

kod Zauz je otežavajuća okolnost što je paničarka i plaši se
kad to policajci vide ima da im bude mnogoo sumnjivo i ko zna koliko dugo mogu da je drže
na ispitivanju ni krivu ni dužnu: