Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upadanje da se deru i ispituju gde su nase komsije.

sad se setih jedne prijateljice što mi pričala pre neku godinu, imala je neprijatno iskustvo u policiji
kad je bila da vadi ličnu kartu, s'timda nije imala strah od mup-a

kaže ona, ulazim ja u mup kad tamo poredvrata dva policajca stoje kao kipovi, jedan od njih otvori mi vrata
i pita:

-izvolite gopođice/đo šta želite ?

ona im reče da je došla izvadi novu LK, kad oni promeniše raspoloženje, namrštiše se i rekoše da pođe
sa njima u kancelariju na razgovor i pozvaše glavnog inspektora

tamo je gnjavili skoro ceo sat, ispitivali, uzimali podatke jer im je bila nešto sumnjiva
ko će ga znati kako im se dune ponekad zato te i razumem što paničiš, nije bez razloga

Imam neke problematicne,sta li u komsiluku cim ih traze.Nemam pojma dal* je to bio upad na blef ili sta ali eto.Od tad imam problem i kad vidim policajca kamoli da udjem u MUP.

Ja sam kao mala devojcica bila zaljubljena u svakog policajca ili vojnika kada bih ga ugledala da mi ide u susret.
Znate ono, zarumenim se kao ruza, sva se unervozim i t.d.
A imala sam manje od deset godina.

Za Rupu:
Otisla sam da odradim sto se nekih dokumenata tice, mislila da ce opstina raditi i na kraju ‚‚poljubila‚‚ vrata ulaza.
Mislila sam da rade i subotom.

Ja sam kao mala devojcica bila zaljubljena u svakog policajca ili vojnika kada bih ga ugledala da mi ide u susret.
Znate ono, zarumenim se kao ruza, sva se unervozim i t.d.
A imala sam manje od deset godina.

Za Rupu:
Otisla sam da odradim sto se nekih dokumenata tice, mislila da ce opstina raditi i na kraju ‚‚poljubila‚‚ vrata ulaza.
Mislila sam da rade i subotom.

...e svasta sa tobom, kad je opstina radila vikendom, nikad....

Svaka cast,tu bi se onesvestila garant da namrgodjen u uniformi mi se obrati.Ti si hrabra.

Shvati da im je to posao. I da je mnogima od njih daleko preko glave. I da su oni ljudi kao i svi ostali,imaju pravo da budu skotovi kao i svi ostali.
A nagledali su se više kretena , kojekakvih scena , i svakakvog šljama ljudskog nego što možeš i da zamisliš. Ima i ona 's kim si takav si'. Drugim rečima bole ih ona stvar za nečija osećanja.

Jesu li bar ličili na nešto. z:p..:lol:

Znam nešto njih iz žandarmerije , i iz vojske ,ali ovako van radnog mesta...valjda se zato i ne zentam , ali sigurno je da ima i idiota

a nemam pojma, nije pričala o tome, samo znam da se i ona jadnica bila prestrašila,
jer su bili ko gorile veliki, dlakavi, namrgođeni sa gustim crnim obrvama
jedan od njih je čak izvadio penderek i mahnuo u pravcu kancelarije i to vrlo oštro,
maltene se razdrao na nju kao da je kriminalac :(

A rekoh već. Zabole ih da li će nekom povrediti osećanja.
Tako ide to kod ljudi,ne samo kod policije.
Tek da vidiš na porođaju koliko lekare i babice zabole, sve bi ti se objasnilo.

a nemam pojma, nije pričala o tome, samo znam da se i ona jadnica bila prestrašila,
jer su bili ko gorile veliki, dlakavi, namrgođeni sa gustim crnim obrvama
jedan od njih je čak izvadio penderek i mahnuo u pravcu kancelarije i to vrlo oštro,
maltene se razdrao na nju kao da je kriminalac :(
kad nume da trepće:flert:

- - - - - - - - - -

A rekoh već. Zabole ih da li će nekom povrediti osećanja.
Tako ide to kod ljudi,ne samo kod policije.
Tek da vidiš na porođaju koliko lekare i babice zabole, sve bi ti se objasnilo.
...to je gore nego panduracija
nazalost znam...istina zabole ih bašz:cry:

Shvati da im je to posao. I da je mnogima od njih daleko preko glave. I da su oni ljudi kao i svi ostali,imaju pravo da budu skotovi kao i svi ostali.
A nagledali su se više kretena , kojekakvih scena , i svakakvog šljama ljudskog nego što možeš i da zamisliš. Ima i ona 's kim si takav si'. Drugim rečima bole ih ona stvar za nečija osećanja.

Znam.Al* oni bi morali da zovu hitnu ili da me osveste sami.

kod Zauz je otežavajuća okolnost što je paničarka i plaši se
kad to policajci vide ima da im bude mnogoo sumnjivo i ko zna koliko dugo mogu da je drže
na ispitivanju ni krivu ni dužnu

njena briga zaista nije bezraložna, ja je bar razumem pošto sam čuo tu jezivu priču
što mi je prijateljica ispričala :neutral:

Da,sve mi je jasno. Ja sam tako paničila od ispita.
Izašla sam tako na jedan usmeni i profesorka krenula da me ispituje.
Na kraju mi piše devetku i kaže ''vi kako ste se uplašili mislila sam da pojma nemate.''

Nek popije nešto za smirenje , kapi valerijane ili čašicu rakije pre nego ode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back